СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
francheskasweet, благодаря ти че си помислила и за нас  Hug

# 541
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска съм със ужасно главоболие и немога да разбера от какво е.Опитвам се да чета за изпит в събота,а нещо не става.
За спането на ляво и на мен ми го казаха,но аз поначало така си спя.Иначе не мога да заспя.

# 542
  • София
Момичета как сте?Аз днеска съм със ужасно главоболие и не мога да разбера от какво е.Опитвам се да чета за изпит в събота,а нещо не става.
За спането на ляво и на мен ми го казаха,но аз поначало така си спя.Иначе не мога да заспя.

Мъжът ми е същия  Confused  даже и течен аналгин не му помогна... само спи . Опитай и ти да поспиш. Сигурно е от атмосферното налягане  Peace

# 543
Agira ние със Сентекс ходихме в Гранд мол на предишната лекция. На мен ми беше интересно.

# 544
francheskasweet и аз ти благодаря.Наистина много мило.Сигурна съм,че всички ще гушкаме здрави бебчета на есен:)

# 545
  • Варна
Agira не ме ли разпозна  Laughing Защо не се обади  Hug Май не видях твои снимки в албума  Rolling Eyes
В Гранд мола не ми е удобно, защото в събота трябва да цопна детето да стои с мен. Ивъче в Мол Варна съм редовна  Crazy

# 546
bydik - на мен също ми е 1-ва брем, и в началото се чудих дали тези движения са от бебето, но седмица по-късно вече съм 100% сигурна, сама ще разпознаеш, че са те  Hug

моето бебе не обича да лежа по гръб и веднага ми тегля 2-3 ритника и аз какво да правя, обръщам се настрани  Mr. Green

# 547
  • Варна
В гранд мола е на 7-ми май, а в малкия мол е на 8-ми, така ли се получава? Аз ще ходя пак в гранда, а в другия мол със записване ли е?

# 548
Ееее, що не се обаждате бе момичета да ходим заедно?
Чак сега влязох в албумчето.
Много сладки коремчета Hug
Аз си мислех, че моето е много голямо, но виждам че имам конкуренция.
Смайли гърл ние с теб май сме от една порода. Много ме изкефи снимката на палатка! Аз също съм голям фен на такива мероприятия.
Най-после и аз качих свои снимки в албумчето, както и на моето куче Тера.
Коремчето ще кача, когато таткото ме снима

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:47 от cassiopeia_vn

# 549
Да се запиша и аз с термин 10.09.2012 год.

# 550
  • София
bydik - на мен също ми е 1-ва брем, и в началото се чудих дали тези движения са от бебето, но седмица по-късно вече съм 100% сигурна, сама ще разпознаеш, че са те  Hug

моето бебе не обича да лежа по гръб и веднага ми тегля 2-3 ритника и аз какво да правя, обръщам се настрани  Mr. Green

Ох посмях си се с "ритниците" на твоето бебе. Просто много сладко  си го написала .  Hug Моите като почнат да си общуват моето чудо да видите просто ooooh! piasyk dancing dancing ма сега си нямам търпениеее де.

# 551
Хайде милички ,сини сме  stork-boy.Напълно здрав момък ,който си отговаря до ден на възрастта.
Анхела мила...така се разревах...разбрах те напълно.Но някак се подготвих днес за новината.Както знаех ,че съм бременна преди теста ,така и си знаех какво е след двете черти-пуста интуиция не грешала.Свекърви !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Лека нощ:)

# 552
няма защо момичета,аз съм многооо вярваща Hug
lucky,мила рибките са доста по/вредни за бебковците от кученце Confused

# 553
# 554
sky* направо тизавиждам за този 1 кг, аз съм качила сигурно вече 6, нямам голям корем, но за сметка на това си слагам на дупето,  Embarassed
Хихи тамън това щях да напиша....споко поне 2 сме значи  Joy Joy

Agira  добре дошла!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт