СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
За спането - по гръб не бива при порастнало вече бебе, защото притиска главна вена и пречи на нормалния кръвоток - но това няма да им нужда лекар да ви го казва, повярвайте ми, към 8-9 месец аз просто не можех да лежа по гръб повече от 5-10 мин, всичко ме заболяваше. Тогава настава такова въртене - ха наляво, ха надясно и никак не ти е удобно, на всичкото отгоре пак започваш да ставаш по 100 пъти да пишкаш нощем, а едно ставане е 15 мин надигане от леглото - иска ти се да има кран, монтиран на тавана на спалнята, да те вдига, абе много е смешно  Joy
Каси, разбирам, че ти е притеснено за бебока, но недей да се вкарваш в тези филми с прекалената хигиена, защото това никак не е полезно за бебето и може да доведе до развиване на алергии от прекалено пазене  Peace Всички знаем, че в повечето случаи препаратите срещу мръсотията са в пъти по-вредни от самата мръсотия. Да не говорим, че първите 6 месеца бебетата имат силен имунитет от майката, кърменето го засилва още повече - често се случва цялото семейство да карат някаква болест само бебето да си е пушка. Не го мисли - природата го е създала да издържа на студ, пек, мръсотия, животни и всичко, не го е създала за отглеждане в стерилна обстановка, а и от един момент нататък толкова ще се радва на кучето  Hug Само бих добавила - горкото куче... Е, разбира се, че ако се чувстваш притеснена, трябва да направиш така, че да ти е спокойно - аз даже тук нямах предвид кучето конкретно, а цялостния подход...
Миленита, и аз се чувстам по-спокойна, като съм информирана. Иначе като цяло сега съм пълно спокойствие спрямо миналата бременност - друго си е да си минал вече по този път все пак  Party Абе, голямо очарование има втората бременност, много по-осъзната е, само дето ми става мъчно от време на време и си казвам - може това да ми е последната бременност, не е ясно какво ще решим, но за трето по-трудно вече ще се навием и не знае човек. Така ми се иска някак да спра времето и да си запазя тези бременни моменти, аз много обичам да съм бременна!  Heart Eyes

# 556

edna ot nas  Hug Все едно аз съм го писала и за спането и за хигиената... При нас плана за деца е 4 на брой  Mr. Green, всичко зависи от финансиите ни.  Wink
Важното е, според мен да си гледаш детето като се водиш по него. И листа е ял, и трева е ял, въргалял се е до уши в пясъка, нищо му няма, освен огромната радост който му носи всичко това.

Сега има алергия към домашен прах, но тя е наследствена от таткото ще я израстне Wink

Ох, и на мен ми е толкова сладко да съм бременна...едно мило, нежно...
Бягам, че съм на работа  Crazy

# 557
  • София
Хайде милички ,сини сме  stork-boy.Напълно здрав момък ,който си отговаря до ден на възрастта.
Анхела мила...така се разревах...разбрах те напълно.Но някак се подготвих днес за новината.Както знаех ,че съм бременна преди теста ,така и си знаех какво е след двете черти-пуста интуиция не грешала.Свекърви !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Лека нощ:)

Честити сини гащички Milena_87. Май и двете се разминахме Wink Но няма значение само да са ни здравички  Hug

# 558
 Milena_87 Eхе честит син щъркел! Да ти кажа, аз не вярвах, докато не родих, все си се надявах на момиче  Crazy А и имам приятелки, които накрая обърнаха пола  Mr. Green Просто понякога и техниката лъже.

# 559
Добро утро от мен, майчета!  Hug Тази сутрин е много тихо. Rolling Eyes
Денят днес е чудесен и след малко поприбирам по вкъщи на две на три и беж да ме няма.
Milena_87 айде честити гащи и от мен.  stork-boy

francheskasweet пишеш за рибите, а в статията не прочетох нищо за тях. Аз си отглеждам рибки от 5 години и сега съм направо шаш. Търсих да прочета нещо в нета, но нищо не изскача. Ако може малко повече информация, моля?

Лек ден на всички желая! Да сте весели, усмихнати и позитивни! newsm10

# 560
Хайде милички ,сини сме  stork-boy.Напълно здрав момък ,който си отговаря до ден на възрастта.

Опитах се да те подготвя, като ти казвах, че ще си нашия отбор  Mr. Green
Важното е сега, че бебчо си расте и си отговаря на седмиците  Hug

dorina79 Трябва ми повече инфо за да те запиша на първа страничка  Flutter

Една от нас ... аз съм на същото мнение, прекаленно многото пазене не е добре. Кумата ми докато падне нещо на земята, веднага ги спиртосваше или хвърляше за пране  ooooh!

Каси ... аз това животинче, не бих го останивала само  Confused мисля, че ще свикне с бебенцето  Hug

# 561
Добро утро на всички  bouquet  bouquet Фейт Сложи ми най-големия щъркел със сини гащи, който имаш Hug Hug Hug Сутринта бях на ЖК и доктора потвърди, че ще е момче! Не мога да ви опиша каква радост е, направо летя, не помня как съм стигнала от кабинета до офиса newsm53

# 562
Добро утро на всички  bouquet  bouquet Фейт Сложи ми най-големия щъркел със сини гащи, който имаш Hug Hug Hug

Ееее ... радвам се, че радваш така  Mr. Green Честито  Heart Eyes и аз до вкъщи ходих с една странна усмивка  Crazy

Този харесвали ти  hahaha hahaha hahaha

# 563

lucky,мила рибките са доста по/вредни за бебковците от кученце Confused

А защо? Аз уж питах моята докторка и тя каза, че не пречело  Rolling Eyes То са всичко на всичко 3 рибки в един малък аквариум, който подариха на детото за миналия рожден ден. Ако пречат ще ги махна със сигурност, към тях не съм чак толкова привързана, а и малкия не ги отразява особено...

zornitsa85, ти май си първата, която тооолкова се радва, че гащите са сини  Mr. Green Да ви е честито, живо и здраво Simple Smile
Milena_87 честити гащи и на теб Simple Smile То ти май си знаеше.. Wink

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 09:25 от Lucky*

# 564
 Joy Joy Joy Фейт, не очаквах да имаш тоооолкова голям  Joy Joy  bouquet  bouquet

Lucky наистина съм на седмото небе, винаги съм си мислела, че един ден ако имам дете искам да е момче..... и сега просто летя от щастие

# 565

zornitsa85  Joy Joy Joy Joy Як щъркел!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 566
Добро утро, мили момичета и честито на виделите щъркелчета, независимо  stork-boy или stork-girl , важното е да здрави и ще бъдем най-щастливите мами Hug
мама зайка_  и ние винаги сме искали 4 дечица, живот и здраве сме още млади има кога да ги нароим, а и с това темпо, както сме тръгнали Laughing Инак и аз съм с алергия от прах, ама и до сега си я нося...но не е болка за умиране. В тоя ред на мисли, от както съм бременна кихам много, дори повече от преди и се чудя да нямам и някоя нова алергия или си е просто от бременеенето нещо си.. Rolling Eyes
cassiopeia_vn ние сме големи любители на приключения, сега малко ще трябва да се кротнем, ама само малко да отраснат бебоците и ги вземаме с нас, да свикват Peace
bydik
Цитат
Имам много повече енергия като си правя разходки в парка от колкото ако лежа като "резан турчин" в нас.
, хаха, много ме развесели! hahaha Laughing
Иначе да ти кажа аз си виждам коремчето, ама доки казва, че нямало даже за едно бебе, ама пък бебенцата са си големички и са добре...Иначе с кг и аз не мърдам (+/- 0.5 кило сутрин и вечер, но това е от течностите, след хранене цял ден и т.н.), когато почна да качвам тогава и колкото толкова...Нямам големи опасения от тази гледна точка...

# 567
Добро утро, момичета Hug
Вчера си купих магнезиум диаспорал и веднага като се прибрах изпих едно прахче и си легнах. Има приятен вкус. Тази сутрин усещам едно придърпване отдясно и доктора ми каза да започна и 3*2бр. но-шпа/както ми бяхте казали/. Каза ми и да внимавам какво ям. А аз от две седмици имам страхотен запек Sad. Тази сутрин пробвам круши с вода. Embarassed Само забравих да питам колко време трябва да пия но-шпато или само като усетя придърпване или болка?

# 568
Здравейте мами и тумбачета -много хубави новини и щъркели прелитат наоколо дано се заразя и аз  Hug
Да ви се пооплача малко-на празника точно бяхме на гости на свекърите до Карлово и ставам сутринта, започвам да кашлям като в тенекия и въздух не мога да си поема, толкова много се уплаших, миналата година бях направила такъв алергичен шок от една риба, която само опитах на вкус и сега като усетих симптомите изтръпнах ooooh! сетих се,че може да е от едни миди дето хапнах предната вечер, ама яла съм 1000 пъти до сега, а и пресни бяха, аз ги готвих уж  bowuu събудих мъжа и хайде към Пловдив поне знам,че хирургиите работят по спешност, там ме прегледаха- бебе беше добре и ми сложиха 20 мг. урбазон. До час ме отпусна и си дишах нормално, но стреса дето го минах не го пожелавам на никой Praynig Доктора каза, че съм късметлийка, че ми е минало само с инжекция. Пазете се много и внимавайте с храната, аз уж знам за мидите, ама нали като ги сготвих ми замириса и после  Whistling ooooh!
Хубав ден и дано скоро и аз се запиша със щъркел, че май най-срамежливия бебок е моя  Grinning

# 569
  • където мечтите се сбъдват
Аз знам,че бременните не трябва да ядем морски дарове.Абе,доста ограничения има,но да си призная и аз веднъж ядох синъо сирене  Blush

Общи условия

Активация на акаунт