® Ebay - тема 79

• 38 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здравейте!

След като моят продавач не отговори, си пуснах диспут. Получавам отговор, че продавача се е съгласил да ми върне сумата, ако му върна стоката до 21.04 като пощенските са за моя сметка. Мен това не ме устройва. Не искам да оставям нещата така, защото първо са дали подвеждаща снимка, която не отговаря на стоката и втора са ми объркали цвета на мрежата, вместо син са ми пратили червен. Всичко си е по тяхна вина.

Моля, кажете, какво да правя в този случай?  Praynig

А ти като пусна диспута, какво описа като желана от теб компенсация?

# 316
  • Плевен
Здравейте, искам да попитам правилно ли съм разбрала, че UK номер 10 или 12 отговаря на български 38??? Кой номер всъщност отговаря на българския 48? Съвсем се обърках  newsm78

Мисля, че грешиш.
Аз нося 41 и си взимам УК 7, а мъжът ми №44 и взима УК 11

# 317
  • София
Момичета, препоръчайте ми снайпер? Моля Simple Smile

# 318
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам правилно ли съм разбрала, че UK номер 10 или 12 отговаря на български 38??? Кой номер всъщност отговаря на българския 48? Съвсем се обърках  newsm78

Мисля, че грешиш.
Аз нося 41 и си взимам УК 7, а мъжът ми №44 и взима УК 11

Според мен тя пита за дрехи, а не за обувки..
Бг номерацията е много относителна, европейската си отговаря повече.

# 319
  • Варна
Да, за дрехи питам. 48 по българската номерация на кой номер от европейската отговаря някой знае ли?Май е 42  newsm78 Питам, защото напоръчах доста роклички и сега като дойдат и не ми стане нито една ще е голям смях  #Crazy

# 320
  • Варна
Здравейте!

След като моят продавач не отговори, си пуснах диспут. Получавам отговор, че продавача се е съгласил да ми върне сумата, ако му върна стоката до 21.04 като пощенските са за моя сметка. Мен това не ме устройва. Не искам да оставям нещата така, защото първо са дали подвеждаща снимка, която не отговаря на стоката и втора са ми объркали цвета на мрежата, вместо син са ми пратили червен. Всичко си е по тяхна вина.

Искам си цялата сума. Грешката си е тяхна.

# 321
  • Пловдив
Здравейте!

Искам си цялата сума. Грешката си е тяхна.

По принцип връщат цялата сума, ако им върнеш нещото за твоя сметка, да.Ти обаче пак си настоявай , че те набутват с връщането и то по тяхна вина.Ако не се раберете - ескалирай.

# 322
  • Пловдив
Да, за дрехи питам. 48 по българската номерация на кой номер от европейската отговаря някой знае ли?Май е 42  newsm78 Питам, защото напоръчах доста роклички и сега като дойдат и не ми стане нито една ще е голям смях  #Crazy

Европейското 42 отговаря на английското 16, това знам със сигурност.

# 323
  • Варна
Ще го направя и още как. Само, че ми пишат да съм сигурна, че до 21 ще изпратя стоката. Може ли да си направят оглушки, за да пропусна срока?
И независимо от развръзката, мога ли да си сложа отрицателната оценка?

Да дам пример на Адидас дрехите, UK 10 по европейската е 36.
Имам кожено яке от UK, по UK e 14, европейската е 42.
Много е относително с размерите, зависи и от марката. С проба-грешка ще си напасниш твоя номер.

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 16:25 от Pepsilight

# 324

А българското 42 на EU 34/6 , но пак е относително, зависи от модела на дрехата и пр.

# 325

Blush Аз по-скоро бих казала, че 44 (френска номерация, което е европейска и 42 от немската...това го забелязах по етикетите) е англ 16.
ОБАЧЕ, Лилия, най-сигурно е да беше дала мерки и да те сравним с това, което купуваме, така доста точно си нацелваме номерата, докато улучим баш кое е наш номер.  Peace

# 326
Момичета, препоръчайте ми снайпер? Моля Simple Smile

http://www.goofbay.com
Аз ползвам този.

# 327
Здравейте,
Да ви поискам и аз съвет.
Купих едни обувки на 18 март на 19 са изпратени.В бг пощи ми изписва,че не са влезли в Бг.В Поял маил,че са влезли в БГ.Звънях в София в централата ,казаха ми,че чакали пратки от 20 март тогава имало проблем на Хитроу.Писах на продавача.Той естественно ми отговори да си следя тракинга,обесних му ситуацията и той днес ми е върнал меил,че е проверил в Роял маил и там твурдят,че обувките са в БГ. newsm78 #CrazyТа се чудя какво да правя и да пускам ли диспут и ,като има тракинг дали ще го спечеля ,мога ли да докажа,че не съм получила нищо.Иначе имам 600 звезди в ибей,ако това има значение за оплакването,което днес пуснах,ама за пей пал се чудя.Е,такава глупост само не ми се беше случвала.За 600 покупки имам 1 не получена и тази е втора.Ако някой може да помогне.Извинявам се,ако съм досадила..... Hug

# 328
fustafree, то хубаво пратката е влезнала в Б-я, ама той не я пратил до България просто, а до даден адрес и получател.
Ти нали се подписваш някъде, когато отиваш и вземаш от пощата нещо, това доказва, че си го взела.
Като не си подписала нищо, откъде на къде той (продавачът) ще твърди, че си го получила.
...в случая вината е някъде по веригата, но не мисля, че си виновна ти (то и продавачът не е, ама...)
Кажи му, че ще пуснеш диспут за неполучена стока, пък ако дойде ще върнеш парите. Той нека направи разследване и подаде оплакване в тяхната поща и от там да му възстановят на него сумата.
 Confused

# 329
fustafree, то хубаво пратката е влезнала в Б-я, ама той не я пратил до България просто, а до даден адрес и получател.
Ти нали се подписваш някъде, когато отиваш и вземаш от пощата нещо, това доказва, че си го взела.
Като не си подписала нищо, откъде на къде той (продавачът) ще твърди, че си го получила.
...в случая вината е някъде по веригата, но не мисля, че си виновна ти (то и продавачът не е, ама...)
Кажи му, че ще пуснеш диспут за неполучена стока, пък ако дойде ще върнеш парите. Той нека направи разследване и подаде оплакване в тяхната поща и от там да му възстановят на него сумата.
 Confused
Така мислех и аз,много,много ти благодаря  bouquetУспешни покупки ще пиша какво е станало

Общи условия

Активация на акаунт