Ревматоиден артрит - 3та тема

• 232 745
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 365
http://ayurveda.lotusguides.net/index.php?p=homeПо-надолу.Розали снехана ли ти правиха?

# 1 366
http://ayurveda.lotusguides.net/index.php?p=homeПо-надолу.Розали снехана ли ти правиха?

Снехана и Широдхара  Peace

# 1 367
# 1 368
  • София
снуки , anti CCP е специфично изледване за доказване на Ревматоиден артрит, AST говори за налична стрептококова инфекция. Не искам да те плаша, но изследванията ти аз разчитам така - Ревматоиден артрит, отключен вследствие на стрептококова инфекция  Confused Ревмафактор пускан ли ти е? Кой ти назначи тези изследвания? Не отлагай посещение при ревматолог. Направи го в най-скоро време! Успех  Hug

Напълно възможно е да греша. Не съм медицинско лице. Това знам аз Simple Smile
Много благодаря, Розали! Само тези изследвания са ми направени за момента. Назначи ми ги травматолога, при когото отидох за болката в коляното.
Можете ли да ми препоръчате добър ревматолог в Сф? Rolling Eyes

# 1 369
снуки, като се има предвид материята на тези заболявания, "добър" за ревматолог е относително определение. На нас ни трябва някой д-р Хаус  Whistling Шегувам се. Аз съм била при Стоилов - меркантилен, Пейчева - високопарна, Маринчев - готин. За съжаление аз съм някакъв странен случай и като специалисти не мога да ги определя - нямам точна диагноза от ни един от тях  Wink Мога да дам само мнението си, не и препоръка  Peace Желая ти успех   bouquet

# 1 370
  • София
снуки , anti CCP е специфично изледване за доказване на Ревматоиден артрит, AST говори за налична стрептококова инфекция. Не искам да те плаша, но изследванията ти аз разчитам така - Ревматоиден артрит, отключен вследствие на стрептококова инфекция  Confused Ревмафактор пускан ли ти е? Кой ти назначи тези изследвания? Не отлагай посещение при ревматолог. Направи го в най-скоро време! Успех  Hug

Много благодаря, Розали! Само тези изследвания са ми направени за момента. Назначи ми ги травматолога, при когото отидох за болката в коляното.
само не ходи на Урвич.
Аз мога да препоръчам Стоян Андреев от Токуда. Доволна съм от него.

# 1 371

само не ходи на Урвич.
...

Joy  Peace

# 1 372
  • Петрич
Аз пък противно на останалите мнения в темата, те съветвам точно в Урвич да идеш. Някои от потребителите казват, че лекарите там са малко тегави, но  там са най-добрите, всички ревматолози се учат от тях.
 Аз съм много доволна, мога да се обаждам на лекаря си по всяко време на денонощието и винаги е готов да ме изслуша, не съм платила и една стотинка.
Работят с мен много гъвкаво, изобщо не съм нощувала в болницата и ако евентуално съм си тръгнала по-рано ми изпращат необходимите документи по куриер.
Това е моя опит, а аз никак не съм лесен пациент.

# 1 373
Вера, всеки с опита си  Hug Ако беше попаднала на д-р Болевич, с твоя характер, още на втория ден щеше да избягаш със 100км/ч и да търсиш алтернатива на Урвич, повярвай ми  Wink Затова не препоръчвам никога!!! Мога да споделя само опита си.
И съвсем не по темата, струва ми се, че твоят ортопед (не греша, че беше ортопед, нали) си те хареса още в началото. Като се има предвид чара ти, какво друго да се очаква   smile3505

От Софиямед съм в пъти по-доволна от Урвич. Там имаше съображение с болния, като такъв, на Урвич - нямаш душа - просто парче месо. Всички, които срещнах в Софиямед бяха лежали и на Урвич, не е само мое мнение  Hug Там също имаш абсолютната свобода и можеш да се прибираш, да отиваш само за манипулации, изследвания и т.н, но редът е  много по-добър, няма нужда да питаш - всичко ти се обяснява, за условията просто няма нужда да коментирам (ако има, ще го направя), персоналът като цяло е внимателен - въобще във всяко едно отношение са по  Peace На Урвич буквално се чувствах като малоумна - не обясняват, после ти се карат, че не си разбрал  Sick

# 1 374
Препоръчвам д-р Монов на урвич, той за мен е много добър лекар, обръща внимание на пациентите си и за 2,5 години успях да спра болката и да спра и лекарствата!

# 1 375
  • Петрич
Розали, веднъж попаднах и на Болевич и на Ганчева. Честно ти казвам, не съм имала проблеми с никой от тях. Всички вече ме познават, влизат ми в положение, аз имам понякога някои странни за тях желания, посдърпаме се понякога, но сега горе-долу се сработихме.
Иначе при всичките ми недостатъци, аз съм много упорита и ако не стане на моето ставам нетърпимо упорита, казвала съм, че и при мен не стана от първия път поставянето на диагнозата, обичат малко да те помотаят, и мен това много ме дразни, но няма как. Последния път като бях, септември месец, ме обсъдиха всички професори в коридора, аз изслушах търпеливо, но изобщо не позволих да ме разколебаят в намеренията ми и да ми се бъркат в решението. Всеки път влизам с уговорката, че крайното решение е мое, тяхното е само предложение и има малко драма, но се нареждат нещата на края.

# 1 376
  • Петрич
Препоръчвам д-р Монов на урвич, той за мен е много добър лекар, обръща внимание на пациентите си и за 2,5 години успях да спра болката и да спра и лекарствата!

Монов също е страхотен специалист. Изобщо не мога да кажа лоша дума за никой в Урвич, с изключение на лаборантката.

# 1 377
На Урвич умишлено мотаят, в Софиямед се стараят - това е разликата  Peace Е, проблемът в действителност си е в мен. Аз съм прекалено горделива и такова отношение не търпя, първо, и второ, и друг път съм казвала - моят доктор с друг няма да заменя никога. Т.е не съм имала нужда да упорствам. В болниците влизах, заради диагноза. Гонех ветрове. Да ми се чуди човек, защо съм имала нужда да доказвам на някого нещо. Аз знам, че не съм добре, докторът ми знае, че не съм добре - друго не ми трябва  Grinning

П.п: Вера, и аз три години смятах, че Стоилов е страхотен  Wink Пожелавам ти да не срещнеш разочарование като мен и след това да съжаляваш за препоръките си   bouquet

# 1 378
  • Петрич
Розали, всеки човек е различен и по различен начин приема нещата, които му се случват. Аз съм си несериозна, твърдоглава и глезена. Просто не търпя отказ и за сега успявам да си постигна целите.
Пак казвам, не споря, че мотаят, не споря, че се опитват да си придават важност и определено губят от това, но не им се давам, не се предавам, а и не ме е страх от кавга и съм сигурна, че за мен не се изказват ласкаво, дори и в очите ми го казват, но като цяло съм доволна. Постигаме консенсус винаги.
При мен има и друго - изкарах огромен късмет с моя лекар, винаги като влизам, дори и той да е в Англия, се координира с колегите си, които ме лекуват.
Да не говорим, че мъжа ми е още по-досаден и от мен.

# 1 379
...всеки човек е различен...

Затова споделям опит и мнение, не давам препоръки - всеки сам за себе си да си преценя  Peace

Вера, ти си вироглава, и аз съм, но даваме различен израз на това си качество   bouquet Ти казваш:"Ще ви кажа аз на вас!", аз казвам:"Абе, с вас ще се занимавам!"  Joy

Не пишеш как си? Намали ли Медрол-а?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт