Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Пепо нахрани ли малкото  или кютек яде  Wink

Едно от двете е сигурно ! Grinning

Пепи , ми то и на теб уж не ти е интересно , ама си запомнила ! Joy

# 706
  • Не от София.
Малииии.....такава каша сте надробили от скромния ми животец,че сама не мога да позная,че за мене говорите!!  ooooh!
Егати разваления телефон дето стана!!  rotfImbo
Хич няма да ви отварям за подробности,вие колкото повече знаете,ми се качвате на главата вече!!  smile3516
Клюкарки ниеднииииии  smile3515
Отивам при милото да му порева на рамото....белким ме утеши подобаващо 10-тина пъти  newsm17

# 707
Риълче  Hug Пупу, да ти е жива и здрава убавицата Hug

Уффф, нахраних го, ама то щото баща й дойде. Та за да не изяде той яденето, тя яде. Така я залъгвам, че баща й ще го изяде и тя се втурва отваря устата и го бута hahaha

# 708
Отивам при милото да му порева на рамото....белким ме утеши подобаващо 10-тина пъти  newsm17

Детето коя смяна е на даскало ?
Да не ви секне ? Joy

# 709
  • Не от София.
Детето коя смяна е на даскало ?
Да не ви секне ? Joy

Ний си знаем работата!!  smile3534
Мноо пък се кахърите за хорските кексове   smile3502

# 710
Пепино твоя мъж не е ли на работа  newsm78 или те пази от майсторите  Wink

# 711
Фиони , ти нямаше ли други грижи тези дни ? Thinking

# 712
Бибо, работата му е при мен Wink Ай сега да те изяде любопитството Mr. Green

Фифи, ми мислим те, как иначе. Нали кат си напъната здраво, тогаз си по-весела Crazy

# 713
  • Не от София.
Фиони , ти нямаше ли други грижи тези дни ? Thinking

За какво говориш,паметна?  Joy

# 714
  • Не от София.
Бибо, работата му е при мен Wink Ай сега да те изяде любопитството Mr. Green

Фифи, ми мислим те, как иначе. Нали кат си напъната здраво, тогаз си по-весела Crazy

М,по думи на милото ме държало 1-2 часа...той затова ме наляга през час  Whistling
Пепо,бързо да отговаряш на Биба!!Тя толкоз неща ти каза и показа-дето ние не сме ги и сънували!!  smile3506

# 715
Ох и тук стана мрачно и гадно.... И нашият БНД спада към мързеливата и егоистична - не е в състояние да не си купи кола и спрайт, а това, че детето също иска и после го боли ужасно коремче, не е важно. Вчера пак купи, даде на детето и после аз лошата, че изтръгвам чаша от ръцете и не давам да се налочи хубаво  Sick Поне не му стана толкова зле, както преди няколко дена. Не може да го нахрани и даже не може да го заведе в тоалетна, защото малкият с него не иска да пишка. Абе уникум - за всичко аз съм дежурна, пък БНД се оплаква, че не се грижа за него.

Ново 20 - БНД родил идея  Mr. Green Понеже съм била стара, а пък съм искала деца, кой знае кога съм щяла да си намеря мъж-детеправител и дали въобще съм щяла да успея, та БНД си предложи услугите  Mr. Green Тамън щял синковецът да си има братче/сестриче, а пък аз, ако си намеря мъж, който да ме приеме с едно дете, то щял да ме вземе и с две деца. Така или иначе съм щяла да си намеря мъж разведен, той ще си има деца от първия брак, и аз също, къде сега да си усложняваме живота с общи деца  Mr. Green

# 716
Шамс той много умен твоя БНД  hahaha hahaha
Пепо бърже, всичко инфо за мъжа ти(работа, ама всичко) че ти спирам клюките иначе  Naughty

# 717
Бибо, щи кажа на ушенце, фнимафай ако се изпуснеш Naughty

Шамс, верно умен твоя ooooh!

# 718
  • Не от София.
С тия ваши казвания на ушенца взехте сериозно да мЪ дразните вече!!  smile3515
Ние останалите да пасем трева,а  smile3515

И другото,което е-има ли "ушенце",все Пепата е от едната страна!!Ми спрете се вече,е**х тая шуробаджанащина и тука!!

# 719
Фиф , като си с тел. сигурно не виждаш , че съм ти писала ЛС . Blush

Общи условия

Активация на акаунт