"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 459
  • 625
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ами не знаех за това, ужасно. Уф, че ми стана тъжно.

# 496
  • Испания

Да, да! Аман от глупости.  ooooh!

# 497
... Нова Плей от чужбина не се отваря (както стана ясно), vbox7 се зарежда трудно и е мъка да се гледа.
Гледай тук.
Мерси, Бижу. Тук виждам обаче един куп стари предавания на Черешката, нищо от последните няколко седмици.
Черешката на тортата 2012. Просто напиши Черешката на тортата 2 и ли 2-ри сезон, или 2012...

# 498
... Нова Плей от чужбина не се отваря (както стана ясно), vbox7 се зарежда трудно и е мъка да се гледа.
Гледай тук.
Мерси, Бижу. Тук виждам обаче един куп стари предавания на Черешката, нищо от последните няколко седмици.
Черешката на тортата 2012. Просто напиши Черешката на тортата 2 и ли 2-ри сезон, или 2012...
Пиша, пиша. Всякакви работи пиша и филтри ползвам, ама тц. Вероятно и тук е ограничено гледането за Германия. Мерси пак.

# 499
Людмил не е мека китка  Naughty Спрете се!

# 500
Гледай тук.
Пиша, пиша. Всякакви работи пиша и филтри ползвам, ама тц. Вероятно и тук е ограничено гледането за Германия. Мерси пак.

Това е отговор от Нова ТВ по повод гледане на предаването в чужбина:

Нова ТВ
Здравейте, за съжаление, когато става въпрос за продукции с международен лиценз (като Черешката на тортата), няма право да излъчва техни епизоди извън България, тъй като това е изрично условие на самия лицензодател. Приемете нашите извинения. Всички наши авторски продукции обаче (като Етажна собственост, Отплата, На кафе) може да бъдат гледани напълно свободно и безплатно в Нова плей.

# 501
# 502
  • Плевен
Ами не знаех за това, ужасно. Уф, че ми стана тъжно.
Да така е. Между другото по времето, когато бебетата му бяха в болница се излъчваше някое от предаванията, на които е водещ и си спомням, че много хора го коментираха, че бил небръснат, че бил с подпухнали очи и следователно или се е напил, или се дрогирал и други подобни.
А аз тъй като знаех причината /която по това време не се коментираше/ даже се чудех как изобщо издържа да води по някакъв сценарии.

# 503
И ти ли не ми разрешаваш да пиша? Joy
Въобще не ми пука мека ли е не е ли, държи се като такъв и не ми харесва! Може ли да го напиша това? Mr. Green

# 504
Благодаря много за съпричастността. И на двете места видеото е блокирано. Брей, големи защити, голямо нещо.
Ще се мъчим с В-Бокса.

# 505
  • В тъмната гора.

newsm12 newsm62

# 506
Нова спря кранчето за чужбина  Rolling Eyes
Тази седмица, нямам много познати лица и никакви любимци сред познатите.  Единствено ми стана интересно за този Людмил от коментарите във форума, исках да видя дали ще бъда на същото мнение като повечето потребители. Проблемът в ютюб е, че епизодите се качват след доста време и нередовно. Здраве да е  Mr. Green

# 507
Какво толкова - Людмил,та Людмил ?!!!!
Момчето от прованса търси алтернатива и прави опити. За мен безуспешни ,но дай Боже
да му се усмихне щастието.Не го приемам като кулинар.
Относно Ники  - знае точно,къде,кога и защо. Залязва ,но знае ли човек ?
Депутатката - дори за това ,че е от ДПС  ....... губи моите адмирациии.
Имаше нещо подобно - Надежда Захариева - съпругата на Дамян Дамянов - факт,но не
мога да го пренебрегна.

# 508
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не успях да гледам последните 2 предавания, Черешката през Нова Плей от чужбина не се отваря (както стана ясно).

И аз от тази седмица не мога да гледам в Нова Плей...аман от кретенщини.
Досега,сезон и половина,на лицензодателите не им е било проблем качването на епизодите и изведнъж решават,че не им е угодно...

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 19:35 от Coquelicot*

# 509
Аз уважавам Васил, затова че е истински и неподправен. И..не му се налага да се прави на това, което не е, за да поразбуди заспал интерес към него.
хаха , Васил го ''уважаваш'' , защото излъчи онова предаване за полицаите , а мъжът ти е полицай , ти си мислиш кой знае какво е направил за имиджа , ама не е ,
и това предаване не беше го правил той , всичко е събрано и му е дадено - кого да интервюира , какво да пита и т.н. , записът от камерата , дори това беше поръчково , а той е човек на поръчките ... защо не разкри кой от полицията дава информация на търговеца за проверки , но този факт остана  встрани ,  нали ...

Общи условия

Активация на акаунт