ШУМЕН - 20!

• 117 425
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Ако ти остане време може и една разходка да направим заедно.  Wink

Обезателно. Като си дойдем ще пиша и с който има желание да се видим за кафенце, а и малките да си поиграят  Grinning

# 76
  • Шумен
Идеята за кафе ми допада, моите за сега са на ясла и дано здрави да си останат по-дълго време. Но събота-неделя са на линия  Wink

# 77
  • Mediterraneo
Дами, търся клоун! Освен Лъки. Моля за координати и мнения! Става въпрос за обществено събитие, организирам нещо.

# 78
Алекс или Добчо. За други не се сещам.

# 79
  • Mediterraneo
Кои са те, къде да ги намеря?

# 80
Алекс е собственичката на Ян Бибиян. Нямам й телефона, но от нета съм го намирала като ми трябва.

Добчо е една актриса от театъра. Тя се прави на клоун и ходи по участия. Аз съм я викала за детско парти. Имах й телефона, но ми остана в работата.

Общо взето всички визитки ми останаха в бюрото.

Сега се сетих и за Станислав и Асен. Те се обличат като клоуни , но правят програма с фокуси. Но вероятността в момента да са на Слънчев бряг е голяма.

Да търся ли координати?

П.П. Ето тел на Алекс: 089 434 2144

# 81
  • Шумен
Здравейте Simple Smile
Имам питане породено от повишаване на таксата за ДЯ, от 40 на 45 ако не греша пишеше от 05.07. Това дали важи и за детските градини и там колко е станала таксата? А и още в градините важи ли същото като в яслата второто дете с 50% такса?

# 82
  • Mediterraneo
Здравейте Simple Smile
Имам питане породено от повишаване на таксата за ДЯ, от 40 на 45 ако не греша пишеше от 05.07. Това дали важи и за детските градини и там колко е станала таксата? А и още в градините важи ли същото като в яслата второто дете с 50% такса?

Таксата е вдигната и за ДГ, за там също важи отстъпката за второ дете  Peace

Ани, мерси.

# 83
  • Шумен
Много благодаря за бързия отговор   bouquet

# 84
Търся стикери от досадния албум на Билла - липсват ми номера 8,18,26,51,58,59,63,79,89,95,101,124,170,176,184. Имам голямо количество излишни от доста номера. Който търси, да пише кои Simple Smile.

# 85
ООоо аз пък търся от къде да си преснема албума. Не успяхме да си го купим. Имаме повтарящи, но от посочените нямаме ни един. Доста сте напред и явно ви остава да съберете само трудно откриваеми.

# 86
Ама не се ли продава вече албумът? Аз тъкмо мислех да купим още един, че имаме доста повтарящи. Ако искаш, ще ти го преснема, но в края на месеца, като тръгна на работа.
Случайно да знаете дали има в града частна детска кухня и частна детска градина? То за градина ми е малко рано да мисля, но ако има частна кухня, може да пробвам. На общинската кухня видях няколко пъти манджите /не съм вземала, помолих една майка да ги видя/, и честно казано няма да пробвам. Толкова гадно и аз не мога да набъркам.
И пак да се допълня - Ани, от РЗИ ме потърсиха вече за обяснения Wink.

# 87
Изчерпал се е в цялата страна. Аз също мога да го преснема, да не те притеснявам.
Ако някой има с по малко налепени стикери - да пише. Аз пък как не сетих да питам тук по рано!  Sunglasses

# 88
От изброените номера на Мама Звярка имаме повтарящ само 95.Мога да го дам.Ние имаме повече липсващи,но и аз не се сетих по рано да пиша тук.

# 89
Теди, казвай кои ти липсват да ги давам. Няма чорба да варя от тях, защо са ми. Няма значение че имаш само 95, пиши на теб кои ти трябват.

Общи условия

Активация на акаунт