90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Браво Ника! Благодаря и аз за инфото!
 Точно, ясно и кратко! newsm51 newsm10

# 166
Ясно, благодаря   bouquet
Още сега реших , че неделята ще е плодов ден.
Няма да смесвам белтъците, както и др.
Но за обяд и вечеря мога да хапвам от 2 различни групи.
Без следобедни закуски. Газирано. Пържено. Това много ми помогна в минусите.

Само се страхувам, че всеки ден или за обяд или за вечеря ще имам белтъци Blush, трябва да измисля нещо по въпроса.

# 167
  • София
 Hug  Snakeeeeee

viara2010, моят най-приятелски съвет е да послушаш тялото си. Т.е. ако ти се ядат основно белтъчини - яж!  Peace Аз откакто съм в почивка само това набивам кажи-речи. Много ми липсваха млечните примерно. Слушам тялото си и не качвам. Варива примерно ще ям само насила.  Laughing Днес с пицата буквално се прежалвам, щото домашните ме врънкаха тия дни, а една тава им идва много. Иначе как ми идеше да си метна един пакет брюкселско зеле със сирене чедър и да го запека, не е истина просто.  Crazy Crazy
Щом си решила да плодуваш един ден седмично, наистина най-добре го съчетай с лунните фази за по-добър ефект.  Peace

# 168
Тъй,тъй,Ника,точно и ясно,както винаги PeaceМного хубав и полезен пост  Hug
Обаче пък моето тяло иска въглехидрати,дай му пица и филии с лютеница,шоколад и торти EmbarassedЕ,преди режима хляб не ядях,по време на режима,само във въглехидратен,а сега да има как само това ще ям...ама се ограничавам,защото качвам яко и на другия ден се налага да правя плодов. Confused

# 169
  • София
здравейте:)
Ника   Mr. Green чета ти постовете и си мечтая за почивка, благодарим на теб и на всички за съветите:)Мерси и за съветите за сгъстяване на яхнийка-определено ще се пробва с картофче:)

днес въглехидрати
з: 1/2 банан
о:талиатели с доматен сос и босилен и зелена салата
в: бутерки и зелена салата/смятам да си изям и редчето шоколад днес/:)

хубав и слънчев ден на всички:)

# 170
Ох, да се оплача пак.  Embarassed Доста ме боли главата и ми е много неуютно. Досега не съм карала такъв труден воден. Но има всякакви дни, ще се справя.

# 171
Здравейте и от мен. посдледно време малко ви изпускам, но се опитвам да наваксвам. послендо време съм ту много надолу ту много на горе, как може да ми варива така теглото в 2-3 кг нямам идея. от 47 до 49-50 е като елеватор нагоре надолу и нямам идея как да го "спра". толкова ми е натоварено в университета, че вече ми писна. имам 100 контролни и вече малко се отчайвам.  добре, че с вас се разведрявам малко. Много браво за минусите.  Не съм изчела всичко, но ми направи впечатление поста на бубето браво- за 20 дни 5 кг ми се виждат много, а и особено щом имаш да свалям малко. на 170 предполагам си супер. Браво наистина  bouquet
Вчера си изкарах на ябълки, а днес цял ден съм по изпити и контролни и съм яла само ябълка и кашу, слънчоглед и 2-3 бадема. Кашуто беше индийско и печено със сол но просто нямаше друго. Outta Joint
Утре ще съм вкъщи поне и ще си направя нещо "нормално" bowuu

# 172
Отчет след плодовия ден :
6,30часа - ябълка
10часа - 3 кивита с малко орехи
14часа - ябълка
16.30 часа - ябълка
19.30 часа - 4 кивита + останалите до 100 гр орехи
Общо за 12 дни съм свалила 5 кг - днес се мерих- а най големи минуси ми показва май след плодовия - т.е. утре сутрин трябваше да се меря!
За утре трябва да е нещо млечно задължително - а пък на мен как ми се яде месо - но заради бременността май трябва да е мляко - че на мен и без това ми липсва то! Мисля е не може , но да питам все пак - таратор и някакво месо може ли или по- добре да направя броколи със сирена и кашкавал?!
По горе бяхте писали за кръвното - ниското и аз съм с такова но от както съм на тоя режим нямам никакви проблеми а и от 3 дни не пия кафе изобщо!

# 173
Хах : ) Тъкмо мислех да питам за почивката и като по поръчка... : ) Не, че ще ми е скоро.

Някой, който ползва стевия, може ли да ме ориентира коя е по-добра - течната или другата? Днес глеах в Кауфланд, че има, но разфасовките ме изненадаха. Мислех, че е на хапчета, а тя се оказа течна и на захарчета.

# 174
  • София
Пак много сте изписали, хубавици.
Някаква лудница ми е в работата и не мога хич да стигна до форума, ама като приспя децата ще ви изчета. Да се отчета за последните 2 дни: вчера З-банан, О-зелена салата със сирене, В-половината от обяда. Днес  З-банан, О-ориз със зелена салата, В-част от обяда, допълнен с царевица. От нея принципно качвам, ама много ми се беше дояло. Нещо пак закъсах с WC, ама ще го мисля. И утре идва любимия ми ден.

# 175
  • Sofia
Аз ползвам от доста време Стевия, но течна не бях виждала.  newsm78 Аз ползвам на таблетки (за кафе и чай) и на прах (за готвене или за киселото мляко със семена). Зависи за какво ще я ползваш. На таблетки е най-удобна за кафе, че можеш да си я държиш в чантата. Течна или прах е по-удобна за готвене.
Блага, честита бременност! Дано е лека и успешна!   bouquet Извинявам се предварително, не искам да ти се меся, но понеже съм лекар, някак си се чувствам длъжна. Пък ти ще си прецениш дали да ме послушаш. Не си длъжна. Та аз те съветвам да прекратиш диетата. Тя колкото и да е разнообразна е доста бедна на белтъчини и калции. И от двете сега имаш голяма нужда. Имай предвид, че бебето без калции няма да се остави. И ако не му го доставяш с храната ще си го дръпне от твоите кости. Ще си докараш някоя остеопороза с комбинацията бременност и диета. За да не качваш прекалено можеш пак да си спазваш разделното хранене и да закусваш плод, но е добре да ядеш поне 1 белтъчно ястие всеки ден (месо, риба, яйца) и 2 порции млечни продукти.

# 176
  • София
И аз не исках да се обаждам, но ще си позволя и аз да се включа към мнението на Савина - на момента бих прекратила диетата и бих продължила с умерено здравословно хранене. Блага, не ти е нужна диета, за да не качваш през бременността, казвам ти го като жена, забременяла и двата пъти при свръх-тегло и въпреки това качих съответно 11 и 14 кг.  Peace

# 177
Здравейте и от мен Simple Smile аз съм начинаеща още, но и преди съм правила тази диета. Надявам се този път да има по-големи резултати Simple Smile
Успех на всички!

# 178
  • Sofia
Е, Ника, това вече е много индивидуално. Имам предвид кой колко качва през бременността. Зависи от обмяна, хормонален статус, протичане на бременността и още 100 неща, включително колко баби имаш наоколо дето да ти повтарят непрекъснато как трябва "да ядеш за двама" или да си взимаш от всичко, че да не ти стане нещо.  Joy Но като цяло много слабите качват доста повече. Аз забременях на 117 кг и свалих 20кг по време на бременността. Единственото ми отслабване в живота не по желание.  Mr. Green

# 179
  • София
Да, Сав, напълно съм съгласна, че е индивидуално, посочих се за пример, че не и е нужна толкова строга диета.  Peace Ти пък си съвсем друг пример, извън всякакви стандарти!  Crazy Crazy
Просто с едно разумно хранене, дори и много дебела жена като мен /преди  Mr. Green Mr. Green Laughing/, съумя да качи съвсем нормални кила за една бременност. И всички бременни около мен, които не се тъпчеха като за последно, все до 15 кг. качиха общо взето.
Снаха ми с близнаци качи 20.  Peace 4 месеца след раждането ходеше с цивилните дънки с ниска талия, не и личеше да е бременяла.

Общи условия

Активация на акаунт