Кой какво сервира снощи, кой какво ще готви днес - 2

• 14 680
  • 355
  •   1
Отговори
# 225
В4ера- свински гърди с картофи задушено.
За днес само един шоколадов мус приготвих. Другото не съм го измислила.

# 226
Вчера-пиле със зеле.
Днес-направих крем карамел,но за основното още се чудя...

# 227
Днес бутерки със сирене - 2 тави , и кюфтета на скара!

# 228
Тараторец направих, а мама ще панира риба.  Blush

# 229
снощи хапнахме на купона, а днес на обед бабата на мъжо беше точила баница с праз и киселец, ммммммммм, а сега той ще дояжда винен кебап с картофено пюре, а аз си купих аморе мио

малко офф: мисля да се науча да точа, обаче все нещо ме дострашава Embarassed, ако може някой да сподели с мен впечатления с мен, по-добре на лични, да не разводняваме тук, интересува ме всичко  bouquet

# 230
Грах с пилешко-яхния, утре супа топчета Peace

# 231
Утре мисля да правя една интересна салата, но ми трябва пресен джинджифил. Някой може ли да ми каже какво представлява?

# 232
Днес наготвих зеле на манджа и птичи гнезда,за утре все още не съм измислилааа

# 233
  • все тук
Вчера - боб яхния с пържена домашна наденица, chokolate creazy cake-стана супер, макаронена салата, таратор. Днес - скумрия на фурна с бяло вино и картофена салата.

# 234
Снощи след голямото чистене newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 направих набързо едни постни сарми с кисело зеле /вътре бяха пълнени с ориз, морков, лук, картоф и орехи/, а за днес още не съм измислила. Ще почерпя информация от темичката

# 235
Снощи - сарми с кисело зеле...за довечера - мисля в момента и затова разглеждам рецептите на мамите smile3529и правя списък smile3523.
Май ще метна един бърз бобец newsm78 Mr. Green

# 236
  • все тук
Снощи тривиално - скумрия на фурна, салата от печени чушки с извара, кисело мляко и чесън.
Днес - имам малко за дояждяне от печени чушки с млечен сос, ще метна кренвирши в микровелето и май това е...
Не ми се готви нещо днес.

# 237
  • София/Осло
Вчера зеле с пилешко на фурна и супа от спанак.
Днес ще дояждаме и ще спретна едни кюфтета на фурна.

# 238
Вчера- телешко с броколи яхния; малки бани4ки със сирене; мъфини с шунка и кашкавал.
За днес мисля миш маш на фурна и супа леща със спанак дет' днес Звездев я презентира по тв-то.  Laughing

# 239
Гювеч,днес идея си нямам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт