Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Бибо, бе оназ като каза, че кондомка било елегантно, аз се сетих за другото име на кондома  Twisted Evil

Шшшштттт тихо  Mr. Green
Че кво каза по Великден кат ни почне  Whistling
Аз затва ще бегам при мама  Heart Eyes

# 91
Либ що седиш на балкона  newsm78
Давай отчет бързичко  Mr. Green
Абе Моргито днес мома англичанка, и май забила по купони никва е няма  Simple Smile

# 92
Досега  се мъча да ви изчета, Биби.
Компа нещо ми прави проблеми, по 100 пъти презареждам една страница докато я отворя. Чудя се, ако наритам децата, задето го ровиха цял ден, дали ще се оправи  newsm78? И без това днес никой още не съм набила, ще ми отиде реномето. Къде къде по-гордо е да се похваля с два пъти  Mr. Green.
Пепито ме разби с тия легла. Откъде ги намира тези емотиконки? Joy Не се ориентирах кой на какви езици е говорил, аз щях да ви кажа добър ден, ама окъснях  Crazy...
Половин час съм се хилила за кондомката... hahaha Дано Фол да ни навестява и за в бъдеще, че такива бисери не се появяват всеки ден.
На всички по една голяма  Hug

# 93
Либче, недей наритва децата, запази си правото за шамарите, не е от тях, и при мен е така. Явно нета не е наред тази вечер.

Изнервих се, лягам мацки.
Лека и мека  Hug

# 94
И нет-а ми толкова го бива, но и те са хакерчета и понякога ми трябва един цял ден след тях, за да оправя щетите  Confused. А мислех да качвам снимки във фейса, че скоро не съм подновявала и ме питат дружките, които са далеч... ще почакат май...
Лека, Макче!

# 95
Добро утро , сладки мои !

Пепи ,

За всички

# 96
  • София
Добро утро  Hug

Да сервирам кафе, въпреки че аз съм и на чай тази сутрин. Здравословна закуска и една на тези където не са на диета

После пак ще се включа, че сега имам работа  Heart Eyes

# 97

Хепи

Фури Взимам три палачинки с кафенце Mr. Green Не знам за останалите дали ще стигнат Rolling Eyes

# 98
Добро утро!  Hug

Либ, и при мен положението с нета снощи беше същото, затова рано изчезнах, не се изтърпяваше тоя бавен нет.  Close

И аз съм мома англичанка тия дни, но снощи никъде не отидох, че бях умряла от студ. Ще видим довечера може да се разходя до мола след работа.  Simple Smile

# 99
Фури , мерси за кафето , много е хубаво !

Риълче , и ти си зиморничава като мен ! Blush

# 100

Риълче , и ти си зиморничава като мен ! Blush
Хепи, много  Blush А моят шеф вече е "замразил' всякакво отопление. Пък и тука пролетта си е почти зима  Confused

# 101
Добро утро!

Да се наредя и аз за палачинките, докато не сте ги омахали  Mr. Green. Голямо спане, голямо нещо  Laughing. Откога си мечтаех...супер доволна съм  Party.

Риълче, и аз се бях покрила последните два дни на топло, но днес като гледам се очертава един приятен ден. Имам задачки и ще трябва да изляза. Дано времето да оправдае очакванията ми, защото не знам за вас, но аз съм много зиморничаво същество.

Хепи, Фури, Пепи  Hug
Хубав ден на всички!

# 102
Либова Hug

Хубав ден, ходи си свърши задачките, аз тука ще те чекам Mr. Green

# 103
A добър Ви ден  Grinning
Ядохете, кафе пихте  Heart Eyes мерси Фури  Hug
Пепо мен чекаш ли ма  Wink
Риъл използвай хубавото време докато си сама  Peace

# 104
По принцип много ти липсвам като ме няма Пепино или... Mr. Green? Казвай ако има нещо, дорде не съм запалила джапанките  Crazy

Биби и на теб Добр'утро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт