АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 102
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Сестричке, Тинче, добро Ви утро и на Вас. Hug
Казваш, че ако има втори трейлър, ще ни омагьосат. Joy
Мисля си, че ако има втори фрагман, би трябвало да дадат момента, в който Фери вече се е укротила и Емир и разказва за детството си.
На тази снимка Емир ми е много смешен. Докъде го докара, да запушва устата на любимата си. Joy

И аз споделям Peace

# 106
Добро утро,Фемирки!  Hug
Спойлер:
Скрит текст:
*Фериха ще каже на Емир:няма да спя на това легло до теб.След това те ще спорят по смешен начин.
*Фериха ще вземе ножа,за да се опита да отвори вратата,Емир ще й попречи и без да иска ножа ще го одраска.
*Докато Фериха спи,Емир ще я наблюдава.
*В следващия епизод Емир ще чете на Фериха романтична поема.
*Фериха ще попита Емир:Защо правиш това,а той ще отвърне:Не искам да загубя най-важната жена в моя живот,ти си най-скъпоценното нещо в целия ми живот.Разбираш ли колко много те обичам?Знам от моята майка,как се чувства жената,когато мъжа й я нарани.
След това той ще започне да говори за своето минало и спомени.
Фериха ще разбере за всичко това,тя ще знае колко много Юнал е наранил Айсун,когато й е изневерявал.Фериха ще прегърне Емир силно,след това тя ще направи всичко възможно той да забрави всички лоши неща.
*Ние ще бъдем много изненадани от Емир в 57 епизод,а причината Емир така да ни изненада е Фериха.
*Емир ще целуне момиче в Хилс в 57 епизод.

# 107
 Добро утро Hug
Снежи Hug  bouquet.Апетитно начало на деня.  bouquet
Вили Hug  bouquet
Мери Hug  bouquet
Маги Hug  bouquet
Наде Hug  bouquet
Днес е прекрасен ден и слънцето ни връща настроението,което вчеращната сивота бе отнела.Да му се насладим пълноцено.И петък ще дойде и всичко ще бъде добре,защото любовта винаги побеждава и колкото и безнадежно да изглежда всичко нищо не се е променило и  те пак да си същите влюбени глупачета.
Неска Hug  bouquet
Тинче Hug  bouquet
Хубав ден на всички.

П.П.Венци след такова фото за лека нощ какви кошмари бе душко. Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 11:25 от vera_7

# 108
Ванина, Вяра. Hug

Случайно засякох репортаж с Джейда. Говореше за сериала, показаха я и с приятеля й.
Върнете на 10 часа и 55 минути.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show

# 109
Ванина,   bouquet  за спойлерите.
Доколкото разбрах от клюките цял 56 епизод, ще спорят, а сдобряването се очаква да е в 57 епизод.
Всички клюки ми звучат логично, без последната.
Как така Емир, ще целуне момиче в Хилс, не ми се вярва?! Сега, когато прави всичко възможно да си върне Фериха, да целува друго момиче, абсурд. Той добре си научи урока от целувка с непозната(Руя), прерастваща в интимност и не ми се вярва, че въобще би се доближил до друга освен до Фериха.
Какво става с бременността на Фери? newsm78 Ако е бременна, вече първите признаци трябва да са налице. newsm78

# 110
Добро утро,Фемирки!  Hug
Спойлер:
Скрит текст:
*Фериха ще каже на Емир:няма да спя на това легло до теб.След това те ще спорят по смешен начин.
*Фериха ще вземе ножа,за да се опита да отвори вратата,Емир ще й попречи и без да иска ножа ще го одраска.
*Докато Фериха спи,Емир ще я наблюдава.
*В следващия епизод Емир ще чете на Фериха романтична поема.
*Фериха ще попита Емир:Защо правиш това,а той ще отвърне:Не искам да загубя най-важната жена в моя живот,ти си най-скъпоценното нещо в целия ми живот.Разбираш ли колко много те обичам?Знам от моята майка,как се чувства жената,когато мъжа й я нарани.
След това той ще започне да говори за своето минало и спомени.
Фериха ще разбере за всичко това,тя ще знае колко много Юнал е наранил Айсун,когато й е изневерявал.Фериха ще прегърне Емир силно,след това тя ще направи всичко възможно той да забрави всички лоши неща.
*Ние ще бъдем много изненадани от Емир в 57 епизод,а причината Емир така да ни изненада е Фериха.
Здравей HugБлагодаря  bouquetДоколкото разбирам в този еп ще се карат,ще си говорят и накрая ще се тешат Heart Eyes

# 111
Вера здравей Hug
Да слънцето,както и любовта ни дават надежда Simple Smile
Благодаря за клипчето  bouquet

# 112
Добро утро и от мен на всички Hug
Наде,като разгледах после снимката на Баръш  и Тинчето ми подсказа видях , че не е той , но така бързах да не ме изхвърли пак мамата , че не огледах добре.
Чудни закуски , кафенца , песнички,снимки и инфо, благодаря за което Heart Eyes Heart Eyes
Неси мила и на теб  bouquet,бря този Ръза все нарежда и заповядва , като цар и господар. #Crazy newsm78
Вяра,притисних се след този сценарии да не сънувате кошмари та реших да помогна със снимчица за добър сън,но ако това е вярно(в скрития текст) ,не знам за вас ,но аз определено сън няма да ме хване,стига са ни занимавали вече с гадости , аман. Sick
Скрит текст:
Ние ще бъдем много изненадани от Емир в 57 епизод,а причината Емир така да ни изненада е Фериха.
Скрит текст:
Тез наистина ,ще вземат да направят един щастлив Фериленд накрая,та ще се чидим и маем откъде ни е дошло.

# 113
Наде и на мен ми звучи напълно нелогично,но все пак реших да я публикувам.Ами пишеше,че е клюка от някой,който е присъствал на заснемането на сцената.Пишеше още,че след като Фериха разбере за смъртта на майката на Левент ще говори с него й ще го утешава по някакъв начин и целувката на Емир ще бъде реакция на случващото се.Но въпреки това не ми звучи логично да стане това и се надявам да са само клюки.

# 114
Еми здравей Hug
Снощната ти снимчица ми подейства добре преди лягане  Simple Smile

# 115
Еми здравей Hug
Снощната ти снимчица ми подейства добре преди лягане  Simple Smile
Меги  Hug Hug Hugрадвам се , че всички са спали добре и денят днес е прекрасен,ех ако и фрагман ни пуснат ехе....чудно Heart Eyes Heart Eyes,но къде ти толкоз хубости на куп. newsm78
Наде и на мен ми звучи напълно нелогично,но все пак реших да я публикувам.Ами пишеше,че е клюка от някой,който е присъствал на заснемането на сцената.Пишеше още,че след като Фериха разбере за смъртта на майката на Левент ще говори с него й ще го утешава по някакъв начин и целувката на Емир ще бъде реакция на случващото се.Но въпреки това не ми звучи логично да стане това и се надявам да са само клюки.
Е ,ако наистина спретнат такава глупост #Crazy,направо ще линчувам тези сценаристи #Cussing out,то драма , че драма , ама чак да се олееш бива ли. Sad Sad

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 11:38 от emila123

# 116
Еми,здравей!   bouquet
И аз се надявам поне това да ни спестят и си мисля,че няма да ни предложат последната клюка.Дано някой фен да си я измислил.Така или иначе ще гледам каквото ни предложат до самия финал.
Мисля да се съсредоточа в хубава клюка,че Фери ще го прегърне и утеши.Дано стане така!

# 117
Привет мила и на теб Hug Hug Hug
И аз така ми се иска ,но някой от клюките излизат верни на моменти и това ме тревожи най-много и винаги гадните ,които все не ни се искат. #Crazy Sick
Скрит текст:
Това нащо момче , ако го накарат да целуне още някой в този серял , направо медал за най -добър целувач , трябва да му дадът  всичко ,което е на два крака и е в женски дрехи , все го целува, чудо да видиш ти.

# 118

Венцислава, привет. Hug
Ванина, благодарско, че споделяш с нас всякакви клюки, които намираш-хубави, лоши, те са си клюки. Дано,  Praynig не е вярно това, чееее....ще е мъка за гледане.  Sick
Не ми звучи обаче нелогично Фери да утешава Левент. 100 на 100, ще му окаже подкрепа в този труден за него момент, както той винаги е бил до нея в трудни моменти, а и от човешка гледна точка е редно Фериха да постъпи точно така. Само да не прекали много с вниманието си към него, че ако Емир разбере(а той, ще разбере със сигурност)  и реши да я наранява целувайки друга, направоооо Емир, ще си е за бой.

# 119
И двамцата дружно ще са си за бой Laughing

Общи условия

Активация на акаунт