Да преправим старите мебели - 12

• 95 405
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
LaValetta, ама откъде ги намираш тези красоти!
 newsm51 newsm51 newsm51

(Това лято вече съм се приготвила да изпробвам твоята технология с конец... Embarassed)

# 61
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета, знам, че тук си творите всичко сами. Обаче знаете ли случайно някой майстор добър и препоръчан, който може да ми позакрепи едни трапезни столове и да ги претапицира.

Кой град!

# 62

labrex, чуден стол си си намерила, добре че си го взела.......... Да ти кажа честно, на мен ми харесва така, както е на средната снимка...........

baibibi, и аз много си го харесвам, колкото повече го гледам, по хубав ми се струва. Сигурно защото другите вкъщи са различни, а баба имаше подобни виенски с разни извити работи по тях. А в какъв смисъл ти харесва, той в момента е на места изшкурен до дърво, на места с боята.

........ме види да примъкна нещо от кофите ,би ме заменил с него пак там-т.е той не ще да търпи това,което е в къщи,та камо ли да знае че съм взела нещо изхвърлено. И няма да си мълчи Embarassed

Уф, аз очаквах нещо по-така като реакция, ама ми се размина. Но на следващо домъкнато съкровище, ако има такова, не съм сигурна, че само ще ми мълчат. Grinning

LaValetta, зависти ме обхващат......... Crazy, много са красиви! Peace

# 63
Благодаря, момичета! Засега им се радвам и още нямам конкретна идея за бъдещето им  Laughing.

Melany99
, всичко е от продавалника .
Ще ти хареса техника с конец, опитай.

baibibi , как е шкафчето? Чакам, чакам  Heart Eyes.

lluna, чудесно столче се е получило  Hug.

И поздравления на момичета за масички от предишната тема   bouquet!

# 64
Такааа... сдобих се с плот и с масло на Осмо и сега ме е страх да го почна да не го съсипя.
Ето го момчето  Mr. Green

# 65
Честито, любопитна съм да видя резултат. С бяло Осмо ли ще действаш?

# 66
Не, взех 3161 Абанос. Паркета ми е доста тъмен, а мебелите ще са бели за това ще го правя и него тъмен. Още се чудя за кухненския плот, ако този ми хареса как стане и е издръжлив може и на кухнята да го направя такъв.
Мале полудях просто  Crazy

# 67
  • София
Еййй, едвам ви намерих...
Днес ми беше ден за преправяне.

Ето това сътворих днес с помощ от половинката.

http://rainbow2.snimka.bg/other/restavrirane-mebeli.668755.26873686

Стола е минат само една ръка, утре ще го довършвам. От трите стола сглобих задните пръчки за единия. Трябва и седалка да му слагам.
Поставката, огледалото и вратите на шкафа са чамови. Имам снимана поставката преди, но по-натам ще я качвам, че е на телефона на мъжа ми.
Кутията в/у поставката е дървена, но няма да е за там. Цветето е вторият ми опит за декупаж.

http://lluna.snimka.bg/arts/neshta-prolet.655430.26857800
Вместо запис(и като се иключи надраното по облегалката,което ще оправя  Embarassed)

lluna, как тапицира седалката, че още я мисля?

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 21:38 от rainbow

# 68
Чудно столче! Много ми хареса Simple Smile моето кога ли ще стане...още не съм го опоскала от боята още. Ще ми се да го нарисувам, но още не съм решила как и с какви бои.

# 69
  • София
Аз моите столове ги мисля вече близо година. По-точно чаках да ми дойде ентусиазъма.  Laughing

# 70
Нещо в този стил ми се иска

# 71
  • София
Лиске, това си е живо изкуство, ще ти трябва художник.  Simple Smile

# 72
Ами аз не като да не мога хептен.  redecoration
Не съм си изяснила техниката още и вида на боите, той и стола е далеч от готов за рисуване де  Mr. Green

# 73
Момичета, знам, че тук си творите всичко сами. Обаче знаете ли случайно някой майстор добър и препоръчан, който може да ми позакрепи едни трапезни столове и да ги претапицира.

Кой град!

София. И благодаря на всички, които ми писаха. Ако си намеря майстор, ще пусна снимки, ако искате.

# 74
Пусни, пусни - преди и след  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт