Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
-
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
За да се определи дали неработещите майки в Лондон трябва да плащат НИН, е важно да се консултират с местните данъчни органи или специалисти по данъчно облагане. Те ще ви предоставят информация за задълженията и възможностите ви по отношение на плащането на НИН в съответствие със законодателството във Великобритания.
-
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
Ако детето ви не е прието в желаното училище, можете да подадете жалба. Процесът на обжалване включва подаване на официално искане и предоставяне на допълнителни доказателства в подкрепа на вашата молба. Важно е да се консултирате с училищната администрация или местните образователни органи за точната процедура за обжалване във вашия случай.
-
Какво представлява изпитът IELTS?
-
Какви са нивата B1 и B2 в контекста на английския език?
Ако да, е направо не сериозно да се смята, че човек с такова ниво на английски ще изкара иелтс академично за магистратура. Остави на страна факта, че дори няма да може да си прочете учебниците, ако се подготвя сам. Според мен е най-разумно да се потърси курс за това, или индивидуална работа с учител от лънрнинг шоп.
Ей тук

Ето и линк 
нещо не ми хареса съвсем... иначе темата и лафовете ме разсмяха искрено, нали съм точно от това поколение
Направо лошо ми стана... И ние се върнахме с малко лекарства и след куп прегледи... нещата се усложняват в БГ, откъм цени имам в предвид - гинеколог 100 лв., алергичен тест за храни - 75 лв, мамолог - 40 лв, разпитвах докторите за системата и т.н и единият направо ми каза "системата е който има пари, се преглежда, който няма - не се преглежда"