Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 229
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Фол, преди твоето просветление, Хепи мама ми каза къде да пиша, така че не си пиши особени заслуги Peace

Може би не трябва да се лигавим, а да се заяждаме и обиждаме, и да ти чета гадориите. Просто си ми много противна вече Sick

Ако щеш и на Бойко рипортни Peace

# 241
Лудница  Simple Smile
Ами има за докладване.

И да, недоверието и антипатиите са взаимни. Много, ама много се лигавите.лигавенето забранено ли е  newsm78
Не мога да не отбележа, че Кондомка се разпада от кеф. Захаросана съм от любов, ама към друг е насочена  Heart Eyes

Пепино, сещам се, че публикацията в тема с модераторите ти е излязла, защото аз ти посочих тая тема наскоро и ти казах, че можеш да докладваш там за двуметровите си проблеми. Ако не помниш, на лични.Много си усложлива   Mr. Green

Между другото, рипортнах не само там. Просто защото така е редно

Луд умора няма  Mr. Green
Айде лека, от мен имаш пълен игнор  Peace

# 242
Успокоих се вече за този форум, защото доказано има поне една будна гражданка, която да следи за морала... Whistling
Съвсем друг е въпросът колко трябва да ти идва навреме, за да се досетиш, че всеки може да ти види публикациите като ти погледне профила, ей така от любопитство  Mr. Green. Аз взех, че погледнах, за да съм сигурна, че освен там си репортнала със всички възможни бутончета - браво!
На всички в тази тема, които поне малко са с акъла си - щото се видя, че някои не са - предлагам абсолютно да игнорират оттук нататък опитите за предизвикване на панаир, защото поне аз лично ако не го направя, така ще се изкажа, че няма да ме видите скоро (в случай, че не ме баннат съвсем окончателно  Mr. Green).

# 243

Фол , наред ли си , изобщо ? Rolling Eyes

# 244
Може и да баннат мен, ако не, ще предупредят вас или "заключ".

Може и да замразя профила с молба до админ. Ще видим, въпрос на алтернативи

Цитат
Фол , наред ли си , изобщо ?

newsm78 Да, дали

Цитат
Съвсем друг е въпросът колко трябва да ти идва навреме, за да се досетиш, че всеки може да ти види публикациите като ти погледне профила, ей така от любопитство
Знам, драга

# 245
Добра идея даде. Що ли не те рипортнем тебе - поне десет сме тук, на които редовно взе да лазиш по нервите тия дни. Вземи се скрий сама от тази тема и да си останем с добро, доколкото е възможно вече... ooooh!

# 246
За момента не съм длъжна "да се скривам"

# 247
Каква ти е целта , Фол ?

# 248
  • Не от София.
Пепс,аз толкова се впечатлих от двуметровия,че съм легнала и позадрямала леко даже...еййй,не може да ме стресне нищо вече,разбра се тая работа  ooooh!
Тая лудата длъжни ли сме да я търпим,по принцип?!Да я рипортнем взаимно,молА ви...тва бат Бойко,тва Светия синод...да алармираме обществото за опасна женка,избягала от лудницата.
Светнете ме,че не помня-туй извънземно мъж имаше ли?  newsm78 Не за друго,ама ме напъва да му поднеса съболезнования  Whistling

# 249
  • София
Привет на всички! Какво сте се изпокрали точно преди Великден?

Я малко по-ведро. Предстоят почивни дни и трябва да се заредим с малко енергия, а не да я изразходваме в безсмислени спирове.  Mr. Green Mr. Green

# 250
Хепи, не разбра ли от самото начало каква й е целта Rolling Eyes

ОХХХХХ, Фионо, побъркваш ме

# 251
Фифи, не казваш двуметровия ли сънува  Mr. Green.
И какви са тия дрямки по никое време, за пилона ли се готвиш?

# 252
фионо мъж нема, и  там прочетох, едно желание има "да е кастрират"  Mr. Green
Нали много ме обича, сега и китки ще получа.
Няма цел хепи  Peace То за цел се иска акъл  Sunglasses

# 253
Уеуе, уеуе, уеуе, не мога да ви изчета, бе!  #Crazy 12 страници, то да бяхте седнали по един роман да напишете вместо това, поне нещо да остане след вас за поколенията.  Joy
И на всичкото отгоре и сега:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. Shocked
Цъквам пак и виждам:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  #Crazy

Вчера - социалните, днес - запознанства с мир... Не е като да скучаем  Mr. Green
Joy
Шамс, ама "педагожката" е за убиване! Лелеее, това ако ми се беше случило на мен, ако знаеш какъв кютек щеше да видиииии! fight  Joy Не, сериозно, щях да й обясня директно колко е "тактична" и така да я порицая, че друг път да мисли по 100 пъти преди да говори!  Naughty

Бибо сама си си виновна за Ловето, ся ша ривеш Peace Макар, че язе ако бех на твое место, при тази гледка, щех да го клъцна с ножицата  Mr. Green
Усещам, че Биба пак е дала отчет само на Пепината!  Naughty  Crossing Arms
Биби, да си признаваш веднага какво е направил Лове-то, може и на лични, че ще заиграе кютека всеки момент.  fight

Пепи, къде си тръгнала на турне из страната, като дори до София не си ни дошла на гости?! Я първо мини из шопските махали, пък после стягай задник за прованса.  Mr. Green

Гледам изтървала съм интригата с Конския салам.  #Silly  rotfImbo  Пепи, само едно не мога да разбера. Как баш на теб, дето си се отрекла от тез' неща, ти се лепят двуметровите, а?  hahaha  Mr. Green А ти 'ич не ми се прави, че работиш по цял ден. Само със салами и бгмамски клюки се занимавш.  Mr. Green Че кога ти остава време и за бачкане, а?  hahaha

# 254
Девойки писах в темата на модераторите.

Общи условия

Активация на акаунт