СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Дам.. ще работят

# 271
Момичета много се радвам за показалите се щъркелчета. Рошличка, благорадно ти завиждам за сините гащи newsm53   bouquet
Фейт с нетърпение чакм утре инфо от теб за ФМ при Мерджанов. /и аз мисля да не търся друг доктор и при него да си я направя newsm78/

# 272
Фейт с нетърпение чакм утре инфо от теб за ФМ при Мерджанов. /и аз мисля да не търся друг доктор и при него да си я направя newsm78/

Май ти ме пита преди време при кого ще ходя ... тогава ти споменах, че миналата година ходих при Троянчев  Heart Eyes ... ще пиша задължително как е минал прегледа и ще видя има ли разлика от преди и сега   Wink
Ти кога ще ходиш, запази ли си час?

pocoloco1 Изкара страхотни яйчица ... браво  Crazy Hug

П.П. Качих една снимчица от Варна в общия албум  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 16:55 от F.a.t.e.

# 273
По принцип в петък съм на преглед, но обичайния! Иначе мисля като стана 20-та седмица тогава да си запиша час за фетална.

# 274
По принцип в петък съм на преглед, но обичайния! Иначе мисля като стана 20-та седмица тогава да си запиша час за фетална.

Верно, че ти е още рано ... но можеш да си запазиш час към 19 г.с. да ти е по спокойно   Wink

Аз този съм си го запазила от преди две седмици  Crazy Mr. Green

# 275

Верно, че ти е още рано ... но можеш да си запазиш час към 19 г.с. да ти е по спокойно   Wink

Аз този съм си го запазила от преди две седмици  Crazy Mr. Green

Оооо да, чакам само отзивите утре и в петък на прегледа направо ще си запазя час около 7-8 май

# 276
Фейт , страхотна снимка чак се просълзих но днес от всичко най малко и ми се реве  Blush

# 277
Фейт , страхотна снимка чак се просълзих но днес от всичко най малко и ми се реве  Blush

Мерси мила  Blush
Мен пък тези дни ме избива нещо на нервност /може би понеже не съм виждала бебчо повече от месец, но си го усещам/... дрязня се от много малки неща, чак не мога да се понасям  Whistling но мъжо ме търпи и ме успокоява, че е от хормоните. Надявам се утре след прегледа да се успокоя и да спра да се изнервям  Heart Eyes

# 278
Ех много сте милички  Hug как ме радвате само  Heart Eyes Желая ви на всички който ви предстой  преглед само  хубави новини като моите да носите  Heart Eyes Hug Praynig
Фейтче не остана  Simple Smile Утре като видиш малкото човече по-щастлива от теб няма да има  Heart Eyes и бързо да се изпаряват тези нерви  Simple Smile
Стискам палци на всички който им предстои скоро  преглед  Praynig Party
Рошличка честито синьо щъркелче  Grinning Party

# 279
Мерси момичета, оказа се че не съм права в усещането си за пола ама пък пак съм много щастлива Simple Smile За таткото не знам дали се радва че е момче по скоро и двамата се радваме че бебчо е добре и всичко е наред че след предния път сме на тръни и двамата...Той нали е на далеко и още не сме се чули да му кажа че 100% е момченце, ще видим каква ще му е реакцията Simple Smile

# 280
Ева - много се радвам за теб, и мен много ме разчувства с описанието на прегледа
Рошличка - ах, и на теб изненада от прегледа, браво  Hug
Миленита - и аз се замислям за абонамента - 19,90лв - за 12 месеца - но не знам, дали пращат книжките също, а Сентекс каза, че и в следващия брой щяло да има книжка  Heart Eyes

аз се връщам от доки - бебето е много ниско и казаха да си слагам възглавница под дупето като спя, да лежа повече и да ям повече, че съм много слаба  Mr. Green
изписаха ми витамин Е и още 2 неща, но като ги купя ще разбера какви са...

дадоха ми отново направления за кръв, урина и антитела (въпреки, че с мъжо сме + кр.групи)

утре съм вероятно на терапевт, а също скоро и на зъболекар и очен (въпреки, че не нося очила)

# 281
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,току що разбрах,че и брат ми ще си има бебенце  Heart Eyes Много се радвам за тях!Дано Бог да им пази бебенцето  Praynig

# 282
Стефанел - браво, няма по-хубаво от това децата ви да са на една възраст  Party

Миленита - няма книжка към новия брой (или поне не са я нарисували), сега го публикуваха http://www.moetodete.bg/arhiv/broj-05-2012-g.html

аз изпратих запитване за книжките (дали са в абонамента) и чакам отговор  Party

# 283
хмм ми аз се кефя на книжките, как може да ги пропускат  Simple Smile
Ще чакам да ти отговорят, нали ще споделиш отговора   Hug

На мен сякаш повече ми допада списание 9 месеца. По-компактно е и си го нося в чантата и чета, където трябва да чакам.

Преди малко прочетох, че бананите носели щастие, тъй че Фейт хапвай банани за борба с нервните настроения  Simple Smile И още за колко неща били полезни, включително действали срещу задържането на вода в организма и подуването на крайниците. Досега все си мислех, че са най-бедния на витамини плод, пък то не било така  Simple Smile

Рошличка, честито щъркелче! Ако помня правилно се надяваше повече на розово, но ще видиш как бързо ще свикнеш с мисълта за момченце  Wink

# 284
Момичета,пиша и плача едновременно...
Ще си имам МОМИЧЕНЦЕ!Нямам думи,за да ви опиша как се чувствам в момента....Преди 3 години изгубих дъщеричката си и оттогава не съм спирала да се моля и да вярвам,че някой ден,поне една мъничка частица от нея ще се върне при мен!Остава ни още много дълъг път,докато я взема в ръцете си,да мине и амниото в петък,но в момента така се радвам!
Честито на всички,узнали цвета на щъркелчетата си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт