СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
F.a.t.e,честито момченце,миличка!И аз сега ще си призная,че също имах предчувствие за теб,че ще си мъжка мама!Ще видиш колко е хубаво и как ще се гордееш със синчето си! Hug
Хайде,чакаме другите на отчет!

# 406
eva_82 не мога да намеря такъв ваучер за хъджис , или съм го запиляла или аз не го виждам Thinking
мерси за инфото още утре отивам Hug Simple Smile
Провери ли в списанието?В началото ако не се лъжа  на главната страница в едно от списанията , разлистваш го  и от вътрешната страна мисля беше, изрязваш и отиваш в магазина да си вземеш безплатния пакет ако не си изтървала и ти като мен срока  Whistling  Laughing Ваучера не е отделен като другите той е  в самата страница и трябва да го изрежеш  Simple Smile Ама и да си изтървала срока те при раждането пак дават безплатен пакет памперси и други неща  Hug

# 407
Здравейте мамчета, явно аз ще удвоя броя на момченцата, спрямо момиченцата. Фейт, сложи ми синьо щъркелче  Laughing (за сега) До септември нищо не се знае...  Laughing Laughing Laughing Аз по принцип трябваше на 23-ти да съм на преглед, но не издържах и отидох днес. Бебока е добре, ама много бързо напредва с размерите и е с около 2 седмици по-голямо  Heart Eyes

# 408
Fate, честит син щъркел  stork-boy  Hug
И Ви благодаря за подкрепата, милички  Hug  Hug  Hug

# 409
Стефи - честито  stork-boy - ти и Антония сте ни пример за всички - 3 деца  newsm20

# 410
Фейт, как стана от момиченце - момченце Wink да пробваме обратната магия Laughing
Честито:)

Ами тогава док. загатна, но не беше напълно сигурен защото имаше пъпна връв м/у крачетата  Mr. Green Сега я видяхме тази "връв"  Crazy

Зорница ... забравих да ти кажа, че прегледа беше 40 лв  Heart Eyes

stefiss_1978 Честито Hug на теб и на всички видели щъркели днес  Heart Eyes
Чакаме още хубави новини тези дни  Hug

# 411
Fate честити сини гащи Simple Smile и ти като мен уж момиче и накрая му пораснали атрибути хихихи  Честито и на всички други разбрали пола на бебоците Simple Smile Това костюмче с тигърчето направо се разтопих като го видях ама е за топлото време не става за есенно бебе като нашите Simple Smile
А аз като знам вече че ще имаме малък мъж да кажа че имаме една кошница за кола сиво и розово, която по стечение на обстоятелствата никога не е ползвана, ако някоя мама с момиченце се интересува може да драсне някой ред на лични Simple Smile
Кошницата е ето тази : http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2150&cat=68

# 412
Фейт, честито и на теб. Аз толкова бързах да ви се похваля, че не бях ви изчела Laughing Честито и на другите мамчета. Хайде след мен, да завалят  вече мацките- че много мъже станаха. А по тези таблици- излезе че и момченцето което имам, трябвало да е момиченце  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Много се смях днес като го видях.
Анхела, опитвайте докато излезне момиченце и може и да ме настигнеш с бройката Hug  bouquet

# 413
Fate, stefiss_1978 ' честито сини гащи и от мен, момичета! След този щърковалеж вчера съвсем изгубих търпение да разбера и аз какво се крие в мен. И пак се хвърлих в мечти за момиченце.  Praynig  С мъжо си говорим по скайп и му казвам: "Леле, ще бъда най-щастливата бременна, ако знам, че ще си имам момиче", а той ми отговаря: "А аз ще  съм най-щастливия баща, без значение какво ще бъде".  Confused Глътнах си граматика и си мисля, как може да съм толкова глупава, сякаш ако е момче няма да го обичам по същия начин. И така от снощи се чувствам по-спокойна. Да са ни живи и здрави бебоците, а гащите... каквито, такива.  Wink

# 414
и моят мъж така казва: "каквото и да е - само да е живо и здраво, няма да го върна" Simple Smile с типичното му чувство за хумор.

# 415
  • Варна
Честито на всички!
Днес и аз бях при чичко доктор и вече може да прибавим една точка за отбора на  розовите, че много изостанахме ! Ще си имам дъщеричка и много се радвам . Целувам ви Simple Smile

# 416
Добър вечер,та такаааа,да се отчета и аз след прегледа,още нищо не се вижда,и то по ясна причина,още началото на март ми каза док че не си отговаря на седмиците и сега се потвърди,изостава с 2 седмици,тоест не изостава ами си отговаря за 15 не за 17,тоест овулацията е била по-късна,как го обясних само....Няма да съм септемврийка а октомврийка,но толкова свикнах с вас че няма да се местя,искате неискате тук ще съм си Simple SmileТермина ми каза 10.10. по размер на бедрото,таткото и баткото бяха с мен та видяха главичка,ръчички,краченца и чухме тупкащото сърчице Simple SmileВажното че всичко е наред а дали сега или по-късно ще се видят и подробностите.Килограми не съм наддала а се кефих на вашите коремчета и се чудех моето къде е изостанало,ноо ще наваксвам:)
Фейт честито,и на останалите също,попълвайте щъркелите Simple Smile

# 417
  • shumen
Момичета как сте?
Честито синьо щъркелче Фейт.И на всички други видели пола.Аз на 11 съм на ЖК и тогава ще разбера със сигурност дали ще е син или розов щъркела.Поне засега е син,ама не се знае да не му изчезнат атрибутите до др.месец.

# 418
kr1st1na86 , stefiss_1978, F.a.t.e честити  stork-boy stork-girl Да са живи и здрави бебоците!

Както е тръгнало няма да се учудя, ако на следващата ФМ пак сменяме щъркелите  Laughing Скоро четох в стари форуми за майки, на които седмица-две преди раждането са им сменили пола, тъй че докато не се роди - няма пълна гаранция  Simple Smile 

# 419
  • Варна
Да попитам тези, които пият Прегнакеър дали са видяли разлика в цвета на урината? Тази вечер взех едно хапче и преди малко ми се стори мътна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт