СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 569
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
И аз вчера бях във Вис Виталис, до Мола, който е. Бях с майка и само си разглеждахме, много е рано още за покупки според мен и постоянно ни следваха, което на мен ми е много неприятно. Не ми харесва тоя магазин хич.
И аз там бях  Laughing Около 1 часа. Мен дори и не ме следваха след като споделих сумата, която дори бях надвишила със 100 лв  Laughing То и аз не исках да купувам, но си правя сметка просто за кое колко парички да приготвя  Simple Smile
мама зайка , в ХипоЛенд и аз ходих и дори тогава още не ми бяха излезнали едни допълнителни парички и им казах 500-600 лв, момичето толкова внимателно се отнесе и така хубаво ми обясни. Изобщо не ми показа с нищо, че не е съгласна с парите. Дори ме посъветва с което да дам по-малко пари, защото не ми е много нужно  Grinning

# 586
Добро утро и от мен  Crazy
Киселини и аз имам когато ям нещо мазно или с домати вътре..затова вече ги избягвам.
bydik телешко варено като готвя аз слагам и домати....ако и ти си сложила може и от тях да те мъчат киселини.
Днес продадох една чанта на River Island в ebay сега ще е опаковам и ще ходя да е пращам. Crazy
Пуснала съм и един парфюм на Chloe да продавам, че мъжо ми го подари в началото на бременността, тогава много ме кефише тази миризма ама след седмица, две вече не можех да го трая  Crazy
Мъжо утре е канен на мъжко парти и вечерта ще съм сама  Blush
За покупките може и да е рано ама такава радост ми доставя а и на бебка също,  че не мисля вече да спирам  Crazy Grinning
Хайде аз ще бягам, че ме чакат задачи  Simple Smile

# 587
  • София
Хипо Ленд и аз повече го харесвам като магазин, определено.

# 588
Момичета, къде точно е темата за срещата на Софийските мами?

# 589
Момичета, къде точно е темата за срещата на Софийските мами?

Ето ЦЪК

# 590
bydik, за Киселините писах май на предната страница и се извинявам, че се повтарям, бях прочела за прясно мляко, и си взех да пробвам, защото и аз прибягвах до содата 2 пъти, не се траеше. Взимам си My day в пластмасовата бутилка 3% и като усетя, че се надигат киселините изпивам половин чаша студено мляко, или повече. При мен помага.

F.a.t.e. Може да сложиш щъркела - момиче, то затова било толкова срамежливо Simple Smile. Аз не разчитах на лекарката по ЗК да каже, но тя ме изненада. Чак се чудя за какво ми е частният лекар Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 12:01 от Анонимен

# 591
Evvaa за но шпа аз го пия постоянно.Бях 3 х 3,сега вече 3 х 2.
За запек сироп Фрутилакс-със сини сливи и смокини е,действа бързо.Също така Лактулоза.
За сирената-аз си хапвам,например, синьо сирене със салатка,но 1 път на месец примерно.Не мисля,че е проблерм.
За морските дарове-не са ми любими  и не ми е проблем.Но рибка хапвам 1-2- пъти на седмица.
За чистотата-аз съм малко маниак и незнам как ще я караме:)))Сега като ми е забранено да правя каквото и да било,само тормозя мъжа ми да чисти,но и на него взе да му писва:)хахааа
Но пък мама е наблизо и тя женичката идва през деня и много ми помага с всичко.Когато той е на работа,да не го изнервям излишно:)) newsm75 wash hang
Утре сме на преглед,нямам търпение вече:)) preggo

# 592
Честито на всички разбрали щъркели  Party
Миленка - май с Фейт познахме  Hug описваш моите преживявания и моите мисли след прегледа  Mr. Green да са ни живи и здрави  Party

аз днес давах урина за изследване и кръв за антитела  Crazy искам почивка от тези лаборатории  Mr. Green

# 593
Момичета незнам защо решихте, че това да изпратя кучето си на вилата е все едно да я зарежа!
Вече написах, че там ще я гледат родителите ми. Те също много я обичат. Дори баща ми като ходим на гости и примерно сме я оставили в къщи пита цитирам: "Къде е внучката?"  Laughing
Сигурна съм, че те ще се грижат чудесно за нея. Освен това както вече казах тази порода обича да бяга и с многото нови ангажименти покрай бебчето няма да мога да и отделям нужното внимание и да я пускам да бяга с часове навън. Родителите ми също много обичат животните и имат коте и две кучета, с които тя ще си играе.
Единственият проблем за нас е, че вече няма да живее с нас. Вилата е на точно 10 км от нашия апартамент така, че ще си я виждаме нон-стоп. Тя ми е като детенце, много я обичам и никога не бих я "захвърлила" просто някъде.
Честито на мамите на новопоказалите се момченца. Тази година наистина ще е мъжка май. Бременните около мен също са с момченца. Аз все още си чакам ФМ на 26-ти и все повече губя търпение.

# 594
Здравейте момичета
да ви се похваля и аз днес 100%   stork-boy много сме щастливи,особенно таткото.Само дето не се разтанцува в кабинета на доктора Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ианче бебчо е добре,тежи около 340грама и е цели 19см.Отговаря си точно на седмиците и толкова много шаваше че доктора го гони из целия ми корем за да може да го измери Joy
Evvaa запека е много опасен,аз от него получавам контракции и даже до болница стигнах.Задължително е да ходиш до WC всеки ден за да нямаш проблеми.Както са ти казали киви сутрин на гладно или вечер преди лягане действа много добре.А когато не помага аз си купших сироп "Лактулоза" действа безотказно Peace и не вреди.Относно но-шпа аз го пия 3х2 всеки ден не вреди и предотвратява болки.

# 595
  • София
Здравейте, за първи път се регистрирам в този сайт,но не мога да отрека,че съм ви чела редовно. За какви ли не теми.
През последните месеци обаче, все по-често ви чета, тъй като и аз съм една от вас- Септемврийските мамчета.
Пожелавам на всяка една от вас бъдеща майка- здрави рожби и леко раждане. Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 12:38 от pecata

# 596
За киселините не взимайте талцид. Съдържа алуминиево съединение, което е вредно и при небременни, какво остава в нашия сучай. Киселини моря с меко кисело мляко, като Боженци например.
За чистотата - особено в първите 6 месеца съм много старателна. Но и след това - неприемливо е за мен да лапне каквото и да е от земята - независимо в къщи или навън. Неприемливо е хора да пипат бебе в количка или да го пускам в кварталния пясъчник докато все още опитва всичко на вкус. Не съм забелязала да скучае или да е изостанал в нещо от връстниците си в резултат на моите ограничения. Респективно измисляхме други забавления за тези периоди. На 5г възраст прави кълбета по тревата, събира всякакви неща по поляните, като ги нарича съкровища, рови с ръце в мръсния пясъчник или направо в пръстта, но знае че ръцете се мият веднага, като се събуят обувките. И така считам че спазваме добра хигиена, без да поддържам стерилност.

# 597
antonia,до колкото знам алергията не е от самите рибки а от храната им Embarassed и аз съм гледала много,и от там знам,че имам по-малък брат и заради него като се роди изчетох и разпитах Embarassed
сега обаче има храна ,която не предизвиква тези алергии,попитай в зоо магазина Wink а и ако не е в стаята където спи бебо не мисля,че има проблем Wink

# 598
хахахах как излиза,че от там съм разбрала ,че имам брат Laughing Laughing Laughing спя още  Laughing
така де разбрахте ме Laughing Embarassed Hug

# 599
Цитат
За киселините не взимайте талцид. Съдържа алуминиево съединение, което е вредно и при небременни, какво остава в нашия сучай. Киселини моря с меко кисело мляко, като Боженци например.
Е, то зависи колко често ще го пиеш, освен това е минимално съдържанието...Сигурно всяка втора бременна е пила Талцид и повечето са родили здрави бебенца...То и киселото мляко от магазина колко е кисело мляко е друг въпрос...Най-добрия вариант, който практикувам и аз да си квася домашно...Не мисля, че толкова чак трябва да се вманиачаваме... Peace
За прекалено стерилната среда няма смисъл според мен, защото в един момент когато започне да контактува с бактериите от околната среда и организма се оказва напълно неподготвен и почват едни алергии, едни чудеса...Не казвам разбира се, че трябва да се търкаля като прасе в калта, но и другата крайност пак не е добър избор...Баща ми е лекар и казвам медицинското мнение на него и доста негови колеги....
pecata , добре дошла в нашата темичка, леко бременеене и здрав бебок накрая Hug
Gаlka1985 честит син щъркел Peace

Общи условия

Активация на акаунт