АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 105
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Çağatay Ulusoy'un tasarladığı t-shirtler
Trendyol' da satışa sunulmuş.

Ако не греша, Чаги е създал и други модели на тениски.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 13:56 от Neidjal

# 136
Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'de Meral Okay'in Cenazesindeydi.

# 137
И една тортичка от Чаги, да ни подслади малко, че нещо в последно време сериала ни нагарча.
От преди девет минути.
Да видим дали, ще е вярно.
2. Fragman bugün çikicak.

# 138
Сестро няма да му откажа на Чаатай да хапна от тортичката да са подсладя Laughing

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 14:55 от megi7

# 139
Наде,как се превежда това?Че се очаква втори фрагман ли?
Мен ми е интересно какъв сценарии биха измислили,ако Вахиде беше останала.Сигурно нещата нямаше да се развият по този начин.И си мисля,че тя поне нямаше да позволи да малтретират Фериха.
Левент ми харесва и като мъж и като персонаж,но не са един за друг с Фери и според мен не си подхождат като двойка.
Интересно ми е обаче какво ще се случи в триъгълника(Ханде-Корай-Гюлсюм).От двата стола накрая К.да не падне на земята.Искаше ми се той да остане с Г.,но явно няма да стане така.Или накрая ще бъде сам или ще се наредят нещата с Ханде,въпреки,че не ми се иска.

# 140
Наде,как се превежда това?Че се очаква втори фрагман ли?
Мен ми е интересно какъв сценарии биха измислили,ако Вахиде беше останала.Сигурно нещата нямаше да се развият по този начин.И си мисля,че тя поне нямаше да позволи да малтретират Фериха.
Левент ми харесва и като мъж и като персонаж,но не са един за друг с Фери и според мен не си подхождат като двойка.
Интересно ми е обаче какво ще се случи в триъгълника(Ханде-Корай-Гюлсюм).От двата стола накрая К.да не падне на земята.Искаше ми се той да остане с Г.,но явно няма да стане така.Или накрая ще бъде сам или ще се наредят нещата с Ханде,въпреки,че не ми се иска.
Peace

# 141
Във Викито не ми отваря от 51 епизод натам Мога ли да намеря епизодите преведени някъде другаде?

# 142
Да, Ванина, очаква се днес втори трейлър, но дали, ще го има, е отделен въпрос.

# 143
# 144
# 145
  • в подножието на планината
Здравейте, Фемирки! Hug Hug Hug

Меги, Вяра, Hug Hug

Снежи, за закуската  bouquet

Наде,благодаря за следобедното кафе, музиката и притчата за любовта!  bouquet

romanti4ka, благодаря за клюките!  bouquet

Няма озет, сигурно пак утре! newsm78  Щяло да има втори фрагман-  голям бонус! ooooh!

# 146
Здравейте  Hug
Сега четох,че имало някакъв репортаж с Джейда Атеш(не знам как се пише фамилията й на бг) в която тя казвала,че бебето не било на Емир.
Пък дали е казвала такова нещо-не знам!  Rolling Eyes

# 147
Илда,Романтичка здравейте Hug

# 148
Звезде здрасти и на теб с днешна дата. Hug
Ванина, пуснах линкове в темата с репортажа с Джейда и с гостуването на Седеф при Саба. Върнете на часовете, които съм посочила и ги изгледайте. И двете говореха за сериала и героите, предимно за ФЕмир.
Това не е ли Джейда с тъмна коса? newsm78

# 149
Това клюки ли са, не са ли? newsm78

BU HAFTA FERİHA BİRAZ SAKİNLEŞTİKTEN SONRA EMİR FERİHAYA ÖOK ANLAMLI BİR KONUSMA YAPACAK KONUSMA ŞÖYLE OLACAK.
EMİR FERİHAYA ; FERİHA BEN HAYATIMDA HEM KAYBETME KORKUSU İLE YAŞADIM ANNEM VE BABAM ONLARLA OLAN İLİŞKİLERİM BİLİYORSUN UMURLARINDA DEĞİLİM HEPSİ KENDİ İSTEKLERİNDELER BEN HAYATIM DA HEP TEK BASIMA TAKILDIM EVET PARAM VARDI AMA MUTSUZDUM TAKİ SENİNLE TANISANA DEK ŞİMDİ SENİ BULMUSKEN KAYBETMEYİ GÖZE ALAMAM SENDE BENDEN GİDERSİN BEN BİTERİM DAĞILIRIM FERİHA EVET SENDEN ZOR COK ZOR BİRSEY İSTİYORUM AMA BUNU YAPMAK ZORUNDAYIZ BUNCA ZAMAN SAVASTIK ŞİMDİ YOLU YARILAMISKEN BIRAKAMAYIZ BENIM SENDEN TEK İSTEĞİM HER NEOLURSA OLSUN HEP YANIMDA OL BENIMLE KAL SANA VURDUGUM İÇİN COK UZGUNUM BOYLE BIRSEYIN BİR DAHA TEKRARLANMAYACZGINA SÖZ VEREBİLİRİM FERIHA NOLUR AFFET BENI SENSİZ BEN BEN DEĞİLİM AFFET BENİ DER... !!
 EMİR BU KONUSMAYI YAPARKEN ARADA NOSTALJİ SAHNELERDE OLACAK FERİHA COK DUYGULANACAK EMİRE COK UZULECEK VE EMIRI AFFEDECEK.. BU BÖLÜM COK DUYGU YÜKLÜ OLACAK AMA DİZİDEKİ HAREKE.

Общи условия

Активация на акаунт