СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За момичетата от Варна
Училището за родители в Гранд Мол Варна е на 05.05.12 г. (събота). За повече инфо:
http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Varna.html
Аз лично не мисля да ходя, защото темите ми се струват далечни (едната е за ротавируса, а другата за ваксините)

видях днес таблото в МОЛа - вероятно ще отида по-нататък. тия с ваксините определено само ще ме издразнят. barbera, мен ме няма в албума, а и не съм взимала парола за достъп. но на следващата лекция в МОЛ Варна най-вероятно ще отида. до сега все сядам в края - на входа за детския кът.

Sky, за йогата - тъкмо събираме група с учителката. Аз вече си обещах ваучерите на Sentex и Ggoldie. Иначе занятията са в клуб "Енерджи" - ул."Котел" под Операта. Във вторник и петък от 12:00, след записване. Цена 5лв. Предупредила съм ги за другия вторник, че ще ходя, ако има желаещи - ще се радвам на компания. Simple Smile

за мазилата - за сега продължавам с body-butter на Рефан. едно от малкото мазила, които не ми предизвикват обриви, а и ухае вълшебно, без парабени и е с естествени масла и екстракти. малко скъпо излиза по кутийка на месец, но кожата става разкошна.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 23:06 от Agira

# 661
  • shumen
Момичета как сте?Аз също имам киселини,а днеска след ядене на таратор е ужасно.Сега ми ври и стомаха и имам чувството,че ще откача.
Честито на всички видели цвета на щъркелите.
П.С.Стискайте палци.Утре съм на изпит,а почти не съм чела.

# 662
Момичета, привет Simple Smile Аз вече съм добре, ацетона от урината е изчезнал и вече няма да ходя за вливания в болницата - благодаря на всички, които са ми стискали палци  Hug Сега ще съм болнични известно време, тъкмо ще имам време за подготовката на сватбата.
За килограмите последно като се мерих бях +3, но кантарът ми се развали и сега може и да съм поовечко  Mr. Green
Днес си взех една книга от библиотеката - "Какво те чака, когато чакаш дете", разгледах я набързо и ми се стори страхотна, супер подробна е, около 500 стр. - още тази вечер я почвам  Simple Smile
А за покупките аз също още нищо не съм вземала, чакам доста неща от племенника ми, а другите живи и здрави мисля да ги купувам август, когато изляза в отпуската.

# 663
chiki - погледнах инфото за книгата ти в нета - звучи много обещаващо  Hug

аз последно се спрях на Книга за бебето - има до 2-год.възраст  Mr. Green , но докато ми я изпратят тук - май чак юни ще я почвам  Grinning

# 664

Момичета, хайде споделете има ли и други качили повечко килца, че да се успокоя, че не сме единици  Hug

до тук 6 кг  Blush  Mr. Green
И аз  +6 и вървя нагоре  Blush Еййй благородно ви завиждам за +0.5-1 кг ... Аз ще ударя 20така този път май:)

За спално бельо на бебето ще заложа като на баткото и нашите - на ТАЧ. Взимам памук 100% или сатениран памук . Много съм доволна , от олекотените завивки също.

Аз нищо не съм купувала още за беба , мисля да поизчакам поне до юли Simple Smile

Толитка , много стиснати палци за хубави резултати!  Hug

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 00:59 от rossy-pm

# 665
Къде ходите на йога за бременни? Аз вчера бях за първи път в едно студио на Княз Борис 1 и после такъв ужас - болки, мускулна треска, трудно сядане, ставане, смях Simple Smile После мрънкам на моя и той: "Е хайде, хайде, ти от една мускулна треска се оплакваш, как ще издържиш раждането ..."  Rolling Eyes та се посмяхме де... Но определено ми хареса йогата и ще продължавам, особено заради упражненията по дишане (между контракции, между напъни), които се практикуват...

За килограмите, аз съм точно 4 отгоре, но са в коремна обиколка, гръдна и 1 см на дупе. Всичко останало е същото като преди. А съм сравнително ниска и с голям корем вече опънат та чак мускулите се очертават  newsm78

Не ви изчетох назад изцяло и се извинявам за въпроса, но някой има ли нисък хемоглубин? Моят има тенденция да се понижава и почнах ампули, да видим дали и колко ще се вдигне...

Ние още нищо не сме купили, само гледаме и харесваме. Само на количка сме се спряли - АБЦ дизайн, Мамба или Кобра (кой им мисли тези имена да се начуди човек)...

Лека вечер на всички  Hug

# 666
хм, странно... аз на йогата, където ходих, даже не се изпотих, а за мускулна треска и дума да не става. позите основно са за разтягане и укрепване на онези групи мускули, участващи в раждането и за гърба. на мен поне ми се струва много щадящо и леко, предвид факта, че съм ходила доста на пилатес и знам как се изпълняват повечето пози. май, като цяло, акцентът е върху канализирането на енергията, релаксиране, разтягане и цялостен тонус.

# 667
Миленита, и аз такива нощници за кърмене си бях взела за родилния дом и много се прецаках  Tired Понеже съм висока, на всичкото отгоре най-дълга ми е точно горната част на тялото, а тези нощнички са направени за по-нисички мами явно. Накратко - като разкопчая всички копчета, пак не стигах до гърдите си - някъде над тях си оставаше нощницата  hahaha Така че от там не можех да кърмя и трябваше да вдигам цялата нощница нагоре - супер неудобно, много съжалих, че не съм с обикновена пижама, поне по-лесно се вдига просто една тениска - това го пиша да го имат предвид по-високите мами  Hug
Толинка, стискам палци за прекрасен резултат от амниото!  Hug  Praynig
Будик, аз биберон няма и да купя  Joy Май само кошара за сън ще купувам + долни чаршафи към нея, но нито съм гледала, нито съм купувала - и без това всичките са еднакви - ще си я избера само по цвят и цена  Laughing
Килограмите - изведнъж съм качила - около 2-3 някъде... Корем - гигантски!
Смайли, дъга не видях, но днес с Камен като се прибирахме от ясла, беше супер странно и красиво времето - проливен дъжд ни валеше и грееше най-яркото лятно топло слънце - много ми допадна...  Party

# 668
хм, странно... аз на йогата, където ходих, даже не се изпотих, а за мускулна треска и дума да не става. позите основно са за разтягане и укрепване на онези групи мускули, участващи в раждането и за гърба. на мен поне ми се струва много щадящо и леко, предвид факта, че съм ходила доста на пилатес и знам как се изпълняват повечето пози. май, като цяло, акцентът е върху канализирането на енергията, релаксиране, разтягане и цялостен тонус.

Да, и аз не се изпотих там въобще и ми беше като цяло уж леко (понеже и аз съм спортна натура и съм правила йога, пилатес, ски каране, фитнес...), но явно не съм ги разтягала и натоварвала тези мускули от преди да забременея достатъчно и ефекта не закъсня. Днес съм супер, почти няма мускулна треска, само на някой определени мускули на краката (то всъщност само те ме боляха вчера де). Определено смятам да продължавам, че едно е да нося 95см корем 5тия месец, а друго е като стане двоен хахаха #Crazy

# 669
Здравейтеее,

Нещо втора тема свършва и аз не мога да се включа  Crazy Crazy Crazy
Правя сега един запис и отивам да чета, че срамота колко неща съм изтървала.  Peace

Пожелавам ви усмихнат ден  Hug

# 670
Моят хемоглобин е нисък, 105, а в началото беше 122, като се има предвид че преди да забременея почти не ядях месо, а откак съм бременна много налитам на него, но въпреки това...
Относно килограмите общо 5 до момента, основно на корема. За хемоглобина пия Малтофер Фол, има вкус на Ефизол, и ми казаха всеки ден да ям поне по една шепа месо, както и много зелено, сега на изследванията ще се види има ли ефект. Казаха ми че падне ли под 100, има вероятност от контракции, надявам се да не стигна до там.

# 671
Аз също не съм купувала още абсолютно нищо. Агира колко пъти в седмицата се ходи на тази йога. Аз първо ще питам доки, че нали съм си рискова, но имам огромно желание да идвам.

# 672
Добро утро  Hug

За хемоглобина ... не обичам много месо, сега още повече  Sick
Но някой беше споменал за Кашу ... купувам си редовно и си го хапвам сурово почти всеки ден ... даже и мъжо много го хареса   Mr. Green На изследвания съм чак към 07.05 ... тогава ще видим как е моя хемоглобин  Rolling Eyes

П.С. И моите кг. са основно на корем и гърди ... огромен е  Crazy

Хубав ден милички и лека работа на всички работещи  Heart Eyes

# 673
Добро утро и от мен в този слънчев във Варна ден!
Днес нали е работен ден, та съм вече в ръка с чайчето на работното място и като любимо четиво отварям темичката Simple Smile
Относно ходенето на йога - толкова многоооооооооооооооооооооо искам и така съжалявам и ме е яд, че навсякъде из Варна йогата за бременни е в едно такова "работно време'. Незнам защо са решили, че щом жената е бременна, тя не работи Sad та така де, тъжно ми е, но за сега нищо такова не мога да посещавам...
Относно покупките за бебо- и ние за сега само гледаме, още нищо не сме купували и мисля да го оставя за по към крайните месеци...
С килограмите съм + 5 вече, доста ми се виждат, но дано да се задържат за известно време Simple Smile

# 674
Фейт и на мен ми се струва, че съм наддала само на корем и гърди, но за съжаление ми се струва че започнаха да ми се образуват стрии на гърдите. Sad Явно там е най-рязко разпъването на кожата, а аз започнах и късно да се мажа с разни кремове. Sad
Надявам се да греша, но от преди 2 седмици по кожата ми се появиха едни розовеещи образувания.

Общи условия

Активация на акаунт