Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е тъмната линия под пъпа?
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е тъмната линия под пъпа?
-
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Усещането по време на бременност може да включва различни симптоми като къркорене, гъделичкане, ритане или туптене в корема. Тези усещания могат да варират от жена на жена, като някои жени ги изпитват по-рано, а други по-късно. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно усещанията си.
-
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
-
Какви усещания в корема може да изпита една бременна жена?
-
Какво е усещането на бебето и кога обикновено започва да се усеща?

Всички знаем, че в повечето случаи препаратите срещу мръсотията са в пъти по-вредни от самата мръсотия. Да не говорим, че първите 6 месеца бебетата имат силен имунитет от майката, кърменето го засилва още повече - често се случва цялото семейство да карат някаква болест само бебето да си е пушка. Не го мисли - природата го е създала да издържа на студ, пек, мръсотия, животни и всичко, не го е създала за отглеждане в стерилна обстановка, а и от един момент нататък толкова ще се радва на кучето
Само бих добавила - горкото куче... Е, разбира се, че ако се чувстваш притеснена, трябва да направиш така, че да ти е спокойно - аз даже тук нямах предвид кучето конкретно, а цялостния подход...
Абе, голямо очарование има втората бременност, много по-осъзната е, само дето ми става мъчно от време на време и си казвам - може това да ми е последната бременност, не е ясно какво ще решим, но за трето по-трудно вече ще се навием и не знае човек. Така ми се иска някак да спра времето и да си запазя тези бременни моменти, аз много обичам да съм бременна!

.Напълно здрав момък ,който си отговаря до ден на възрастта.

, важното е да здрави и ще бъдем най-щастливите мами
. Тази сутрин пробвам круши с вода.
събудих мъжа и хайде към Пловдив поне знам,че хирургиите работят по спешност, там ме прегледаха- бебе беше добре и ми сложиха 20 мг. урбазон. До час ме отпусна и си дишах нормално, но стреса дето го минах не го пожелавам на никой
Доктора каза, че съм късметлийка, че ми е минало само с инжекция. Пазете се много и внимавайте с храната, аз уж знам за мидите, ама нали като ги сготвих ми замириса и после