90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се запиша  след изядената пълна купа макарони със домати и печени чушки! - даже ми дойде доста за това ще се поразходя пеша днес повечко.

# 16
ТинкиHug

Блага, всичко най-най! Лека бременност, здраво бебоче и щастливи родители  newsm51

Нану, машааала за мерките и теглилките. Както си тръгнала, ще те направят Еталон за мерки в световен, не, във вселенски мащаб!  newsm10

Светлица, искрено ти желая в почивката да задържиш постигнатото. Смело напред! Вървим горе-долу заедно (аз съм около 10-тина дни след теб)   love001

Бабе, и ти си гордост наша фиданска! И аз тая работа с велото я установих - каквото и да ми говорят, не слизам от него - пускам си музика за ритъм и се почва: въртиш се, потиш се .. после си доволен  Laughing

След вчерашния плодов Кантарев ме зарадва с минусче. Днес съм белтъчна (рибка ще да е), и един спининг съм го замислила. Стискайте палци да оцелея  Laughing

# 17
  • София
Здравейте,
Днес ми е 7-ми ден - въглехидрати  Mr. Green
Знам, че кашкавала спада към бектъчините, но дали може да си направя с него и доматки и краставици един сандвич?
Дали ще навреди много?  Rolling Eyes

Ами не може. Ще си е за твоя сметка и е нарушение на принципите на режима.

Абе така е, но по тази логика не трябва да се ядат и торти и сладкиши, защото я тях също има белтъчини. Както и да е. Няма да го хапна.

# 18
Тинки   bouquet

Аз съм в процес на задържане, но го намирам за нормално. Предстои ми утре да замина за 1 седмица към родния край, и съм подготвила всички да не се опитват да ме изкушават, и без друго трудно ще стане(голям съм инат ако реша). На 15-ти съм белтъци, но не обичам много яйца и агнешко така, че ще си е друго месце. Днес съм на въглехидрати:
З - ябълка
О  и В - не съм ги измислила, но ей сега отивам до магазина за идеи Wink

Хубав ден Hug

# 19
Здравейте,
Знам, че кашкавала спада към бектъчините, но дали може да си направя с него и доматки и краставици един сандвич?

Абе така е, но по тази логика не трябва да се ядат и торти и сладкиши, защото я тях също има белтъчини. Както и да е. Няма да го хапна.

Логиката сме я обсъждали много пъти и тя е, че соления обяд е чист, а сладката вечеря позволява в състава на ястията да има и белтъчини.

# 20
  • Пловдив
Да взема да се запиша в новата тема и аз. Simple Smile
Днес съм на варива.
Закуска - банан
Обяд - ориз с домати
Вечеря - може би пак ориз с домати
Аз в събота и неделя лекичко пак прегреших  Embarassed, но то си е за моя сметка. Днес ми е 22 ден, а кантара като е заковал на минус 5 кг и не пада и не пада. Взех леко да губя хъс. Sad

# 21
  • София
Здравейте,

Логиката сме я обсъждали много пъти и тя е, че соления обяд е чист, а сладката вечеря позволява в състава на ястията да има и белтъчини.

Под формата на яйца. Не под формата на баници със сирене и кашкавалени сандвичи.  Wink

# 22
Белтъчен обяд - фритата с тиквички(испански омлет), голяма вкусотия - ще напиша рецептата в подфорума! Simple Smile
Варено червено цвекло може и в четирите дни, нали?
Благодаря!

# 23
  • до моите любими хора
Здравейте,
Днес кантара не помръдна няма + от което съм много доволна Mr. Green
Днес ще я карам на варива, направих си ориза с картофи на Нана.
Тинки ти като казваш по някога, че ядеш Гювеча на Нана това ли имаш предвид или е нещо друго  newsm78
Надявам се и днес кантара да хареса храната ми и да не помръдне. Дано  Praynig
Хайде връщам се да ви изчета, че доста сте писали  Hug

# 24
  • София
Тинки ти като казваш по някога, че ядеш Гювеча на Нана това ли имаш предвид или е нещо друго  newsm78

Не, гювечът е друга рецепта  Grinning

# 25
Привет и в новата тема  bouquet
Тази седмица се пости тук,та в белтъчен ще я карам на мекотели Laughing
Днес съм на варива,пекат се в монента патладжани,тиквички,моркоф,картоф и домат Laughing
Един гаден дъжд вали,развали ни разходката.
Да взема и аз да се занимавам повечко с велото,само му бърша праха Laughing И степър има,но кй да го уважи Laughing

# 26
Благодаря за темата на Тинки!   bouquetДа попитам нещо - в плодов ден зеленчуците са неовкусени със сол, олио, оцет. А може ли шарена сол - тя е приготвена от подправки, но пък и подсолява - благодаря предварително! Досега само с плодове и ядки/суров слънчоглед предимно/ изкарвах плодовите, днес реших да вмъкна зеленчуци и се сетих за шарената сол!Поздравления за отличните резултати и минусите!Успех на всички! Simple Smile

# 27
Привет и от мен!!!аз в почивните дни смесих доста храни и то нарочно да видя дали ще се раздвижи най-после и моя метаболизъм че голям инат излезе.днес ВХ:
З:банан
О:бейкролс и един кроасан няма друго/не подготвена/
В:мисля малко козунак и парче шоколад
  bouquet

# 28
  • гр. София
Блага, честито! Пожелавам ти лека бременност и още по-леко раждане!
Облаче, Нану, браво на вас!
Пожелавам успешен воден ден на плувкините.

Сутринта бях на същите килограми като след водния. Много съм доволна. Очаквах да имам плюс, защото млечните изобщо не ми влияят добре. Вече с доста по-малко се засищам, което е хубаво.
За днес менюто ми е:
З. - ябълка (имаше вкус на круша  Shocked ).
О. - ориз с картофи на фурна, люта чушка и салата от марули и репички.
В. - половината на обяда, но без лютата чушка.

Лек и отслабващ ден ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 14:43 от Илима

# 29
  • Sofia
Здравейте. Запис само, да не ви изпусна, че нямам време днес да се обърна. Днес мисля на плодове да изкарам, че вчера попрекалих. Ама да видим.
Шарена сол в плодов не може според мен, защото купешката съдържа сол. Ако е домашна и без сол сигурно може (въпреки, че крайно странно ми звучи пресни зеленчуци с шарена сол  Sick).

Общи условия

Активация на акаунт