Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ами аз не търся секс,а и мога да покажа,че пиша и стихове или да ви кажа моите мисли за връзките и тн. аз съм ЗА,да се докажа,че съм свестен.

# 181
# 182
Знаех си, че се познаваме, ето какво помни историята за теб Муцка Stop

« Изпратено до: Pepina77 : Вт., 20 Март 2012, 21:33 »      

--------------------------------------------------------------------------------

Pove4e nqma da te pritesnqvam,4e da ne me bannat  ako iska6 moje da si pi6em na po6ata moqta e dentalen @abv.bg ,a ina4e moje da vidi6 i profila mi v gepime tam da vidi6 i liceto mi,ima kum 60 snimki,daje ima i snimki sas snima4kata na sajta pi6e6 si profila na list4e i se snima6 taka i ti davat tik4e,4e si realen profil i kato si se pokazval gol v kanalite najivo s kamerata  ta da vidi6 dali ti haresvam sajta e http://www.gepime.com/   profila mi e: Konski_salam  parola: evgeni  davam ti i parolata za6oto snimkite sa mi li4ni i trqbva da si pravi6 profil i tn.,slojno e,a az ti se doverqvam da gi vidi6 i da izlezne6. Ina4e imam i kamera,da vidi6,4e sum realen i na jivo moje da me vidi6,ako me haresa6 de.Emi tova e,dano da ne sym te pritesnil,pove4e nqma da pi6a

# 183
  • София
Пепи, знаех си че има нещо гнило, ей така от нищото, прясно регистриран и буф баш тук се натресе

# 184
Бибо сама си си виновна за Ловето, ся ша ривеш Peace Макар, че язе ако бех на твое место, при тази гледка, щех да го клъцна с ножицата  Mr. Green

newsm78 newsm78 newsm78

Пак нещо си научила на ЛС ? Sunglasses

............................

Пепи , отново твоя обожател ! Mr. Green
С конския салам ! Sick

# 185
 #Crazy #Crazy #Crazy
Малеее колко луди има  #Cussing out

# 186
Да, това е единия двуметров, ама аз си мисля, че едно и също лице стои и зад двата профила....

Муцка, да ти кажа, оная ти работа е доста малка hahaha

# 187
Не съм криел,че съм аз,но искам просто да мога да пиша тук,аз заклевам се,че няма да предлагам секс и т.н. ,не искам да обидя никой.

# 188
newsm78 newsm78 newsm78

Пак нещо си научила на ЛС ? Sunglasses
............................

Пепи , отново твоя обожател ! Mr. Green
С конския салам ! Sick

Хепинка, не може да ти се отрече, надушваш ги нещата отдалеч Peace

Сигурно щот си сложих конче за подпис и тоя си мисли, че ще падна на конския му салам Mr. Green

# 189
Не съм криел,че съм аз,но искам просто да мога да пиша тук,аз заклевам се,че няма да предлагам секс и т.н. ,не искам да обидя никой.
аааа ние боб хвърляме за теб  Joy hahaha Mr. Green
Н е си за тук муцка  Naughty

# 190
За тук съм и ще го докажа Peace

# 191
твЪрдА муцка  Joy
 ooooh!   ooooh! ooooh!

# 192

Пепито няма да ми я закачаш , че  fight fight

Тук сме все екстремистки ! smile3515
Търси си друго поле за изява ! smile3513

# 193
няма да закачам никой  Peace  а ето относно това което питах,моето мнение:

Привързаност,идеализиране,хормони,точния момент,подкрепата,самотата,страха,тя ще е принцесата,той ще е принца ....... Влюбваме се 10000 пъти и пак и пак,причините може да са различни,но всичко има край и минаваме на следващата връзка,следващия човек,ще го обичаме ден,месец,година,чувствата ще изчезнат,за да се появят към нов обект,няма вечни неща,всичко е преходно,една илюзия,но се влюбваме в изгрева,знаейки за залеза,виждали сме го и знаем,че ще дойде.Може хората да са по-духовни от животните,но връзката е останала,харесваш някой,независимо дали има някой до теб,да продължиш рода,да го направиш с колкото се може повече партнъори,по-голям шанс за продължаването,казваш не,аз обичам,поглеждаш къщичката от карти,аз я направих,ето я,но пак е само къщичка от карти и вече не е любов, поставена граница,която не искаш да прескочиш,заради вълшебното,а реалното те кара да бъдеш с друг.Бягаме от същността си заради приказката,с измислените герои.Не може да обичаш някой цял живот,но аз го сънувах,беше реално,събуждаш се и така докато не заспиш пак и не почне поредния сън.Каквото и да правим,оставаме малките човечета с големите сърца,който са обречени да станат пепел някой ден,но ако ще горя да е от любов.Точния човек за семейство-да,точния човек за да отгледаш децата си с него-да,може би това е замисъла на приказката, така е по-извисена,а не простото възпроизводство,любовта е приемливото оправдание.Привързаност,много общи неща които ви свързват,децата ви,приятелството,подкрепата,сигурността...........,любовта просто приказката за големи деца,която вече си прочел!

# 194
И ся Муцанчо не разбрах ти ли си на аватара newsm78

Хепи, така така, не ме давай, още повече те обичам

Общи условия

Активация на акаунт