Носене в слинг

• 52 588
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Вчера си свалих електронната книга от Естествени идеи,Слингове-защо и как?,сигурно много от вас я знаят,мога да пусна цитат за носенето с лице напред.На мен не ми е и удобно това носене освен че не е препоръчително.Бях се пробвала с едно кенгуру като беше на 3-4 м,ама нещо не ми допадна. smile3521

# 136
  • На топло...
И аз слингопочитателка Grinning.
Имам шал, а за вкъщи като бяха малки си бях ушила слинга от "Близо до бебето" в два размера, един за мен, един за таткото - еластични, без връзване. Баткото обаче не пожела да бъде носен от баща си, та го слагах легнал в единия и кръстосвах отгоре другия, много удобно, изконно кърмаческо, ставаше и за навън.
Иначе с шала и сега спасяваме разходките с малкия инатотръшкач. Само се убеждавам, че ще трябва да се науча да го връзвам на гръб, защото ме скапва носенето отпред...

Имаме и раница "Watchtower" на Jack Wolfskin за таткото носач, но тя не е за съвсем малки бебета, с дребното още се разнасят така.

# 137
Да ви кажа аз какво ще си взимам (от скоро ги внасят в бг!)

Това носило е анатомично и удобно като слинга, но се слага лесно като кенгуро. Напоследък хич не ми се занимава да връзвам слинга. Нямам търпение да се сдобия с това! Малко наподобява май-тай слинг, но е по-удобно.

Това много ми хареса - и аз търся подобно - може ли малко повече информация за името на слогокенгуруто Simple Smile ако мога така да го нарека, и  наистина от естествени идеи ще може ли да се поръча?

# 138
  • София
mimimi_k  казва се Pognae, има доста разцветки. Доколкото знам ще го има в естествени идеи, но незнам кога... Жената сега е направила поръчка към производителя, може би като ги получи да се появят там... Иначе мога да дам и някакъв нейн контакт на лични ако някой иска.

П.П. това дето се вижда отпред - ципчето, се отваря и отдолу е мрежесто - много подходящо за лятото  Peace Има и качулка, като заспи бебето тя поддържа главичката.

# 139
Ах любимата ми тема - слинговете! И да я пропусна!

Момичета привет! Аз съм пристрастена слингопочитателка! Започнах със сина ми преди 2 години и половина с памучен разтеглим, пробвала съм с хълка, мей-тай и шал тъкан. Последните ми са фаворити и от тях имам... много. Срам ме е колко имам, но това ми е начин на отглеждане на децата ми и хоби, и страст!

Сега имам дъщеря на 5 месеца и я нося в слинг от 3 дни от както се е родила. Пропуснах да кажа че от време на време все още нося сина ми в слинг. Макар че докато бях бременна с дъщеря ми бях спряла - не се чувствах комфортно.

По принцип живеем в Англия, но съм от Варна и тук сме за лятото, така че ще ми е приятно да се срещна с други фенове на слинговете, а мога и да съм от полза на някой който мисли да използва такъв.

Ако искате да си направим среща, аз съм ЗА!  Hug

# 140
На мен ще ми е от полза, защото ми тежи вече вързването отпред в поза жабка, а с другите не мога да се оправя и само тава вързване си използвам, даже вече избягвам слинга, че от тази поза започна да ми се натоварва кръста. А и детето порасна и крачетата му започват да се опират в моите крака.

# 141
Зелен Дух ти от Варна ли си? Аз съм за да се опитам да помогна, малко трябва да си припомня носенето на гръб - предполагам това те интересува, че не съм го практивала отдавна. На мен така и носенето отпред си ми остана фаворит. С какъв слинг си?

# 142
С два слинг шала съм. Носенето на гръб не само, че ми е трудно, но и не ми е естетично. Поне аз не се виждам да нося на гръб. Много ми е красиво носенето на хълбок, не знам колко е подходящо за голямо дете, дали се преразпределя добре тежестта.

# 143
Много хубава тема.
Записвам се да я следя, въпреки че малко мами ползват слинг.
Аз чакам зимно бебче и ме интересува от какъв плат да си ушия слинга. До колкото разбрах от темата за новородени е добре да е еластична тъканта, ама зимата ми се струва, че трябва да е по-топла, а пък и се чудя дали ще може да диша свободно.
Някакви предложения?   bouquet

# 144
# 145
Момичета гледам обсъждате раниците, аз тъкмо мисля да поръчам тази http://www.ebay.com/itm/New-Front-Back-Baby-Newborn-Carrier-Infa … 26rk%3D2%26#payId

Какво мислите? Изглежда ми прекалено евтино за да е вярно. Питах всички вкъщи дали наистина е така или аз пак не съм разбрала:D

# 146
Да, има евтини китайски реплики на този тип раници, включително една, която се продаваше тук за около 20 лв. Аз бих я взела. Simple Smile

# 147
  • София
15 долара! И аз бих я взела!

# 148
Поръчах я, като дойде ще докладвам Grinning Попринцип сме още малки за нея де, но зимата ще ми влезне в приложение, че слинг шалът е много неудобен за връзване и развръзване навън. А пък със слинга с халки изобщо не можем да се нагодим. Не знам на бебето ли не му харесва или майка му е кьопава и не може да го постави правилно newsm78 Дори и в шалът стои само вертикално, като го сложа хоризонтално реве и не иска да седи.
Иначе съм си адски доволна от еластичния слинг шал- все едно пак съм бременна Simple Smile

# 149
Здравейте! Да споделя и аз как е при нас  с бебка!
Преди една седмица си взех Manduca http://www.manduca.de/en.your-manduca.html. Много съм доволна. Много ми е удобна за носене. За сега нося дъщеричката си само отпред, тъй като е на 3 месеца. След време мисля да започна и на гърба да я нося. В началото се носехме със слинг шал, обаче, докато го вържа и голямо пищене падаше, а аз я носех, за да я успокоя или приспя. След това ми подариха едно най-обикновено кенгуру и пробвах да я нося с него. Много ми допадна, че се слага и маха бързо, само с няколко закопчавания. И за това реших да инвестирам малко повече пари, за да си купя нещо, което ще ползвам дълго време (до 20 кг). Та така Simple Smile До колкото знам Ерго бейбито и Мандуката нямат кой знае колко голяма разлика, може би само в детайлите. Simple Smile И най-важното ! пробвах се да кърмя в  Мандуката, просто разпуснах малко презрамките и стана. Беше много удобно и дискретно.

Общи условия

Активация на акаунт