Кой какво сервира снощи, кой какво ще готви днес - 2

• 14 682
  • 355
  •   1
Отговори
# 210
  • все тук
Снощи - свински пържоли на скара, ориз с гъби и домашно приготвен консервиран пастет от извара и печен пипер.
Днес - пуешко със зеленчуци в сладко-кисел сос.

# 211
  • BABYLAND
Днес вечерта ще сме на печен боб с кисело зеле и краставички, утре ще правя солени палачинки с няколко вида салати!

# 212
Да похваля рецептата на Eli_cz за "Пиле по аржентински". Стана супер. Имах и една приятелка на гости. Много го хареса и тя и си го записа.

# 213
  • София
Ние снощи хапнахме пълнен заек с ориз и дреболии, а от страни - задушени картофки. За десерт - торта, че бабчето имаше рожден ден  Wink Днес, естествено ще дояждаме зайчето, че беше доста едричко.

# 214
Днес много ме мързи и хич не ми се готви, та ще спретна една картофена салатка и ще опека наденица....
Утре ща не ща ще трябва да изляза да напазарувам и ще му мисля какво да готвя - може една мусакичка (аз  не я готвя във фурна, защото мъжа ми не я обича "суха" и със заливка...та става като яхния)

# 215
Ние от началото на седмицата почти сме на гет ъ тейк ъ уей  Mr. Green на английски ще се изложа как се пишеше  Embarassed Демек готова храна за в къщи Flutter
Наджурках в понеделник една супа топчета и сме основно на Бг-кухня и супички от Гюрлата  Party
Менюто беше следното: картофи по манастирски - картофи, моркови, гъби, лук, маслини, готино беше  Laughing
ориз с праз, боб, гъби с ориз, пилешка супа и пак супа топчета днес, ама не мое производство Mr. Green
За утре съм обещала зелеви сърми  Sick

# 216
Днес сме на спанак с ориз и домати на фурна, а утре дюнери и кой, каквото намери в хладилника.

# 217
  • София
Снощи -свински пълнени руленца с губен сос ,днес печено агнешко с таратор ,за утре още не съм мислила Simple Smile

# 218
Вчера боб и пържолки на скара.
Днес разни работи от Дънкин Донатс и КФС

# 219
sno6ti:Panirana akyla s zadu6eni kartovki v MW,tikvi4ki s kis.mlqko,za desert kroasani  s krem karamel
dnes:svinsko v sladko kisel sos i oriz za garnityra /unclle bens/,zelena salata

# 220
За закуска спагети, по нататък нямам идея!

# 221
Снощи ядохме телешко с картофи на яхния,в тенджерата под налягане.
Днес ще изпържа кюфтета и ще доядем вчерашната останала манджа. Wink

# 222
снощи - панирани кренвирши
днес - пиле паприкаш

# 223
снощи ориз с пиле на фурна
днес- картофена супа със сирене кремвирши с кашкавал на фурна и остатъка от ориза Joy

# 224
Ей сега като се наканя да се разкарам от форума мисля да хвърля едно шоколадово шуфле във фурната, че ми е най- бързата рецепта. А ако ми остане настроение и не ме домързи - извадила съм едни свински филенца все нещо ще измайсторя, ма може и едно телефонче да дрънна и да ми донесат гозбичка, че отворили бг таверна, да ги видим колко по бг готвят.
Хайде върете на разходка, не си хабете силите за готвене в неделя   love001

Последна редакция: нд, 05 фев 2006, 10:02 от shrew

Общи условия

Активация на акаунт