Носене в слинг

• 52 631
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, моля помогнете ми. От седмици чета и се чудя, но искам вашето мнение. Колебая се между мей тай слинговете и ергономичните baby carrier като този - http://www.ebay.co.uk/itm/Ergonomic-Infant-Kid-Baby-Carrier-Todd … sh=item19df16015a? Като цяло да разбирам, че раницата е удачна, така ли?  Насочете ме в България откъде мога да купя мей тай.
Мей тей има на сайта на Зилана. За раничката аз тази седмица ще пробвам с бебека и ще дам отзиви. Вземам я за таткото, че като излизаме само аз я нося , а взе да става тежка малката

# 661
И в Продавалника има мей тай-чета  Grinning

Ние също успешно се разнасяме в слинга с халки и в Ерго Бейби-то, но най-вече из къщи или на кратки разстояния. Количката ни си остава основно превозно средство  Mr. Green

# 662
Тогава и аз ще пробвам с тази раница, макар че, като не кръстосва гърба отзад, не знам доколко ще е удобно за носещия. Опора и за главичката на детето като че ли не виждам.  Количката за нас не е опция, с времето мислех, че ще свикне, но не би. Няма да мъча детето.
А мей тай от сайта на бейбислинг някой поръчвал ли е? Не ми позволява да сложа линк със снимка.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 11:20 от Поточе

# 663
Аз мей тай не съм пробвала, но имам точно тази раница и е уникално удобна. Регулира се отвсякъде. Това ни е най-практичната и нужна покупка, която сме правили за бебето. Още го носим с нея.

# 664
  • ул. "Мечтание"
Жалко само, че клоним към 7 килца, и за дълги дистанции сигурно ще е уморително само на едно рамо. Но пък за първи път ми е наистина удобно!

Бебетата не растат внезапно! Simple Smile Ако се носите редовно, постепенно ще заякнеш и нарастването на килограмите няма да ти е проблем. Желателно е периодично да сменяш раменете.  Peace
Помни основното правило за да ти е удобно - връзваш стегнато и високо!  Peace

# 665
Нощни очи, разхили ме с това внезапно растене  Laughing Съвсем права си - ръцете ми се "оформиха" добре благодарение на моя Крали Марко (макар, че аз лично имам спадане след ражданията и разнасянето на тежки деца и предмети никак не е желателно  Tired)

# 666
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Най-накрая си поръчах слинг с халки и утре ще го получа. Нямам търпение. Надявам се и на бебката да й допадне и да стои в него, защото наистина имам голяма нужда от него.

# 667
  • Северозапада
Здравейте!
Имам слинг шал. Купих го когато бебето беше на 2 и половина 3 месеца. Дали съм закъсняла, защото тя така и не иска да стои в него? Има ли някакъв вариант за връзване (освен на гръб), при който бебето да е обърнато напред?

# 668
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Здравейте!
 Има ли някакъв вариант за връзване (освен на гръб), при който бебето да е обърнато напред?
Има, но е за бебета над 6 месеца, а и тогава не е много удачен, защото тази позиция натоварва гръбнака и таза на бебето.
Пробвай връзване на хълбук  Thinking

# 669
  • ул. "Мечтание"
ant G, с каква цел искаш да връзваш напред? newsm78
Връзването така че детето да гледа напред не е препоръчително. Отделно, че е изключително неудобно за носещия.

# 670
ant G, както и Нощни очи казва, връзването с лице напред не е много препоръчително. Ако носиш така прави го за максимум 30 мин., защото повече става вредно за гръбначето на бебето.
Иначе (мое мнение след две деца  Simple Smile ) е, че в началото повечето мрънкат докато свикнат със слинга, независимо дали е шал/с халки/ергоном. раничка. Така че поноси бебочето няколко пъти вкъщи докато свикне, дай му време да се усети удобно.

# 671
  • Северозапада
Нощни очи, Пипилота,и аз не си го представям как точно бих могла да я сложа така в слинга. Просто, когато я нося на ръце, предпочита да е обърната с гръб към мен и да разглежда наоколо.

# 672
Моето бебе често протестира, ако го вържа в слинг и стоя на едно място, независимо от вида на слинга. Пробвай с вървене или леко подрусване. По-бързо се успокоява, ако леко и ритмично го потупвам по дупето Simple Smile

# 673
Тогава и аз ще пробвам с тази раница, макар че, като не кръстосва гърба отзад, не знам доколко ще е удобно за носещия. Опора и за главичката на детето като че ли не виждам.  Количката за нас не е опция, с времето мислех, че ще свикне, но не би. Няма да мъча детето.
А мей тай от сайта на бейбислинг някой поръчвал ли е? Не ми позволява да сложа линк със снимка.

Аз! Идеален е. Единствено, че няма качулка като ерго раниците за придържане на главичка. Но не всяко бебе оставя да му слагаш качулка, дори като спи.

# 674
Поръчах раницата, пристигна, но ревът е толкова силен в нея, че не си представям свикване. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт