Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Бонго кажи коя искаш да впечатлиш  Joy Joy
Не се предлагай на всички  Wink
тц....  не сакам да впечатлявам  Laughing

# 586
Хубаво   Laughing Ние ще те впечатляваме  Simple Smile
Само умници- хубавици сме тук  Peace

# 587
Хубаво   Laughing Ние ще те впечатляваме  Simple Smile
Само умници- хубавици сме тук  Peace
око да види - ръка да пипне. да ви видя като за начало. после ще ви пипам  hahaha

# 588
Днеска големо обикаляне, дами и господа. Преди обяд - катерене по баирите, следобяд - в парка в гората. Ех, ама бързо минаха тия почивни дни.
Обичам ви.  Heart Eyes

Аз да си кажа, че на почивка не съм ходила от дете. По планините не си падам, а морето си ми е на една ръка разстояние. А с БНД все отлагахме или пари събирахме и за какво  Thinking.

# 589
  • София
Морги ще ми се види дълго, виж за горещо се съмнявам - от 5 години горещо лято тук не е имало. Някой друг горещ ден и после - 15 градуса студддд.... ще давим депресията с мисли за септемврийската почивка  Mr. Green После детето тръгва на училище и сме вързани с ваканциите.
Къде е това дето няма горещо лято, да идвам веднага? newsm78 newsm78 newsm78
Мразя жега издън душа..и мечтая да живея на север.....

# 590
Днеска големо обикаляне, дами и господа. Преди обяд - катерене по баирите, следобяд - в парка в гората. Ех, ама бързо минаха тия почивни дни.
Обичам ви.  Heart Eyes

Аз да си кажа, че на почивка не съм ходила от дете. По планините не си падам, а морето си ми е на една ръка разстояние. А с БНД все отлагахме или пари събирахме и за какво  Thinking.

РиълчеHeart Eyes

И на мен много бързо минаха почивните дни . Sad
2 дни гости , то хубаво , видяхме се , поговорихме си , ама не е почивка това ... С цялата галемация по приготовления и разчистване след това . Crazy

За другата почивка , годишната , също няма да ходим .
Догодина девойката е 7 клас , ще трябват доста пари за уроци и сърце не ми дава да ги пилея за почивки . Пък и това събиране на багажи вече хич не ме влече . Имаме плажове наблизо , ходим си , хем ми е спокойно , хем ми излиза съвсем евтино .

Риълче , ти си най-добре , до морето ! Heart Eyes

Шамс , и аз да питам , къде е тази студена държава ? Blush

# 591
  • София
Хепи, и аз затова сега си позволявам още почивки. Щото наближи ли седми клас ще се събират пари за уроци...То има още време, та гледам да го използвам....
Събирането на багаж не ми тежи никак, единственото гадно е дългия път с автобус...и еднократното спиране за WC - че аз съм от по-пикантните мацки...Но пък си обичам морето...ееех, морето...

# 592
Ходете , Морги , че после става много сложно .
За една учебна година трябва да приготвя 1200 лв. за уроци . Rolling Eyes

# 593
  • София
Хепи, това си е здрава сума. Математика и БЕЛ се включва в тази пари, нали? На частни уроци ли ще ходи девойката или курсове? Щото като гледам моята - курсовете не са май опция за нея понеже нищо няма да й се пъхне в тиквето.
Да му се и образУванието...що пари за глупости ще трябва да потрошим, а накрая няма гаранция, че ще могат поне грамотно да пишат! Принципно си се дразня, не конкретно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594
Математика и БЕЛ , курсове в "Академия 21 век" , Бибка знае ! Wink
Групите са по 10 деца .
Даже сега като отворих сайта виждам , че не е 1200 , а 1365 лв.  Rolling Eyes

И аз се дразня , ама кой ме пита ??? Sunglasses

# 595
"Бонго, нищо, по аватара ще те познаем  Mr. Green За всеки случай си носи и крокодила - нали знаеш, по аватар посрещат, по крокодил изпращат  Mr. Green"

Хаха Simple Smile

....
Здравейте, мацки!
За мен почивка посмъртно няма да има, каквато дългова криза ме е хванала Simple Smile
И щерката ще трябва да учи сама, не по частни курсове, щото...
Мен никой дори един урок не ми е дал навремето, пък успях да завърша ВИШО.
...
Виж, ако има някъде уроци за това как да не бъде голяма бяла птица, веднага бих я записала Simple Smile

# 596
...
Виж, ако има някъде уроци за това как да не бъде голяма бяла птица, веднага бих я записала Simple Smile

Ако няма възрастови ограничения, говори и за мене  Wink Wink

Морг, и ти използваш на майка ми лафа - пикантен - който често пишка, а има и още един - "потентен" - познай какво означава  Laughing Laughing

Хепи, до морето съм и толкова много го обичам, че сега да ми свирне някой, сега ще тръгна за плажа  Heart Eyes

# 597
Гери , то и аз завърших виШо без уроци , камо ли след 7 клас  Rolling Eyes , но сега системата е такава ! Twisted Evil

Риълче , имам братовчедка във Варна , тя е морж , ходи и в сняг и студ да се къпе , януари месец ! Crazy

# 598
Риълче , имам братовчедка във Варна , тя е морж , ходи и в сняг и студ да се къпе , януари месец ! Crazy
ААА, не! Това чак не го мога. Разходка - да, но къпане -не и в студа.  Peace

# 599
ААА, не! Това чак не го мога. Разходка - да, но къпане -не и в студа.  Peace

Ходят двете с нейната приятелка , и тя като нея , нудистки и моржове ! Crazy
Иначе и аз обожавам морето , но такива крайности - не ! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт