Да преправим старите мебели - 12

• 95 376
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
# 751
Благодаря, момичета!  Hug

Ндявам се вторият опит с другата мебел да е много по-успешна.
Замислила съм на крачето на масичката да го изшкуря малко в стил рамката, така и така е циганче тази масичка, мисля, че ще й отива Simple Smile

# 752
samuraika,бамбуковите мебели бих ги оставила в този им вид.  Ако ги боядисате, всяко протриване или ожулване,ще се набива на очи.mioki,масата е прекрасна а  ентусиазмът Ви неизчерпаем Peace

# 753

mioki, направо се Флюбих в масичката Heart Eyes, прекрасна е така. Не знам как е отгоре, на снимките не личи, но много, много ми хареса в тоя и вариант.  bouquet

Креслото на Samuraika също е страхотно, сега ще чакам да видя как ще го накипри тоя красавец!  bouquet

Ех, май това бяха хубавите неща след нощните емоции, продължили и днес, и май скоро няма да ме оставят. Peace

# 754
  • хасково
Има ли поразии от снощните трусове по вашите творби ooooh!?

# 755
При мен няма нищо. Само една тумбеста ваза се беше катурнала ама тя не стои стабилно на мокета по принцип, та не го отчитам.
При теб да не би да има поразии?

# 756
  • хасково
Отидоха ми саксийките Sad Но поне бяха на балкона та нямаше поразии в къщи. На познати им се срути LSD-то от стената. Ама щеше да е голям карък току да си спретнеш нещо красиво и да се потроши. Но ще кажа-вещи да са,да не са хора!  Спокойна нощ ви желая и се намествам в "чергите" че умирам за сън след снощното будуване! Hug

# 757
# 758
  • Варна.
За едни метални парапети на терасата взех такава боя:
http://www.orgachim.bg/index.php?location=products11&pid=157&start=0

Остана ми половината кутия.
Имам една малка дървена маса и се чудя дали да не я боядисам с остатъка от боята. След като е за метал и има добавки против ръжда и др.химии, какво може да се получи?

# 759
Май не е много удачно  newsm78
Може да пробваш на парче дърво първо, да видиш какво ще се получи. Едно от нещата които може да се получат, е да не е достатъчно устойчиво покритието.

# 760
  • София
mioki, масичката ти е страхотна. Представям си я с омаслен с тъмно масло плот - контрастът ще е страхотен (това е ме мнение де)

# 761
А бе и на мен така ми звучи много, обаче пустата интарзия да не залича ми е дерта, не друго иначе щях да съм я омаслила отдавна  Grinning

# 762
miokiа един тъъъничък слой масълце ?...Да не подстрекавам. Много е хубава масичката, много! Heart Eyes И с история  Flutter

Ето и моите бамбукови творения в завършен вид. Намазах ги направо врху лака без да шкуря нищо с финиш за дървени мебели за външна употреба. Придобиха несъвършенния чар на рустика и ми харесват така. Най-вече поохлузените свръзки се покриха добре (това ми беше основната грижа) и се надявам да са по-издръжливи при престой навън. Тук има много дъжд, влага и слънце - просто трябваше да ги третирам, иначе нямаше да мога да ги държа в градината. Възглавничките ги купих днес, на разпродажба. Не са баш това, което исках, но бяха на разпродажба  Mr. Green

Купих и въпросния римувър и сега събирам смелост за да го приложа на стола. Не че не е красив и така, но има много красив фладер, който е скрит под твърде тъмният лак. Искам да покажа колко е красиво дървото - само толкоз. Ама пусти страх...

# 763
samuraika, супер са, само да намериш по-пухкави и по-уютни възглавнички.

# 764
Момичета  поздравления smile3501 Творенията ви се получават много добре.На Самурайка  и завиждам за кътчето в градината което си има направо разкошотиика ,да си го ползавш със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт