Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 211
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Фол, с най-добри чувства, спри вече, недей дълба тая тема, защото ми ставаш смешна. Прекаления светец и богу не е драг. Никой не може да ми казва какво да правя с моето дете, камо ли ти, камо ли скапаната държава, която ми дава 35 лева детски. Така, че нема нужда от нравоучения....

И пак ти казвам, извърташ си нещата, както ти е кеф Peace

Целувките и прегръдките произлизат от добри чувства, но ти не можеш да ги разбереш ooooh!

# 31
Фолче , по улиците не знам как е .

Моето дете навън мизерии не ми е правило , че да го пляскам .
Обаче в къщи , всеки път когато се е стигало до това , е било след безброй повтаряния , постотвания ( като аз казвам ) , майка ми се чуди как имам търпение ...
И накрая , след като всички мирни средства са изчерпани и детето съвсем съзнателно те прави на маймуна , се стига до респектиращия шамар ! Naughty
Понеже се занимаваш с това , няма начин да не си чула за деца-тирани .
Това не е ново понятие , имало ги е и ще ги има , тежко и горко на когото се паднат ...

Първата ми работа беше като пом.възпитател в детска градина ( леля ) .
Всякакви деца видях  .
Не може просто така да хванеш едно кротко и спокойно дете и да почнеш да го налагаш !
Но , когато искаш нещо съвсем тривиално , не инцидентно , а всеки Божи ден , и детето се смее най-нагло в очите ти и ти казва "Няма " , ей така , на инат , ще търпиш , ще чакаш и накрая ще си заслужи шамара ! Naughty

# 32
Хепи, мерси много за темичката!  Hug  Hug  Hug Ти е трябвало да станеш копирайтър (уфф, не се сещам на чист български дали има име това чудо), направо си генератор на готини заглавия. Wink

1 година го чаках ловето, чаках тази вечер, но ....... снощи за 2 секунди тръпката изчезна (конкретна причина няма) просто ми беше никакво  Rolling Eyes даже го помолих да побърза и да си ходи.
Алелуя!  newsm44 Много се радвам за теб, Биби!  Hug Сега вече начисто продължаваш напред, "към светли бъднини", така да се каже.  Mr. Green

Хепи,
Цитат
че плодовете на възпитанието се берат с побелели коси !
ей това страшно ми хареса  Hug
И на мен!  Peace Хепи,  bowuu Е, това не ми пречи да се надявам на някое плодче и по-раничко, де. Wink

Fall, не обичам да се карам и бързо губя интерес към безсмислени спорове, така че се обръщам към теб за последен път и то само защото коментарът ти беше персонално към мен. Но май ми остана само да кажа, че не ми е ясно защо продължаваш да се заяждаш.  newsm78 В тази тема винаги е царяло предимно разбирателство (за разлика от многобройните "змиярници" из бг-мама) и дори да сме имали несъгласия по някои въпроси, сме ги приемали просто като различия помежду ни. Това не е повод за остри нападки. Аз лично съм далеч от мисълта да очаквам всички да са като мен, а и в критиките съм пестелива, защото са малцина хората, с които "съм изяла една торба сол" заедно, че да мога напълно да им вляза в положението. Надявам се за същото отношение и към мен.
И в предната тема писах, че като не ти допадаме, можеш просто да не четеш и участваш точно тук. В бг-мамата поле за изява има бол, алтернативите ти са доста.  Peace  
И накрая - най-искрено съжалявам, че не можеш да разбереш причината за размяната на милите думи между нас! Важното е, че я има и за всички нас тя е ясна. Момичета,  Hug  Heart Eyes

# 33
# 34
  • София
Пепи, ама иконките дето ползваш са много сладки и на време Hug

Аз мога ли да си поплача, вчера ми беше вътрешния по кормуване, карах 40 мин., изпитващия ми беше колега инструктор, и не ме пусна, писа ми още 4 часа кормуване. Признавам направих грешка-предимство в малка уличка с спрели коля от моята страна, дадох предимство 2 метра по-надолу, щото имаше повече място да се шмугна. Та искам още гуш  Tired

Фал, зарови томахавката, моля те.

# 35
  • София
Ей, ама човек не може да ви смогне да ви изчете.  Hug Hug
Усмихнат ден на всички. Връщам се да видя за какво сте се разгорещили.

# 36
Не се стърпях

Фуринка

Забравих да отбележа, че туй дето го казваш не ми говори нищо, ама то щото сигурно нямам книжка ooooh! Ама нали знаете, като взема книжка, някой светъл, лъчезарен ден, аз ще съм номер едно на пътя

Гледам Фионата я нема, да не би нещо с нейния ятаган

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 14:46 от Pepina77

# 37
Фури, умаш едно голяяяямо гуш и от мен!  Hug Това, че емотикончето е малко да не те завлуждаба, просто не ги знам как се слагат тези големите и красивите...  Embarassed
Другия път ще се справиш, не го мисли. ЧУвала съм, че в днешно време рядко някой го пускат от първия път. Пък и така това предимство ще го запомниш за цял живот и вече няма да го сбъркаш никога. Wink
А листовките взе ли ги вече (извинявай, че не помня)?

Гледам Фионата я нема, да не би нещо с нейния ятаган
Да, хванал я е на къс пас да подобряват онзи рекорд.  Mr. Green  Joy

# 38
Привет и от мен,

Дочетох миналата тема (голям зор видях, но поне не изтървах интересното, да се чудя и мая сега  Mr. Green ). Бяхме за три дена в Дисниленд, после още 2 дена реанимация и сега пак на линия. БНД тамън взе да се стяга багажчето и сега ми се обади, че пак се чудел, дали случайно не прави грешка като отива толкова надалеч (800 км), и дали нямало да е по-добре да остане в региона (60 км). Оставих го да размишлява....

Иначе много моля да се върнем на темата кой колко и какви езици говори (така се смях днес), а не кой кого и долколко напляскал. Колкото и да е напляскал, не е било нито с, нито за лошо. Баш тук надали са се събрали лоши родители, дето само да се чудят как да си измалтретират децата.

# 39
  • София
Благодаря ви  Hug

Ми знам си го аз туй предимство ама пусто като си бях решила да го дам там където е по-широко  ooooh!
Да взех ги с 1 грешка  Grinning

# 40
Да, хванал я е на къс пас да подобряват онзи рекорд.  Mr. Green  Joy
Ееее мислим едно и също  Mr. Green
Фури после се учи карането, като тръгнеш сама  Peace Не се ядосвай на инструктора  Laughing

# 41
Цитат
Баш тук надали са се събрали лоши родители, дето само да се чудят как да си измалтретират децата.
Да , едва ли сме се събрали най - лошите, но на мен няколко поста ми направиха отвратително впечатление. Беше в прав текст - "днес я бих два пъти". И да, ще коментирам подобни постове, при това не особено любезно. Е, нямам ресурс да коментирам всеки един, но ще го правя и в бъдеще.

# 42
Еми освен да игнорираме излишните морални напътствия, друго не ни остава май

# 43
Цитат
Баш тук надали са се събрали лоши родители, дето само да се чудят как да си измалтретират децата.
Да , едва ли сме се събрали най - лошите, но на мен няколко поста ми направиха отвратително впечатление. Беше в прав текст - "днес я бих два пъти". И да, ще коментирам подобни постове, при това не особено любезно. Е, нямам ресурс да коментирам всеки един, но ще го правя и в бъдеще.
Ти чуваш ли се какво приказваш  ooooh!

# 44
Бибо, я кажи, все пак с Ловето свършихте ли оная работа

Викаш не беше два часа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт