Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 336
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Кви джамове, бе хора. Няма да ги пипам, тамън ще ги измия и тия майстори ще ги нацапат Twisted Evil

Ма ти още ли имаш майстори  ooooh! ми те ша изкарат 2 сезона у вас  Mr. Green

# 346
Кви джамове, бе хора. Няма да ги пипам, тамън ще ги измия и тия майстори ще ги нацапат Twisted Evil

Ма ти още ли имаш майстори  ooooh! ми те ша изкарат 2 сезона у вас  Mr. Green
Те вече са като у тях си  Joy Joy

# 347
  • София
Хей споко и аз моите не съм ги пипнала още  Embarassed, ама кога ще стане не знам  newsm78

# 348
Майсторите тепърва започват Peace Оградата не е завършена въобще, има много по нея, после врата, после изолация къща, после една пристройка, после ремонт баня, после кухня, после--------- Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 349
  • София
Майсторите тепърва започват Peace Оградата не е завършена въобще, има много по нея, после врата, после изолация къща, после една пристройка, после ремонт баня, после кухня, после--------- Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ааа спри се  ooooh!

# 350
Ти няква хасиента ще правиш  Mr. Green виж къде ще е партито на есен  Laughing

# 351
  • Не от София.
newsm68 видЕх го. Размера е голям, но не ме трогна, обаче храсталака за сметка на това  Shocked #Crazy Sick ooooh! и на двата етажа ....

Браво на тебе,свате!!Ти имаш забележки към храсталаците,а на мен ми праща ЛС да доказвал,
че няма!!  Crossing Arms
Откъде накъде-не разбрах!  smile3515

# 352
newsm68 видЕх го. Размера е голям, но не ме трогна, обаче храсталака за сметка на това  Shocked #Crazy Sick ooooh! и на двата етажа ....

Браво на тебе,свате!!Ти имаш забележки към храсталаците,а на мен ми праща ЛС да доказвал,
че няма!!  Crossing Arms
Откъде накъде-не разбрах!  smile3515
Оххх ще падна  rotfImbo rotfImao ама и ти  ли имаш ЛС от муцито  Mr. Green

# 353
Пепиии , съчувствам ти ! Hug
Голямо напрежение е да имаш майстори ! Rolling Eyes

# 354
  • София
Фиф ма това сега ли? Е..си мислих че са го баннали  Imp

# 355
Хихи, ясно е, че няма да пропуснем екшъна  Mr. Green

Ние пък ще боядисваме с малкият... Ама в събота - да се подготвя психически и да опаковам всичко с найлон, че кой знае колко жертви ще дадем  Mr. Green

# 356
  • Не от София.
Оххх ще падна  rotfImbo rotfImao ама и ти  ли имаш ЛС от муцито  Mr. Green

Имам,я!!Да не искаш да ти ги пратя  newsm53

Фиф ма това сега ли? Е..си мислих че са го баннали  Imp

Ми на 11-ти ги е пратил тоя червей нещастен...отгоре на всичко си има храсталаци,даже не успя да ме убеди в противното  smile3515
Уффф,я да си мълча,че ще вземе да се епилира и пак да ме удостои с прелестите си.. smile3511

# 357
Ааа не мерси Фиф  Stop драйфа ми се от такива обрасли салами  newsm11 видях го вече  Mr. Green
След малко потеглям, довечера ще Ви пиша от красивите Родопи  Grinning

# 358
Ааа не мерси Фиф  Stop драйфа ми се от такива обрасли салами  newsm11 видях го вече  Mr. Green
След малко потеглям, довечера ще Ви пиша от красивите Родопи  Grinning

Биби, лек път  Hug

Фиф, съжалявам, че ти си го отнесла вместо мен. Прати ми на лични да видя обезкосмението  Joy

# 359
Мерси Мак  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт