СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 541
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Barborani - наистина, каква изненада  Hug

Толи благодаря  Hug

аз сега се връщам от БХС (30лв) - тук правят на всички и 2-те БХС и не дават да се яде  Grinning резултатите днес следобед по интернет  Mr. Green

Барбера - честити покупки Simple Smile аз вчера разгледах 1 англ сайт за дрешки http://www.next.co.uk/boys/newborn-boys

много ми харесаха, още няма да поръчвам нищо  Party ако знаете други сайтове с интересни дрешки пишете  Heart Eyes

# 76
Анхелка, колко са сладки дрешките! Simple Smileнаправо ми се насълзиха очите! Нещо тези дни много съм емоционална, все ми се реве от някакви хубави работи!

# 77
Здравейте момичета,
Аз още чета старата тема, че вие както винаги много пишете, но пък и аз не мога да пропусна да прочета ценните неща, които сте написали Hug
Да ви се похваля, реших вчера да заведа таткото да види бебчо за първи път.Ходихме при мой приятел в Шейново и го видяхме мъничето. Отново потвърдихме, че ще е момченце и таткото е на седмото небе. Много се въртеше душичката и ни махаше с ръчички. Много мила картинка  Heart Eyes
Пожелавам ви най-прекрасния Великден тумбаченца!

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 17:05 от hrisik

# 78
Добро утро и от мен, момичета! Да ви кажа честно и аз все още не усещам бебока. Уж трета бременност и би трябвало още в началото на 4-ти месец да го усетя, то не мога да твърдя такова нещо към момента. Е, има някви трептения от време на време, но не мога да ги оприлича на подритвания. Но скоро очаквам вече сериозно включване.  Laughing Относно кафявата черта - имах такава и при двете бременности, като същата почна да се образува още в началото на втори месец, докато сега нищо. После покрай грижите за малкото няма и да усетите кога е изчезнала.
На мен почна да ми загрубява кожата на лицето, което ме навява на мисълта, че може би е момиче  Praynig. А липсата на тази кафява черта още повече завишава съмненията ми. Дано се окажа права. Сън не ме лови вече от мисли, ако пък заспя все сънувам, че съм на 4Д и ми казват: Честито - дъщеричка!  newsm44  Ох, веднъж да мине този зор, че да съм наясно.
Толинка и Раса73 стискам палци и се моля  всичко да е наред при вас.  Praynig
Желая лек и усмихнат ден на всички!   jumpuu

# 79
Антония, дано да е момиченце. Аз също съм 3-та бременост, но не го усещам още. На 2-3 пъти усетих леко побутване и то все като говоря с някоя приятелка... Така че и аз си мисля че ще е момиче.

# 80
Май повечето се надявате на девойки? Защо така ги пренебрегвате тези момчешки радости?!

# 81
Аз си имам и мъж  Laughing Той ми е като за 3-ма, така че добре ще е да има равновесие  Hug

# 82
sky, аз исках първото да ни е момченце, защото по съм свикнала с тях, 2 племенника изгледах,ама на Уз ни казаха-момиченце и всички ми казваха, че ще момиченце, само аз все тайно се надявах, ама сега вече свикнах с идеята, че ще ставам мама на дама, и таткото толкова се радва!  stork-girl Да е живо и здраво, имаме обич за всички!  

# 83
  • Бургас
Може ли бургаските момичета да ми препоръчат хематолог, при който да отида.

# 84
sky не ги пренебрегваме. Но след две момчешки радости, все си мисля, че ми е време и на мома да се порадвам.  Laughing Ако пък ли не, ще се запиша и за четвърто докато не излезнат розови гащета. Wink Живо и здраво да е само.

# 85
здравейте и от мен Hug отново страхотна темичка
аз да се "похваля" вече съм от повръщащите  Embarassed и то доста
и се чудя,нали първите три месеца е нормално,аз тогава не усетих да съм бременна,а сега седмица преди 5-ти месец и почнах Embarassed Embarassed Embarassed
яйчицата утре ще ги боядисваме ние Heart Eyes

# 86
Антония - пожелавам ти 3-тото да е момиченце, сигурно е много хубаво да имаш 2 батковци  Hug

мисля, че Ева питаше за рецепти за детска кухня, ето намерих някои в нета  Heart Eyes

http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php

# 87
А аз си купих списанието "Моето бебе" и в тази книжка, която върви заедно със списание - отзад има страхотни рецепти! Много се изкефих!

# 88
и на мен ми купиха списанието Моето дете, остана само да си го получа тук  Mr. Green

# 89
ще ви питам нещо смешно Embarassed тази тъмна линия под пипа,дето се появява,кога се появява и от косъмчета ли е или се пигментира самата кожа Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт