Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 292
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Супер са ми смешни как всички преследвани от коли бягат в права линия вместо да кривнат, като че ли могат да надбягат 50-60 коня  ooooh! Whistling

И аз това си мисля Laughing . И то в подземен гараж, дето правиш два пъти бързо на дясно и ще те хванат с кола, ама друг път Crazy

Нашите сценаристи не могат да надскочат себе си и във "Всичко е любов" Иван Иванов се надбягваше с един москвич  Mr. Green

# 271
Супер са ми смешни как всички преследвани от коли бягат в права линия вместо да кривнат, като че ли могат да надбягат 50-60 коня  ooooh! Whistling

И аз това си мисля Laughing . И то в подземен гараж, дето правиш два пъти бързо на дясно и ще те хванат с кола, ама друг път Crazy

Нашите сценаристи не могат да надскочат себе си и във "Всичко е любов" Иван Иванов се надбягваше с един москвич  Mr. Green

Ee, там беше друго Simple Smile
Тук наистина и аз не разбрах защо толкова лаишки беше. Можеше поне да тича нагоре по коридора за автомобилите, за да няма наистина накъде да кривне. Той тичаше "Ела вълоч, изяж ме." По-интересно ми е обаче защо Симеон направи такъв жест да го пусне. Не само да го пусне, ами и да го прати към САЩ.

# 272
Ох,нещо не мога да схвана какъв му е замисъла на Милото,във връзка със Стойцев.Последните два епизода ги гледам с прекъсване и нещо ми се губи последователността на действията. newsm78

# 273
  • Разпиляна във въображението
Ау, това беше доста лошо изпълнение. Ваня Цветкова доста преигра. (това е мое мнение)

# 274
Ау, това беше доста лошо изпълнение. Ваня Цветкова доста преигра. (това е мое мнение)

На мен много ми хареса, пък, даже го гледам още веднъж! Peace

# 275
На ръба на преиграването, но много въздействащо. И аз го гледам пак Simple Smile

# 276
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Доста кряскане,троскане и изкуствено произнесени реплики от Ваня Цветкова....Пребивавайки  в Америка,работейки други неща,явно е забравила как се ИГРАЕ....Да беше си останала на нивото на ''Бариерата'' и ''Комбина''....Посредствена игра....МОЕ МНЕНИЕ!!!!!!

# 277
Доста кряскане,троскане и изкуствено произнесени реплики от Ваня Цветкова....Пребивавайки  в Америка,работейки други неща,явно е забравила как се ИГРАЕ....Да беше си останала на нивото на ''Бариерата'' и ''Комбина''....Посредствена игра....МОЕ МНЕНИЕ!!!!!!
Много ми е интересно ти как би изиграла тези сцени! Според мен Ваня се справи отлично и сцените бяха много емоционални!
Мая не постъпи правилно спрямо майка си. В момента е разтроена и не иска дори да се вслуша в думите й.
А дали Милото знае за срещата в колата м/у адвоката му и Гончев?

# 278
Мисля, че със сигурност не знае за срещата на Симеон и Гончев, иначе и двамата щяха да са мъртви Laughing Mr. Green .

Ваня и Мая бяха разкошни newsm10 . А мелодията на разговора между Стефанакова и баща й беше прекрасна и много въздействаща, точно като емоциите, които изпитва, вероятно.
 Hug

# 279
Мисля, че със сигурност не знае за срещата на Симеон и Гончев, иначе и двамата щяха да са мъртви Laughing Mr. Green

И аз така си помислих Simple Smile Но каква полза има адвокатът, за да помага на Гончев? Едва ли е само защото не се занимава с трупове (нещо такова каза)

# 280
 Не мога да си представя, че Светла Стефанакиева досега не е знаели, или поне не се е досещала какви ги върши баща и...
 Сцената между майка и дъщеря ми се стори доста естествена, имаше защо да има крясъци и викове помежду им...

# 281
Леле, бях спряла да го гледам този псевдо сериал, и какво ми стана днес...

Няма такава бълвоч! Какъв беше този рев, за какво, какво толкова е станало? Преиграване безкрай. Толкова е слаб сценария, че актьорите се чудят какво да направят, за да изтръгнат нещо... Може ли да сучат 16 епизода това с Мая и бащата... ама каква е тази сапунка, моля ви се! Дъщерята се влюбва в бащата и 16 епизода нищо по този случай и изведнъж тя ЧУВА случайно, че този й е баща. След това два епизода локуми, за да може след цели 2 сезона Таня да изплюе каква е цялата драма с Милото! Е извинете, можеше по хиялди по-интересни начини да го разкажат!

Второто чудо на чудесата беше историята с Аги.... толкова сучене и въртене, за да може в един телефонен разговор с Васко да се разбере цялата истина!!!

Егати... безсилието!

# 282
Здравейте!  Hug
За мен епизодите бяха интересни, за доста от героите - тежки. Трудни разговори за Таня, Пол и Мая ; неприятни разкрития за Светлана и Роки...
Таня Стоева стигна до дъното... Усещането,че губи  Мая ,я срина окончателно, извади  я извън релси. Видяхме я много слаба и уязвима.  
Сега идва момента, в който  тя трябва да се мобилизира, да събере сили и да се отблъсне от това дъно,да изплува отново нагоре.
    - Трябва да  върне доверието на Мая в себе си. Ще успее ли сама да се справи?  Тя вече отчита грешката си, че винаги с всичко е искала да се справя сама...
    -  Трябва окончателно да скъса с миналото, т. е. с Милото. Подозирам, че няма да е лесно, дори ,може би -невъзможно.Питам се,защо тя толкова се страхува от него? Защо вярва,че той е способен да убие? Дали го е правил..Определено има много неизвестни още около него...
Ядосах се на отношението на Таня  към Натали. Разбирам- изнервена, притеснена, но личеше явна неприязън и пренебрежение към Натали,която просто искаше да бъде съпричастна ,да я подкрепи в този момент.
Историята около причината за раздялата на Таня и Пол , това с прерязаните спирачки и т.н. взе да ми се пени по едно време...Малко прекален ми дойде драматизма,но ...както и да е.
Разбра се истинската ,надявам се , причина за стрелбата на Гончев по Милото - от любов. След като призна това на Симо и след разговора с Таня,вече нямам съмнения,че Гончев е искрено влюбен в нея. Признавам си- съмнявах се.
Потвърди се предположението ми, че Распутин познава Таня. Откъде и как - ще видим.
И как точно Мая се оказа при него...случайно? Едва ли... newsm78

Айде ,че се увлякох.  Ще ви омръзне,ако изобщо го прочетете  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 23:17 от daniela.qnkova

# 283

Не го гледаш и нямаш грижи, за какво толкова нерви похаби, не разбрах...
'Айде, със здраве Peace

И как точно Мая се оказа при него...случайно? Едва ли... newsm78

Оо, не е случайно. Почти съм убедена, че след случая с маските на рождения й ден, Мая е усетила, че там има закрила и подкрепа и сама го е потърсила.

# 284
 Освен във войо някъде другаде качват ли сериите ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт