Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е тъмната линия под пъпа?
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е тъмната линия под пъпа?
-
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Усещането по време на бременност може да включва различни симптоми като къркорене, гъделичкане, ритане или туптене в корема. Тези усещания могат да варират от жена на жена, като някои жени ги изпитват по-рано, а други по-късно. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно усещанията си.
-
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
-
Какви усещания в корема може да изпита една бременна жена?
-
Какво е усещането на бебето и кога обикновено започва да се усеща?
Винаги съм мечтала за момиче, ама не, мъжко излезе (даже му купих един розов комплект чаршафи, преди да разбера, че е син щъркела)
Чудя се вече дали е то или си въобразявам. От прегледите знам, че бебе е много шавливо и буйно
В понеделник ходих да ми ги промият.Лекарката каза, че всичко е наред. Днес наминах пак. Нямам възпаление, нито ушна кал, най-вероятно е от продължителната кашлица знам ли
Да ви се оплача днес пак ме заболя ниско долу корема,за около 20 мин. ме боля но много се плаша като стане така
Започнах да пия Биолектра(магнезий)
Вие по колко пиете?П.С. Много ми харесва заглавието на rossy-pm за следваща тема Септемврийската дружина мина втората третина!
така се надявам да е познал ....но и момче да е само да е живо и здраво