Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 595
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • В Града на Липите
Цитат
Хриси,за Илдър не знам,какво да мисля.Къде може да отидат,ако не  се върнат вкъщи/както се казва в подсказката/ .Само това ми хрумна.

Цитат
Мислите си, че веднага ще се върнат в къщи...
Ако става дума за тази подсказка, има вероятност и да останат в Бодрум за рождения ден. Аз поне ако бях на тях, нямаше да мръдна от там. Ама кой ме пита мен.
Но истината ще разберем в четвъртък, може пък ти да се окажеш права. Макар все още да смятам, че не са готови за Ълдър.

Що се отнася до това, че Керим през цялото време действа с разума и с главата си, не съм много съгласна. В началото не знаеше на кой свят се намира, беше се оставил по течението, решаваха вместо него, после чу сърцето си и то промени целия му живот. Ни разум ни глава помогнаха да излети с онзи самолет и да остави всичко зад себе си. От тогава до сега, все сърцето му виждам да говори вместо разума.
Но аз съм непоправима романтичка, така че може и да греша  Grinning

maq.1964, много ми хареса последователността в която си подредила предстоящия епизод  Peace И аз много искам да му прости вече.

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 00:00 от hrissi_sz

# 526
Аз затова като видя Мустафа и превъртвам по напред,че да не го гледам.

Проблемът на Мустафа,че му кязваха каква да прави.И родителите му,и Яшаран,и Мюнир.Керим действаше с разумът си,с главата си.

newsm10
Не сте прави!
На Керим също му казваха какво да прави , т.е. опитаха се да му казват , но той не ги послуша.Всъщност в началото се подведе , но много бързо се осъзна и влезе в правия път!
Цялата фамилия "Шаранови",начело с "енището" се изредиха да го напътстват,Мукадесинка също!!!!
Той ги послуша, защото искаше да е с ФГ (т.е. направил е това, което е искал, а не това, което някой му е наредил да направи - има разлика)

# 527
Здравейте,момичета!ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Пожелавам на всички много топлина,светлина,добрина и любов в сърцата!Бъдете живи и здрави!Благодаря от сърце за преведения 70 епизод  bouquet  bouquet  bouquetИ в този ред на мисли искам да споделя какво може би ще се случи в 71 еп.Керим и Фатмагюл изживяват любовта си и не могат да се наситят един на друг на плажа.В един момент той си спомня за онази нощ и се отдръпва.Фатмагюл,разбирайки за какво си мисли Керим,му казва,че му е простила и да си прости и той.И си мисля,че тя ще остане в неговата стая-просто ще свикват един с друг,пък и тя го иска винаги до нея.От тук нататък те няма да се разделят повече.Колкото за Муки- тя ще пише на Мустафа за предстоящата сватба,той ще отговори и по случайност писмото ще получи Мериам.Тя ще го прочете и ще разбере,че Мукадеса върти някакви номера с тези писма,а може и да я види как търси писмото.Разбира се веднага Керим ще е уведомен иииии bash bash bash Това ще изчисти всякаква ревност от сърцето на нашето момче.
newsm10 newsm10
Аз все си мисля ,че историята с писмата ще има продължение ,имено затова нещата сякаш се потулиха,останаха неразбрани!

# 528
Момичета  гледам в момента един клип с Енгин и Берен  ,правят реклама на Канал Д,мисля че е от 2010г  ,наблюдавам как се гледат ,и радват един на друг,може би имало нещо между тях,но е свършило ,знае ли човек,а може единия все още да изпитва някакви чувства,а допускате ли че може и да са заедно но умишлено да не го показват,или просто на мен толкова ми харесват като двойка ,че ги "сватосвам"   Laughing
Сещам се за този клип, мн е хубав, харесва ми песента и настроението. Те са си били приятели отпреди, поънават се покрай шоуто за таланти, така че аз си мислех, че затова са си толкова близки.
Не знам дали е имало привличане, но не би ме учудило, особено от страна на Енгин. Мн хубави са и двамата и мн ги харесвам. Дано поне си останат в добри отношения, че се носеха слухове, че са скарани, на които аз не вярвам. Но екранната любов им се получава идеално. Simple Smile
Направи ми лошо впечатление , че на последното награждаване на Енгин, тя не го поздрави първа - според мен така трябваше.
Не съм го гледала, не знам. Дали има някъде линк?
Енгин 2:00 мин    Берен 0.50:мин /забележи силата на аплодисментите Simple Smile/

и още едно видео с наградата:

# 529

Проблемът на Мустафа,че му кязваха каква да прави.И родителите му,и Яшаран,и Мюнир.Керим действаше с разумът си,с главата си.

newsm10
Не сте прави!
На Керим също му казваха какво да прави , т.е. опитаха се да му казват , но той не ги послуша.Всъщност в началото се подведе , но много бързо се осъзна и влезе в правия път!
Цялата фамилия "Шаранови",начело с "енището" се изредиха да го напътстват,Мукадесинка също!!!!

Ами нали точно това казах,че той не подаде на внушения.Трябва да имаш много трезва преценка за ситуацията за да го осъзнаеш.И Керим го направи.Иначе сега щеше да е в Брюксел и хич нямаше да мислим какъв ще му е проблема в 71-ва серия

# 530
  • Разград
FATMAGÜL & KERIM ... SEVMEK...

# 531

newsm10
Не сте прави!
Той ги послуша, защото искаше ФГ (т.е. направил е това, което е искал, а не това, което някой му е наредли да направи - има разлика)
Не ме разбрахте, или аз не се изказах правилно.Не обвинявам Керим , а точно обратното.Имах предвид Мустафа.Какво от това ,че все някой му казваше какво да прави.Той защо се хващаше като пълен "Идиот"??Един път от наранено его, друг път за пари, за мълчание....ииииии....  

# 532
Цитат
Хриси,за Илдър не знам,какво да мисля.Къде може да отидат,ако не  се върнат вкъщи/както се казва в подсказката/ .Само това ми хрумна.

Цитат
Мислите си, че веднага ще се върнат в къщи...
Ако става дума за тази подсказка, има вероятност и да останат в Бодрум за рождения ден. Аз поне ако бях на тях, нямаше да мръдна от там. Ама кой ме пита мен.
Но истината ще разберем в четвъртък, може пък ти да се окажеш права. Макар все още да смятам, че не са готови за Ълдър.

Що се отнася до това, че Керим през цялото време действа с разума и с главата си, не съм много съгласна. В началото не знаеше на кой свят се намира, беше се оставил по течението, решаваха вместо него, после чу сърцето си и то промени целия му живот. Ни разум ни глава помогнаха да излети с онзи самолет и да остави всичко зад себе си. От тогава до сега, все сърцето му виждам да говори вместо разума.
Но аз съм непоправима романтичка, така че може и да греша  Grinning
Мисля, че сърцето му говори много , но Разумът го спира- именно тогава се проявява неговата деликатност към Фатма - не прави никога резки движения, не иска да я притиска и притеснява - ето това е разума, а сърцето му иска много повече. Сърцето му подсказва да търси взаимност, а разумът му казва докъде е границата. То при тях във всеки момент всичко досега беше на ръба.

# 533
  • В Града на Липите
Цитат
Той защо се хващаше като пълен "Идиот"??

Защото Е пълен идиот. Лично мнение  Peace

Светозара, съгласна съм с теб. Както казах, романтичката в мен ме прави понякога сляпа и пристрастна. Но въпреки всичко, съм на мнение, че сърцето му много често надделяваше над разума.

# 534

newsm10
Не сте прави!
Той ги послуша, защото искаше ФГ (т.е. направил е това, което е искал, а не това, което някой му е наредли да направи - има разлика)
Не ме разбрахте, или аз не се изказах правилно.Не обвинявам Керим , а точно обратното.Имах предвид Мустафа.Какво от това ,че все някой му казваше какво да прави.Той защо се хващаше като пълен "Идиот"??Един път от наранено его, друг път за пари, за мълчание....ииииии....  

Да,за Мустафа си права.Но аз например не го обвинявам.Не мога да се сърдя на човек който е прост.Виж на Керим мога да се сърдя защото е умен и интелигентен,но от време на време прави глупости.А Мустафа се хващаше защото един наранен човек е много удобен за манипулации,но той и не разбра,че го и манипулират.

# 535
и още едно видео с наградата:

Много сладко видео и песента е много мила!

# 536
  • София

Ето ви една Берен със страстен и предизвикателен поглед,да си я представим за в четвъртък Wink!

п.п.Всъщност само колко е различна като Бихтер!

# 537

newsm10
Не сте прави!
По-скоро Яшаран се опитаха да манипулират Керим, а Мерием го съветваше. Но каквото и да направи го направи за доброто на Фатма- взе пари-за нея, за да й помогне, ожени се за нея- заради случката.
Впрочем аз се ужасявам от този Данък обществено мнение, но в духа на филма от почти всичко /след Онази нощ/, което направи Керим произтекоха добри неща и за него и за Фатма. Дразнеше ме, че Керим не можеше да бъде по-дипломатичен понякога и с това усложняваше нещата, но то си е част от същността му и желанието да защити Фатма и да раздаде правосъдие по своему.
Според мен най-мъжкарско беше, когато Керим отиде при Мустафа и му разказа истината за онази нощ - знаеше, че след този разговор може да изгуби Фатма, но го направи в името на Истината - сякаш в тоя момент остави Мустафа да реши нещата, даде му това право. Това беше много джентълменско от страна на Керим. Не съм убедена, че Мустафа би могъл да постъпи така - като истински мъж.

# 538
Мюнир също има вина за действията на Мустафа.Да не забравяме ,колко пъти се обажда и му говори най-различни неща при които Мусти полудява.Прави всичко на своя глава ,а адвокатът се подсмихва ЕХИДНО.ВСЕ ПАК ТОЙ СЕ ЯДОСВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ РЕШАТ ЯШАРАН ,ЕРДОАН ,СЕЛИМ ИЛИ МУСТАФА.Адвокатът е уникален по отношения на сглобяване на пъзли ,фалшифицирани документи и др неща.Дори Решат веднъж му каза ,че се ядосва много повече от него за проблемите с Мустафа.

# 539
Да, разликата между ФГ и Бихтер е огромна! Бихтер не я понасях, а ФГ ми е много сладка - и все пак ролите са изиграни от един човек! Уникално наистина!

Общи условия

Активация на акаунт