Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 202
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Ама на пъп гледам, и то само на ловето  Laughing
"По принцип " ли  newsm78

# 226
Попринцип да,но специално за случая не е било  Grinning,та в общи линии късметлии са тези двойки при които брака преминава в уважение и разбирателство,за любовта да не говорим,тя си остава вечната химера в семейния живот Mr. Green

# 227
Е не мога да ви изчета  ooooh!. Какво е било това бурно творчество днес... Стигнах до Муцанчо  Mr. Green. Муци, не знам къде мислиш, че си попаднал, ама дупе да ти е яко  Crazy.
Връщам се да се запозная със сценария сега  Joy

# 228
Попринцип да,но специално за случая не е било  Grinning
Излагаш се  hahaha точно за случая е трябвало  Peace

# 229
  • София
Здравейте! Какво творчество днес е протекло...леле.... Shocked Shocked Shocked Не мога да ви изчета...

Муцанчо, сбъркАл си автобуса, бе пич! Тук предимно сме видяли и обратната страна на брака, та какво точно ти беше питането?  newsm78 newsm78

Либ, чети, чети..че то едно и две ли са..не е истина  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Сега ви оставям да творите, щото кака като мома-англичанка е длъжна да помързелува  Joy Joy Joy Joy
Лека ви вечер и недейте да оглозгвате Муцанчо и Фол  Joy Joy Joy Joy Hug

# 230
Ехоооооооо здравейте
Трети ден откакто не съм убила колежките  Mr. Green
Ние ще бачкаме и в петък  ooooh! много се изнервих щото тъпата шефка не ме пуска , а в петък няма детска градина  ooooh!  ама и казах , че който работи на разпети петък шефа му умира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 231
  ама и казах , че който работи на разпети петък шефа му умира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Браво бе  Laughing
ти върни се чети назад, и вземи се включи малко с голямата си уста, че ни нападат  Mr. Green

# 232
Скъсахте ме от смях, не мога да се спра още  rotfImbo

Муцанчо, не съм сигурна дали добре разбрах какво се очаква от нас  newsm78. Гащите ли трябва да сваляме направо или първо да развием по една теория за брака и тогава  Crazy.

Пепино, ти да не си изчезнала точно като се върнах? Искам всичкото инфо и мат'рял в пълен отчет на лични, щото иначе те мятам с точилката. Тъкмо се отървах от децата и ми се отваря някой и друг ден, дето ще се чудя кого да млатя  Crossing Arms.

Биби, не мога да повярвам, че пак реши да се занимаваш с това лове. Мислех, че си начесала..хм...крастата вече с него  Rolling Eyes

И колко бил голям конският салам в крайна сметка, че се развълнувах  Crazy?

# 233
Либова тука съм Peace Искаш ли лични с точните размери newsm78

Май си пропуснала, кака ти Фол иска да ни затрият Peace

# 234
BIBI 1  кой е изпортвай ми го веднага и да го зачесвам че както съм нервна мале мале  Mr. Green

# 235
О, не го пропуснах, нали ти казах, че се скъсвам от смях  Mr. Green.
Кака ти Фол с тези доносчета и опити да ни наложи цензура не знам какво очаква  Rolling Eyes. Модератотите смятам могат да четат, аз лично не мога да открия проблем в тази тема освен нейните провокации и нападки. Всъщност май ревнува заради муцито, да вземеш да и го преотстъпиш, може да миряса... Mr. Green

# 236
Да го взима и да се маща Peace

# 237
BIBI 1  кой е изпортвай ми го веднага и да го зачесвам че както съм нервна мале мале  Mr. Green
Ми фол психически, Муцито кексуално цял ден работа не хванах, да държим тука  hahaha
либ много си умна  bowuu ма как се сети само.
Тва е  Peace Пепино вземай си сбогом, и на Фолчето  Mr. Green

# 238
Гледам и той нещо бегА, може да са се взели...

# 239
Лудница  Simple Smile
Ами има за докладване.

И да, недоверието и антипатиите са взаимни. Много, ама много се лигавите.
Не мога да не отбележа, че Кондомка се разпада от кеф.

Пепино, сещам се, че публикацията в тема с модераторите ти е излязла, защото аз ти посочих тая тема наскоро и ти казах, че можеш да докладваш там за двуметровите си проблеми. Ако не помниш, на лични.

Между другото, рипортнах не само там. Просто защото така е редно

Общи условия

Активация на акаунт