Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Споделете мнението ви за семейния живот и брака,защото всеки решил се да направи тази стъпка в живота си,някак си знае какво го очаква,но има надеждите за по-доброто,абе просто мнение от по-опитните,любов,брак,деца и тн. Simple Smile

# 151
С този аватар да не е объркал и сайтовете  newsm78
Тук сме все с предишни бракове  Whistling я дай пак  Mr. Green

# 152
аватара си е цензуриран,все пак спазвам благоприличие Grinning,но за въпроса,наистина би ми харесало да чуя мненията ви Simple Smile

# 153
Смех ви казвам, смех Laughing Момко, тука не са се събрали женки, жадни за кекс, всяка си има по някой, та нема да намажеш Cry

# 154
Аз давам дума,че няма да предлагам секс на никой Simple Smile просто ми харесват новите запознанства и кореспонденцията,не съм скучен или перверзен събеседник,спокойно,а и казах,че идвам с мир Peace

# 155
Аз брак немам Peace

И само смей да ми пращаш снимки, ша те клъцна от раз Twisted Evil

# 156
Аз давам дума,че няма да предлагам секс на никой Simple Smile просто ми харесват новите запознанства и кореспонденцията,не съм скучен или перверзен събеседник,спокойно,а и казах,че идвам с мир Peace
AAA първо се представяш, ама всичко.... Laughing
И чак тогава питаш.
То брака "свещенно" нещо, не може тъй да го разправяме  Wink
А и забравих кво е тва  Rolling Eyes
Охх нещо ме тресе лиготията днес

# 157
Кое какво е бе БИби

# 158
Брака забравих кво е  Mr. Green
Ловето много сърдит еййййй  newsm45

# 159
Името анонимно,ако може да остане за сега  Grinning Иначе от София на 24 години,уча в медицинския,ама няма да издавам какво Grinning играл съм волейбол в цска 6 год,като хоби,може да се каже,че ми харесва психологията Simple Smile най-общо това мога да кажа за себе си,иначе има много за разказване  Grinning

# 160
Здрасти, банда  Mr. Green

Вчера - социалните, днес - запознанства с мир... Не е като да скучаем  Mr. Green

Отивам да се разправям с една гад след малко. Не тая особени надежди за щастлив край, ама знае ли човек?  Mr. Green

# 161
Бибо сама си си виновна за Ловето, ся ша ривеш Peace Макар, че язе ако бех на твое место, при тази гледка, щех да го клъцна с ножицата  Mr. Green

Муканчо, много си зелен бре душа, кви бракове те гонят Thinking Па меркантилен си бил, кво работиш? Или само студент се водиш Mr. Green

Шамс, нали знаеш, ако се опъва гадта, вкарваш кутек малко и всичко ще се нареди Peace

# 162
Събирам мнения,а то тези неща не питат Laughing работя и уча,а иначе може да съм всичко,но не и меркантилен Peace,отказвал съм секс за пари Laughing  а идеята на профилното ми име беше муцанчо,ама и така става Laughing

# 163
Остави ти ся профилното име  Mr. Green
Нещо не ти е чиста работата, на 24 тук при нас  newsm78

# 164
Направо Муцка ще ти викам Peace Инак интересен мейл имаш, то друго ми казва Crazy

Общи условия

Активация на акаунт