Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 225
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Пепи, за теб винаги, любима!  Hug  newsm51
Ама ще ти пиша на лични с подробности, че да не спамим тук, а и да не отваряме излишна работа на социалните по празниците.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Joy

Мак и аз съм така с лявата ръка  Hug

# 61
Горкото Фолче  Simple Smile
"Кондомка" ми хрумна съвсем спонтанно.
Почти елегантно звучи. В случая

# 62
Аз използвам само шамар от дясна ръка по дупе. Чудя се дали ако е от лявата няма да е по-въздействащ. Ма пък съм десничарка, от друга страна, лЕвата все едно не е моя, може да пропусна мишената  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Знам ли, освен да пробваш и с двете ръце едновременно тогава...  newsm78  Joy  Mr. Green
И да те ориентирам в терминологията малко, че не може то тъй!  Naughty
"Шамар" се вика, когато удряш по лице/буза. Туй твойто си е баш бой!  Mr. Green

# 63
 ooooh! офффф, колко непросветена съм била, знаех си аз, че мога да намеря истински съмишленички сред вас  Hug

# 64
  • София
Fall, спри се  ooooh!

# 65

Мисля, че тя ще се чувства доста по-комфортно в ДИС (бившото), там са перфектните майки, ние тук сме "издънките", една класа под тях  Peace

# 66
Камче, искам и аз  smile3502 Аз използвам само шамар от дясна ръка по дупе. Чудя се дали ако е от лявата няма да е по-въздействащ. Ма пък съм десничарка, от друга страна, лЕвата все едно не е моя, може да пропусна мишената  Mr. Green

Е не, това ме съсипа просто
Направо боксовата круша Crazy

Да, мисля, че ако използваме и двете ръце, няма как да пропуснем целта

Камче, а кютека какво е newsm78 Все си мисля, че моята техника към тази група спада

# 67
  • Не от София.
Бибо, я кажи, все пак с Ловето свършихте ли оная работа

Номер едно си с тоя креват!!Доволна?

# 68
Фиона, не си спазваш обещанието, имаш още малко време преди да се качиш на пилона. Чекам Peace

# 69
Камче, а кютека какво е newsm78 Все си мисля, че моята техника към тази група спада
Абе не знам що точно мен питат всички, ама да си кажа компетентнУтУ мнение и тук.  Mr. Green
Кютекът си звучи като "комплексно изделие". Всичко в кюпа, кой каквото и където свари. Или, както беше разказала една ромка преди време: "Една вечер вратата звъни.Звънеца чука.Отварям - нинджа. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата."
 rotfImbo Е те това е яко кютек!  Mr. Green

# 70
  • Не от София.
Фиона, не си спазваш обещанието, имаш още малко време преди да се качиш на пилона. Чекам Peace

Кво съм обещала пак?!  newsm78
Ама ти предлагам да не ме закачаш,щото още съм сънена..пък като стана от сън,първата работа,дето върша е   и    и    - върху лапето,естествено!Сещаш се,че него като го няма сега около мене /сигурно яде кютек от някой друг в съседна стая  newsm78 / ,ша го отнесеш ти  smile3534

# 71
Кам

Питам теб, щото не разбрах, коя беше оная зла вещица, дето и два пъти в деня набила детето newsm78 Либ ли беше, я да си признава

Фиона, ма и ти ли биеш детето Cry Оххх ooooh! Обеща обяснение в любов, разни сърцича, това онова, чакам Naughty

# 72
само неможах да разбера кога стигнахте до тук  Mr. Green Добър ден !

# 73
само неможах да разбера кога стигнахте до тук  Mr. Green Добър ден !

Е как, с много кютек Mr. Green

# 74
  • Не от София.
Фиона, ма и ти ли биеш детето Cry Оххх ooooh! Обеща обяснение в любов, разни сърцича, това онова, чакам Naughty

Не го бия,ама въпроса е приниципен-ядоса ли мЪ,ще яде кютек!!  Naughty

За сърцата ти казах-чакам нАпън!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт