Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 38 973
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, спешно ми трябва ХИП ОРС 200 сок. Някоя от вас да знае ,къде в Бургас мога да купя. Проверих на няколко места в центъра - нямаше. Благодаря ви предварително

# 676
Момичета, спешно ми трябва ХИП ОРС 200 сок. Някоя от вас да знае ,къде в Бургас мога да купя. Проверих на няколко места в центъра - нямаше. Благодаря ви предварително

В Славейков, в детския магазин в "Сън Сити", до Била. Аз купих от там преди няколко месеца, никъде другаде не намерих. Надявам се, че още го зареждат.

# 677
# 678
# 679
Много съм потресена честно. Никога не съм предполагала, че може да се случи подобно нещо в България и най-малко на бургаското летище. Винаги са ми били притъпени сетивата , когато летя от тук ..

# 680
  • Бургас
моля някой да сподели по-късно как стоят нещата при влизане в града. за излизането от тв горе-долу разбрах.  Rolling Eyes

# 681
Мисля, че влизането в града не е ограничено по никакъв начин /по суша, не по въздух/.  Peace
Снощи за първи път от началото на сезона спах на тишина - нямаше самолети на всеки две минути, нямаше бучене. Обаче пак нямаше спокоен сън. Sad Напомни ми за чисто черното небе на 11.09. вечерта в американското градче, в което се намирах, което иначе беше осеяно с мигащи светлини... Sad
България вече е на терористичната карта, това е ясно. Остава да се молим да няма повече нападения.

# 682
  • Бургас
Нищо му няма на трафика- и вчера, и днес се минава безпроблемно и на изхода на Бургас, и на кръговото в Сарафово.
Пред летището има струпани над 20 телевизии- чужди и наши...

# 683
  • Бургас
мерси.   bouquet

# 684
  • Бургас
Момичета по принцип е-нет пазаруването е за друга тема,но в случая се надявам,че няма да е проблем и тук http://grupo.bg/all-oferta-chastichka-nadejda-bydi-dobyr-dari-vq … k-2853?aff_id=119

# 685
Привет може ли да ми препоръчате добър личен лекар ,благодаря Grinning

# 686
  • Burgas
Привет може ли да ми препоръчате добър личен лекар ,благодаря Grinning
Зависи в кой район, според мен личния лекар трябва да е наблизко и удобно за теб място, от личен опит преди бяхме далеч от личния лекар и все трябваше да чакам мъжа ми да ме закара или с автобуса, сега ми е на една ръка разстояние дето се вика и мн ми е добре.
Важно е да дава и направления.

# 687
  • Burgas, Bulgaria
ам сори , да попитам къде да си заведа куклето ,за да и пробият ушичките .?

# 688
Тая па ..
малко ми е рева с повод и без повод, сега и ушите да и пробивам ...  Crazy

# 689
  • Burgas
Тая па ..
малко ми е рева с повод и без повод, сега и ушите да и пробивам ...  Crazy
hahaha

На мойта госпожица и ги пробих при нейната си лекарка, д-р Стоичкова кабинета й е в лайфа, но трябва предварително да запишеш час.
Д-р Стоянова в 4та поликлиника също пробива.

Общи условия

Активация на акаунт