Ъъъъъъъ..... нещо не разбирам....

• 7 592
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
  • София, "Младост 3"
Киара, според мен вече имаш чувства към този човек.
На твое място аз бих се хвърлила с главата надолу, бих се оставила на водовъртежа на събитията, бих изживяла пълно чувствата си, без съмнения, без въпроси.
Пък после каквото дойде.
Най-много да се разделите, какво повече?
Но може и да се стабилизирате, да сте щастливи...
А никога няма да разбереш, докаго не опиташ. Wink

И това при две деца? Ти сериозни ли говориш? Ако си самотна майка така ли ще постъпиш????????
Без да те интересува нищо друго освен себе си?????

# 76
Е, хайде сега, да не би той да е Джак Изкормвачът и да изяде децата?
Като чета и сега децата не са в много сигурни условия - бившия ги заплашва, неуреден статут в страната и т.н.
И откъде да знаеш, че новото положение няма да е по-добро за децата?

# 77
  • София, "Младост 3"
ми обикновино при деца човек залага САМО на сигурно
ми АКО се окаже джак изкормвача?
ти би ли рискувала детето си САМО заради някаква си любоФ? или дори по-молко от любов?
при дете - нямаш право да предполагаш - залагаш САМО и ЕДИНСТВЕНО ако си твърдо УБЕДЕНА че другия не е джак изкормвача /това в преносен смисъл разбира се/
Киара сама е казала, че ако и този мъж си тръгне - не е ясно децата как ще го понесат. ТЕ жадуват за татко и ако тя се отдаде на нещо дето не е ясно как ще свърши /и още откъм главата вони/ - това ще си е жива безотговорност към децата
Веднъж се е подлъгала... мисля, че времето да летиш от любоФ без да мислиш свършва в момента когато родиш детето си - или поне при нормалните майки е така  или би трябвало да е така!
Сигурността на децата се заплаща и с живота ти ако е необходимо! ТАка е при животните и само

# 78
мисля, че времето да летиш от любоФ без да мислиш свършва в момента когато родиш детето си - или поне при нормалните майки е така или би трябвало да е така!

newsm10 Аз бих казала само в допълнение към написаното преди това от мен, че аз лично не бих запознавала детето си с когото и да се срещам, докато не съм 200% сигурна, че този мъж ще споделя живота ми занапред. Тогава бих го запознавала с детето си и бих изграждала отношения. В този смисъл, именно понеже децата на  Киара копнеят за баща, личното ми мнение е, че е било прибързано да ги въвлича в отношения с този мъж. Най-малкото майката трябва да държи сметка как ще изглежда това в очите на децата след време. Ако Киара е млада (както предполагам) едва ли ще завърши живота си с този мъж, значи ли при всяка следваща връзка децата да страдат заедно с нея??? така, че връзки -ОК, но нека децата са настрана.
Освен това една жена с две деца, без документи и явни затруднения е лесна жертва...което прави нещата още по тревожни... поне на мен ми изглеждат такива....

# 79
Е, хубаво, но за добро или лошо децата вече го познават, били са на гости в неговия град за уикенда, така че този  довод отпада.
И защо Киара да не завърши живота си с този мъж?
Вероятността да го завърши и да не го завърши е еднаква.
Човек трябва да подхожда позитивно настроен към живота и събитията.
Факт е, че нещата са тревожни и без този мъж.

# 80
Оставам с впечатление, че не си чела постовете по нагоре, защото мъж, който може да обясни на две жени, че са любовта на живота му по едно и също време и мъж, който ще каже на една жена" чакай малко да реша искам ли да съм с теб".... и не ми се изборява нататък, едва ли е мъжа, с който можеш да опиташ вариянта "и заживели те щастливо"...да си позитивен е много хубаво нещо, но според  мен ти я съветваш да бъде лекомислена и да си затваря очите пред очеизваждащи факти за нелоялност....

Интересно ми е ако в твое присъствие мъж, с когото си във връзка от скоро ти каже" трябва да се обадя на ей тази другата, щото и нея я обичам" и дори не може да изчака да си тръгнеш, защото виждаш ли тази другата ще се сърди, дали ще си толкова позитивна и с лекота ще  подминеш такова явно и за мен лично грозно несъобразяване????

# 81
А, на мен със сигурност ще ми бъде последната среща с него.  Twisted Evil
Но пък толкова искам Киара да бъде обичана. Praynig
Иначе следя темата отначалото.

# 82
Хубаво:), ама защо става така, че нещо, което ти не би приела, смяташ, че няма лошо тя да го приеме? И не  е ли точно подобно мислене причната да го има този  форум? Видно е, че някой не може да ти даде това, което искаш, видно е, че търсиш оправдания за какви ли не изцепки на отсрещната страна  и накрая събираме тука сълзи и онази другата субстанция:))
Лично аз не всеки път успявам, но се старая, когато пиша на някого, не само да имам предвид нещата, които никога не бих приела, но особено такива, които знам, че трябва да правя, а самата аз не успявам... иначе каква полза от всичките ни писания.... дано ме разбра newsm78

# 83
Не разбрах много Embarassed
Но бих казала, че животът ми е доста бурен.
Преди няколко години реших да се хвърля с главата надолу и не съжалявам.
Ако гледам от позицията на разума - доста неразумна постъпка.
Но започнах да живея, опознах любовта и видях, че  е прекрасно да обичаш и да бъдеш обичана.
Ако бях проявила разум, ако бях мислила, никога нямаше да усетя живота с прекрасните усещания, страдания, нямаше да знам какво е щастието.
Имам вече голямо дете, то върви по своя път, има своите емоции и именно от позицията на родител с голямо дете, казвам, че един ден ще останеш сама /емоционално/ и тогава ще почнеш да съжаляваш за пропуснатите моменти.
Децата усещат когато ги обичаш и рано или късно ще ти простят.
И може да се сърдят и ревнуват когато са малки, но като срещнат те самите любовта винаги прощават.

# 84
Lali ,даваш много лоши и неразумни съвети според мен. Crossing Arms Naughty

# 85
Ох Лали, тука не става въпрос за разум бе момиче, става въпрос  за очевадни неприятни моменти, като  за  посочения пример ти сама каза, че би била последната ти среща с подобен мъж. За това става въпрос, не по принцип дали да поеме риск в любовта, а за вече оформена ситуация, в която е видно, че ще пострада.... След като ти казваш, че не би останала с такъв мъж, за какво скачане без разум говориш???
Ако пак не се ме разбрала Mr. Green отказвам се:))

# 86
Е, сега разбрах Laughing
Обаче аз не съм казала нито да живее с него, нито да се женят.
Казвам, че трябва да опита.
Може би това е любовта за нея.
Може той също да е объркан, чуди се накъде да поеме.
Освен това ние виждаме нещата пречупени само през нейните очи.
А ако можехме да чуем неговото мнение?
Може би не е лош човек, просто е объркан, преживял и той и любов и разочарования.
Аз усещам, че самата Киара иска да му даде шанс.
Защо да не му даде?
В края на краищата винаги може да го отреже.

# 87
Ами не можа да ме разбереш Лали, за съжаление. Както явно не разбираш, че в такава ситуация човек търси да чуе точно каквото му се иска и много малко му е нужно, за да се подхлъзне... Вярно е, че търсейки съвет в нета човек си поема рисковете и така или иначе сам ще си вземе решението, но никак не са малко примерите, в  които  подвеждащи и убедителни съвети могат здраво да объркат нещата, особено, когато човека и без друго си е объркан....Ми тя вече е опитала и имено опита й я е довел до поредната неприятна ситуация. Е, аз мога само да й пожелая късмет, ако реши все пак да упорства и да си продължи отношенията си с въпросния господин.А на теб бих казала да внимаваш какво съветваш, защото понякога най-добрите намерения постилат пътя към ада.

# 88
Е, сега разбрах Laughing
...
Mоже той също да е объркан, чуди се накъде да поеме.
Освен това ние виждаме нещата пречупени само през нейните очи.
А ако можехме да чуем неговото мнение?
Може би не е лош човек, просто е объркан, преживял и той и любов и разочарования.
Аз усещам, че самата Киара иска да му даде шанс.
Защо да не му даде?
В края на краищата винаги може да го отреже.
Както каза Jali, нищо не разбираш.
Ето заради такива "разсъждения" е създаден този раздел на форума. От даване на шансове на "объркани" мъже.
На такива лъжци, веднъж като им повярваш, после те мотат както си искат. Знаеш ли какви безумни глупости съм слушал преразказани от момиче в подобно положение? И тя му вярва. И като и казват приятелите и роднините че я лъже отговора е: Аз знам как изглежда отстрани, ама аз знам истината, а всички други бъркат.
На една жена като е уязвима и има нужда от внимание - точно най-голямата паплач и налита.
А ти продължавай да й даваш акъли да му даде шанс...
Ко му е - нали винаги може да го отреже? Ще си пропилее 1-2 години от живота с тоя боклук, евентуално ще си роди още едно дете дето ще го гледа сама и това му е.

@киара
Ако ти харесва човека за секс - забавлявай се. Ама не очаквай нещо сериозно от него. Ако разчиташ на негова помощ за уреждане на документи - има малък шанс да стане, ама ако не се изисква той да предприеме някоя важна стъпка. Иначе - забрави. Според мен и секса не е много разумна постъпка като ви знам жените как се привързвате, ама това ти си го решаваш вече.

# 89
А, защо приемате само вашите разсъждения за правилни?
Защото сте наранени ли, изпадали в подобни ситуации?
А няма ли да пропилее една-две години от живота си в самота, без любов, една-две години в мухлясало самосъжаление, самотни нощи, никакви вълнения, само защото е страшно.
Ами който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
И вие, които толкова "правилно" разсъждавате, защо си мислите, че вие имате право на съвети, а аз не?
Нали това е форумът, всеки свободно да си изкаже мнението.
В края на краищата аз я съветвам да се среща с него, а не да обере банка.
Понякога човек трябва малко да рискува, да подпомогне малко съдбата, понякога трябва да се бориш за любовта и щастието си, а не при първата трудност - и друм.
Jaly1 и Panther, нищо лично към вас, с най-добри чувства. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт