Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
И за нудистка не ставам, срамежлива съм  Blush.

# 601
Бибо, днес добре сте си изкарали с Кам Hug Само Хепи де е бляла, та не е дошла и тя Mr. Green

Риълче, няма как да не отвърна  Heart Eyes

Фионке - бонбонке, се аз съм ти у устата Mr. Green Ако не съм аз, отде ще разбирате форумските клюки Mr. Green

Бибо, пак да ти благодаря, детето вече окончателно спря да си смуче пръста, даже почна и да заздравява. Господ здраве да ти дава Peace

# 602
Бибо, пак да ти благодаря, детето вече окончателно спря да си смуче пръста, даже почнаи да заздравява. Господ здраве да ти дава Peace
Браво, Пепи, искрено се радвам.  Peace

# 603
Пепи , ти га че ли не четеш ? Sunglasses
Кам ме покани , но аз вече чаках гости и не стана работата .

Браво на Смърфи за пръстчето ! Heart Eyes

А ти къде се шляеш цял ден ? Blush

# 604
Бибо, пак да ти благодаря, детето вече окончателно спря да си смуче пръста, даже почнаи да заздравява. Господ здраве да ти дава Peace
Браво, Пепи, искрено се радвам.  Peace

Hug  love001

# 605
Ей, мацки, давайте да се напънем, да ги спретнем тия 50 страници, че да отваряме следвеликденските клюкички Simple Smile
...

Пепи, как успяхте с пръстчето? Simple Smile Какво ти направи Бибата? Simple Smile

Хепи, знам, че системата е меко казана, ш ...на в училището, но...
Каквито и курсове да има, последна инстанция е самият ученик.
Никой не може да го САМОобразова...
Така че, запланувала съм да оставям на каката по 2 часа дневно абсолютно свободни от нашето присъствие - ще ходим някъде навън с малката, а тя да учи.
Мисля, че ще й е предостатъчно, и после малко консултации с мен и с преподавателите.
Иначе просто не мога да ги измисля парите за курсовете...

# 606
Герррка, Бибата ми отвори очите, че в аптеките се продавал препарат, подобно на лак за нокти, против смучене и гризане на нокти. Вълшебно е това нещо, все още не ми се вярва как така от раз стана. Вече дори и не се опитва да си лапне пръста.  Crazy

# 607
Ууу, браво на Бибата и много се радвам за теб, Пепи!
Моята кака на времето си смука палците над 3 години...
Имаше ужасни рани, мазоли и т.н. И сега е с брекети, защото захапката й беше станала "леле-мале" и даже й се смееха... Добре че вече фасадата й стана ОК, ама колко пари са дадени, като ги сметна... Ужаст.
...

# 608

Бибо, пак да ти благодаря, детето вече окончателно спря да си смуче пръста, даже почна и да заздравява. Господ здраве да ти дава Peace
Благодаря, от твоите уста в божийте уши  Heart Eyes
Много се радвам за сладурка смърфи  Heart Eyes
Питай ако има и друго, ще помагам  Hug
Сега лятото да махнеш памперса   Naughty

# 609
Геррри, точно каквото описваш. Мазоли на палеца, вече и зъбите почнаха да хвърчат напред.  Close

Бибо, ще се опитам да го махна, ама да видим, ще помагаш, какво точно да направя Mr. Green Засега поне не ревем от гърнето, но го ползваме за сядане без да вършим нищо Sad

# 610
И моята си смучеше пръста , но само като заспива , до към 5 годишна .
Сама се отказа ! Peace

Биб , снимки няма ли ?

Гери , ти да не мислиш , че на мен много ми се дават толкова пари ?
Но чувам , че не всичко се учи в час , материала се се претупва и ако няма допълнителни занимания , не е добре . На изпита може да се падне нещо , което не е отработено в училище . Sad

# 611
Уф с тия частни уроци е много тегаво, ама без тях хич не може. За езиците е задължително според мен, както и за кандидатстване Sad

# 612
Пепи, май ще трябва и аз да си купя от този горчив лак, че моят хубостник си гризе ноктите. Кажи какво пише на твоето, някаква марка, име?

Ние се прибрахме след дълго миткосване из Пловдив! Ееей, страхотен град!  Heart Eyes Да е жива и здрава milko i morko (тя май вече много рядко влиза тук), че беше мернала някъде оферта за хотел, който ако се букне през определен сайт и в определен ден и не-знам-си още какво, излиза без пари. За ден и половина бяхме, ама си струваше отвсякъде! И се видяхме с Биби, с която не сме разчепквали никакви любопитни клюки, ама аз, като никога, нещо си глътнах граматиката - дали от умора, дали от това, че трябваше да следя дребното или... и аз не знам какво.  Crazy  Embarassed Но пък мога да ви кажа, че тя е направо жестока мацка!  newsm51 А синът й е един висок и строен младеж, голям сладур! Simple Smile
Но да се върна на Пловдив - градът е прекрасен, има къде да се разходиш, има страхотни магазини (въпреки че само плакнахме очи, дивихме се на огромното разнообразие и страхотни цени, особено на обувките!), пешеходната зона е супер, паркът е чуден, всичко е много чисто, а времето няколко пъти по-добро от софийското.  Peace Ние разнообразихме тукашната скука, че в дъжда щяхме само да си дремем вкъщи и да преяждаме с козунаци. Децата направо полудяха от кеф, толкова търчане и игра моят не беше виждал никога.  Crazy Малко звуча като селянче, което не е мърдало от границите на родния прованс, но наистина цяла зима (с изкл. на НГ) не бях мърдала от София и това мини пътуване ми дойде страшно освежаващо.  Peace А като си помисля, че тепърва започва сезонът на джиткането и...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning Sunglasses

# 613
Ох, Хепинкааа, аз пък ако ги имах парите, бих ги дала веднага - след подобаващ избор на учебен център.
Но като ги няма кинтите...
Така че, ще четем всички теми от учебника, ще ги отработваме, а и ще търсим стари тестове, помагала и т.н.
Мене ми е зор за математиката само. Другото с четене наистина се оправя.
...
Пепи, моята още е с памперс през нощта. Съвсем отскоро я слагам дневния сън без памперс, а в яслата задължително са С, за да не съсипват дюшечетата.

Полека-лека ще се научи детенцето, споко - хубаво е, че е момиченце и през лятото с рокличките ще е лесно - само преобуваш гащички и евентуално ако обувчиците са намокрени.
...

# 614
  • София
Риълче, чакай , че ме заинтригува - на какво се казва "потентнен"? newsm78 newsm78 newsm78
Има и друг лаф за пикливите дами - ходели често до "пикадили"  Joy Joy Joy Joy Joy

Гери, да ти кажа навремето аз лично съм ходела на уроци, но каднидат-студентски,  понеже за цяла България имаше 10 бройки само, от тях 3-4 бяха за такива с привилегии, та смятай колко души за едно място сме се борили. Та без уроци нямаше да стане - навремето даваха бонуси за допълнителен материал, написан по темата....

А и ако искам дИвойката да влезне в по-читава гимназия ще се наложи да инвестирам с уроци/курсове предварително....И на мен не ми се дават, ама....системата, системата... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та, сигурно две години предварително ще започна да спестявам...няма начин...

Общи условия

Активация на акаунт