"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 479
  • 625
  •   1
Отговори
# 435
Аз по-скоро се учудвам как са набутали в предаването Джийсън Брат Люис. За него бих казала - хем плюнка, хем с високо самочувствие.

Sick Sick Sick

# 436
  • В тъмната гора.
Аз по-скоро се учудвам как са набутали в предаването Джийсън Брат Люис. За него бих казала - хем плюнка, хем с високо самочувствие.

Sick Sick Sick

Не се пъни драга...всеки е свободен да има собствено мнение. Да не би да очакваш всички да мислят като теб?
За мен Джейсън е шут, вземащ се насериозно. Залязваща еднодневка.

# 437
Не ми викай драга  Stop
Нямам намерение да влизам в тона на човек, който използва думата "плюнка" за хора, които не познава  Stop
Не очаквам всички да са на моето мнение естествено, но грубостта предизвиква в мен такива реакции. Проблем ли имаш?

# 438
Изявите на Людмил не ги знам. За първи път го виждам в Черешката.
Това, което виждам аз е по-скоро позитивно. Никога не бих го нарекла плюнка.
Показа уважение към гостите си, желание да сготви добре, не се е превземал...

# 439
  • В тъмната гора.
Не ми викай драга  Stop
Нямам намерение да влизам в тона на човек, който използва думата "плюнка" за хора, които не познава  Stop
Не очаквам всички да са на моето мнение естествено, но грубостта предизвиква в мен такива реакции. Проблем ли имаш?

newsm09 ...Ти се изживяваш като защитник на онеправданите ли? Ако се бях вместила в преобладаващите мнения едва ли щеше да реагираш.. newsm62 и освен това, не считам, че ти влиза в работата, кой какво написал в тази тема...

# 440
Гледах до момента, в който каза "хвърляш чехъл по жена си, получаваш ракийка....".
Смятам, че като зрител, ценящ добрата храна и доброто възпитание, не заслужавам да ме заливат с подобна помия.
Оценката ми за това, което видях  в първите 10-на минути, е кофа с ла..а.Съжалявам за грубия си език, но предпочетох да не ми вмирисват ефира.

От коментарите ви разбирам, че съм постъпила правилно. Simple Smile

# 441
Ти не бери грижа аз като каква се изживявам  ooooh!
Реагирах на конкретна груба и грозна дума, отправена към човек, който не познаваш.
Като не искаш някой да ти коментира постовете и грубостите в него (щото явно не виждаш нищо нередно в това да обиждаш хора, които НЕ ПОЗНАВАШ), защо пишеш в темата? Щом си го написала в темата, а не на ЛС, нормално е да има реакции на поста ти.

# 442
Изявите на Людмил не ги знам. За първи път го виждам в Черешката.
Това, което виждам аз е по-скоро позитивно.

+1. Момчето може да е от Тръстеник, но не му липсва добро  възпитание. При условие, че бях предварително предубедена към него съм приятно изненадана.

# 443
  • Cyprus, Пловдив
+1 към тези,които са изненадани от Людмил,още от Х фактор ми беше лигня,но в сравнение с представянето на този Васил си екстра момчето,най-малкото е възпитан,уважавам такива хора  Peace

# 444
  • В тъмната гора.
Ти не бери грижа аз като каква се изживявам  ooooh!
Реагирах на конкретна груба и грозна дума, отправена към човек, който не познаваш.
Като не искаш някой да ти коментира постовете и грубостите в него (щото явно не виждаш нищо нередно в това да обиждаш хора, които НЕ ПОЗНАВАШ), защо пишеш в темата? Щом си го написала в темата, а не на ЛС, нормално е да има реакции на поста ти.

hahaha Към кого да отправя ЛС с мнението си за Люсито?

# 445
Защо сте толкова изненадани от Людмил? Още в Хфактор се разбра колко интелигентно, възпитано и разумно е момчето. Това на сцената си беше роля, която си е задължителна в музикалното изкуство.

# 446
  • София
...
- Ники Кънчев определено ще се постарае да блесне над всички, той определено е егоцентрик и се вълнува от общественото мнение. Няма да се изненадам, ако той стане "Черешката на тортата" тази седмица,
...

Не знам какъв смисъл влагаш в определението "плюнка", но за егоцентрика грешиш. Егоцентрика хич не се интересува от чуждото мнение, а само от собствената си персона. Повече подхожда на Васил тази квалификация.

# 447
Защо сте толкова изненадани от Людмил? Още в Хфактор се разбра колко интелигентно, възпитано и разумно е момчето. Това на сцената си беше роля, която си е задължителна в музикалното изкуство.
Аз съм от изненаданите, защото не съм гледала хЪфактора, само дочувах, че си бил сменил името, мярках го, че е с нарисувано лице и ми се стори неприятен, превзет. Очевидно съм сгрешила, човекът е много свестен и има усет за нещата, които прави, желая му успех.

# 448
  • у дома
За годините си Людмил, разсъждава много трезво и разумно. Това си пролича и снощи, контраста между него и "журналиста" беше огромен.
А, когато наречеш някой "плюнка" - ми, аргументирай се... То и аз мога да кажа, че ти си плюнка и така са плюем до утре. Все пак, се стараем тук да запазим един добър тон  Peace

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 11:10 от Проста Мария

# 449
~Мишел~, очудваш се защо са набутали Людмил в предаването. А не се ли чудиш защо са набутали СанитУ? Той показа поне нестандартна вечеря и чудесно подредена маса, а тя? При положение, че Х-фактор е продукция на Нова, длъжни са да не оставят участниците в забвение, поне за известно време и да ни напомнят за тях с каквото могат. Вместо да се чудят дали да им помогнат за някой клип или евентуално албум, това е по-лесно - оставят ги да се излагат колкото могат и това е. Друг е въпросът, че момчето има нещо под шапката си различно от въздух и бръмбари, за разлика от доста от останалите участници според мен.

Общи условия

Активация на акаунт