90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • На топло...
Блага, ето една хубава статия за храненето по време на бременност Hug. Това съвпада и с нещата по книгите, списанията, и с мненията на акушер-гинеколозите, с които съм разговаряла, както и на тези, съпровождали бременностите ми. Всеки етап от бременността изисква различни групи храни ако щеш Peace.
Но най-вече слушай тялото си, момичетата са прави, нужда от строга диета нямаш Hug.

Савинка, не искам да навлизам в спор, но е редно да отговоря, защото все пак съм "засегната" в поста ти за цигарите. Мисля, че момичето споделя, за да потърси опит и мнение, моето съм го дала от позицията на жена, чието дете е върнато от оня свят, много добре знам какво е чувството земята да се срива под краката ти, защото най-милото ти се бори за живота си, току-що излязло от теб, и ако дай боже оцелее, да живееш години наред треперейки за това дали ще се развива нормално и ей такива (маловажни за хората, които не са в пряк досег с мен и детето ми) неща Peace. Сигурно не е страшно, но едно най-просто калциране на плацентата не е никак без значение, мисля.
Не вярвам Блага да очаква потупване по рамото, по-вероятно е да търси начин как да се справи с проблема си. Няма по-важно нещо от бебето! Просто няма.
Нищо лично нямам към теб, напротив, даже много те харесвам, не е коректно обаче да отнемаме на жената и бебето ѝ правото и шанса да изкарат бременността без тютюнев дим Peace.
И тук в тази тема сме, осъзнали грешките си, за да ги поправим, а не защото сме безгрешни Grinning.
 Дано не ми се сърдиш за огромното отклонение Hug!

# 181
  • Sofia
Нану, напълно съм съгласна, че не е редно да се пуши по време на бременност. Спор няма по въпроса. Само исках да кажа, че едва ли има жена, която да не е наясно с това. И едва ли е нужно ние да й се караме и да размахваме пръст, за да се сети, че не трябва да пуши. Нямах предвид твоя пост, а някои силно емоционални, които искали да "хващат за гушата пушещите бременни" "повръщало им се от тях" и прочие. Говорех по-скоро за тона на изказванията, по същество е ясно, че са прави, но не може така да говориш на съзнателни, възрастни хора, които дори не са ти близки. Мое мнение де. Може и да не съм права.  newsm78

# 182
ох момичета, не знам защо, но съм гладна и то много  Embarassed направих си един чай дано ми помине от него, че не ми се спи още  Cry Уж си хапнах нормално към 19 ама..... дано поне МЦ дойде, че закъснява..... Съжалявам, че ви занимавам с моите глупости, но ми се щеше да споделя..... Лека  Hug

# 183
Здравейте! Мислех да питам за почивката... Аз също благодаря за отговорите и помощта ви!  bouquet В неделя ми предстои плодов, а в понеделник (16.04.) - трети воден. Твърдо съм решила да ги изкарам така, въпреки, че са празници.
Бъдете здрави и успех в борбата с килограмите!

# 184
  • На топло...
Радвам се, че мислим еднакво, Сави Grinning. Понякога в интернет се случват недоразумения като не виждаш човека очи в очи Hug.
За толерантността си права, трябва да я има.

Лека на всички Hug!

# 185
И плодовия ми ден мина добре и водата повече от 2 литра Simple Smile
esia, след 3-тия воден продължаваш още 3 дни докато станат 90.
Някое от момичетата беше писало във ФБ план, който ми хареса и ми се струва най-добър и го копирам тук:
"Закуската - задължително плод, обяда и вечерята започват със салата, основното е както дойде... Всеки понеделник плодов, защото събота и неделя се хапва повече с цялото това суетене в кухнята... и винаги когато мога "вия" срещу луната т.е. воден един път месечно ... Съвета ми е да продължаваш контролно да се теглиш и винаги, когато кантара отчете повече от два кг. от последния ти воден да завърташ режимна 4, ако не паднат още една ..."

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 00:08 от izina

# 186
Здравейте и от мен Simple Smile
Да се похваля, че при мен отслабването се е спряло Sad
И май за оставащите около 17-18 дена няма да успея да сваля 2,5 кг, че да си изпълня предварително заложените 90 Simple Smile
Но каквото е това Simple Smile

Да попитам малко в страни от темата Simple Smile
Някой правил ли си е Вега тест? И какво би ме посъветвал за него?

# 187
  • Sofia
revolt4e, не се ядосвай. При всички рано или късно настъпва застой. Организмът има нужда да посвикне с новото тегло, за да продължи да сваля. Дразнещо е наистина, но няма как. За Вега теста, аз не съм правила, но преди доста теми се говореше за него. Някъде може би края на януари (ако не те мързи да ровиш). Та тогава доста девойки споделиха, че садоволни от резултатите. В смисъл, че като се съобразяват с препоръките свалят по-лесно, качват по-малко и като цяло се чувстват по-добре. Друг е въпросът обаче дали и доколко ще можеш да се съобразяваш с препоръките (помня една девойка сподели, че са й забранили абсолютно всечко, което обича и са й препоръчали храните, които най не обича  Mr. Green).

# 188
Аз не се ядосвам за това Simple Smile
Просто исках да сваля възможно повече, защото след по малко от 2 месеца като замина в Америка, ме е страх с тяхните храни да не си върна кг-мите Sad

А за Вега теста, се видях тази седмица с една приятелка и тя ми говори, че била доволна, казали и какви храни разгражда лесно и кои не. И казва че като ги спазвала що годе редовно свалила 10кг Simple Smile
И затова попитах за малко повече инфо Simple Smile

# 189
  • Sofia
Да, повечето хора споделят същото - че свалят като спазват. Което принципно важи за всякакъв вид ограничения.  Mr. Green Та ти си прецени за себе си дали ще го спазваш, защото ако няма, няма смисъл да даваш излишни пари. Според мен същото можеш да постигнеш със спазването на правилата на хранене според кръвната група или разделно хранене. Но както имах повод по-горе да кажа - мое мнение, не е задължително да е вярно.

# 190
Добро утро!

Леле, момичета, сънувах, че съм бременна  Laughing Толкова добре се почувствах като се събудих  Laughing

Днес съм цял ден в офиса  Close Мисля да направя един плодов, че там това ми е най- лесно. Приготвила съм ябълки и слънчогледово семе. Ще карам без сушени плодове, че хич не действат добре на стомаха ми. Нямам търпение да свърши този ден, че от утре съм в дъъъъълга и приятна ваканция. Crazy

Хубав ден   bouquet

# 191
Добро утро, Фиданки!
Вчера бях на плодов! З:кафе и банан
обяд: краставица и домат
след обяд: фреш портокал
вечеря: краставица и домат
РЕЗУЛТАТА - 900гр.
 newsm10 newsm44
Днес съм на белтъчен много ми се яде сирене и кашкавал така че това ще е за днес утре ще ви споделя какво съм хапнала Simple Smile
Успешен ден !  bouquet

# 192
Нану много благодаря за статията и за ценните съвети!
За цигарите спор нямам никакъв - ще се спират и това е !
Относно диетата и аз много се колебая . По принцип тя е единствената която съм правила и не ми е повлияла на здравето - чувствам се тонизирана и изпълнена с енергия през цялото време. От началото ми се ядеше - но сега дори не чувствам глад чак толкова ! А аз си хапвам добре наистина - на количество е доста повече от това което чета тука че ядът останалите !
Само искам да вметна че по принцип съм склонна към пълнеене и лакома доста . А колкото до бременността чувствам се перфектно в момента (дано все да е така ). Поне до следващия преглед ще я спазвам - приятна ми е . Ще видя какво ще каже лекарят който ще избера - защото още нямам такъв и разбира се ще се съобразя с неговото мнение - за сега се съобразявам с нуждите на тялото - тези който усещам де !
Благодаря на всички ви за подкрепата , съветите и дори за упреците - защото и те ме карат да се замислям доста.
И сега малко по темата - може ли брокули във белтъчния със сирена - че още не съм правила обяд и вечеря?

# 193
 Rolling Eyes Оцелях след водния, но беше на косъм. Рядко съм се чувствала толкова зле. Не знам как успях да заспя вечерта. Но сега имам минусче почти 1 кг и съм 69. Не съм била толкова от 2009 г. Вече се чувствам ужасно слабичка.  Mr. Green А истината е, че преди обикновено съм била 59-64 кг. Просто не мога да си представя като усещане как съм изглеждала тогава. Сега бих искала през почивката да стана 67 кг.
Когато започнах 90ДД , целта ми беше именно 69 кг, но после реших да са 67.
И започвам втората част от диетата. Така наричам почивката, защото всъщност тя е пак диета. Досега с Дюкан съм успявала да сваля, но после си ги върнах.
Но първо още една последна четворка:

з - два банана  Blush и кафе с мед
о - айрян, сирене, кашкавал
в - вероятно яйца и салата

Хубав ден!

# 194
blaga83, броколи със сирена може.

Общи условия

Активация на акаунт