Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 903
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Две питанки :

На Българска номерация 54-56  какъв англ. номер отговаря ?

Лакове ОпИ в кои магазини се предлагат- ама не ща от нета, искам на живо да ги видч цветовете.

Благодаря   bouquet

# 331
  • Манчестър
Две питанки :

Лакове ОпИ в кои магазини се предлагат- ама не ща от нета, искам на живо да ги видч цветовете.

Благодаря   bouquet

Аз съм фенка на OPI, но се снабдявам основно от нета. По приницип в големите вериги не се продават. Има ги в локални trade магазини. Аз лично понякога купувам от един магазин в Southport, но няма голям избор, затова и залагам на нета. Вярно е,че е много подвеждащо,ама няма друг избор.

Ползвам също и Chine Glaze + Jessica.

# 332
Здравейте
Златна тулумба честит племенник, да ти е жив и здрав!
Шу радвам се че вече сте добре!
Анджи, в сайта http://chitanka.info/ Всички книги може да си ги смъкнеш за kindle
Ана Му дано да ви излезе късмета, стискам ви палци, и мислено съм с вас.
Здравейте на новите, и честито на тези които са видели  EFP, лека бременност!

Ние вече се пооправяме от обрива, почти е изчезнал, но пък преди пет дни ни хвана хрема, вчера пък имаше един рев от зъби, въобще картинката е пълна! Днес беше добре, но цял ден гриза всичко до което се докопаше, включително и докато ядеше отвреме на време се почесваше  Simple Smile

Аз дънки си купувах от Mothercare, не мога да помогна много, избирах такива без ластик отгоре, че нищо не можех да понасям на корема. То днес и аз го посетих този магазин, и нищо не ме грабна от дрехите.

Някоя от вас пробвала ли е тези отпечатъци, които продават в  Mothercare, мисля да направим на малката за спомен.

# 333
  Ivonbufon виж в някой по голям ХиМ магазин. Те са с най-хубавите и удобни модели. Сега ги гледах дънките са на 7 паунда. На Мothercare дрехите за бременни са големи боклуци. Два чифта дънки си взех от там и на второто обличане ластиците се скъсаха, избеляха, протриха се, все едно 20 деца съм износила. На ХиМ още си ги нося, ама то това не е за гордост  Crazy За гърба и аз имах такива болки, че и още си ги имам, но сякаш в по-голяма седмица бях като почнаха зверските. Може нерв да ти е прещипан. Иди при ДжиПи-то, може пък да ти помогнат. На мен ми каза само ми бременна си  Crazy , но моя приятелка при друг лекар я пратиха на нещо като нагревки, дадоха и колани разни и тн, та я пооблекчи. Аз космодиск си купих, един колан за корема да ми държи, но не мога да кажа, че много ми помогна.
   future74 идете на Alton  Towres и мен да вземете  Mr. Green Вие къде живеете?
   cocko Честита рожденничка, да ти е много здрава   bouquet
   Цветомира Честито! Пуснаха ли ти линк за темичката във фейса?

# 334
Две питанки :

Благодаря   bouquet
Az sam tozi nomer i vzemam -18-20 nomer,zavisi......ot modela.

# 335
Не съм виждала освен може би при козметичките които правят и маникюр.Аз съм фен и то голям на Nail Inc. Сега тези дни си чакам и новата колекция а цветовете са просто уникални.Ако все пак решиш да погледнеш в нета ползвай QVC имат супер оферти и промоции и на двете марки изброени.
gdobrinova благодаря сега ще погледна.А знаеш ли дали стават и за KOBO  Peace

# 336
Здравейте,
предстои ми заминаване в Англия към средата на Юни, ще поживеем там с мъжа ми около месец. Отиваме с цел да потърсим места на които има търговия с дрехи. Складове..в които продават на едро.Ние сме търговци и се занимаваме с детски дамски и мъжки дрехи на едро. До сега зареждахме от Турция но ни се иска да разучим варианти и за зареждане от Англия.
 По принцип искаме да видим и места където има много магазини- по търговска част, защото имаме и доста клиенти в Англия и ще се радваме да намерим и още клиенти с магазини.
Ще се радвам да ме упътите за подобни места.
Също така се чудим и къде да отседнем. В  хотел няма да стане за толкова време. Няма да сме с децата.
Моля за съдействие

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 10:21 от Bliznachkova

# 337
Ivonbufon Аз първите дрехи си ги купих от Мадъркеар, дънките бяха с широк колан който след седмица, две ми стана тесен...отрязах го и така ги носих до 6 месец...на мен не са ми мръднали..взех ги за 30£. А преди месец си взех дънки от Некст, доволна съм от качеството...Имат каталог в магазина и от там си избираш какво да си поръчаш като модел и къде да ти ги доставят...каквото не ти харесва или пасва връщаш в магазина Simple Smile
На мен в  H&M рядко ми харесва нещо като материя.... камоли като качество....и въобще не мога да ги сравнявам като качество с Next или River Island  примерно.....ама то може да е защото аз не пазя  Rolling Eyes или съм капризна  Rolling Eyes
Ев дано нещата при вас се наредят и мъж ти скоро си намери по добра работа.

# 338
На мен в  H&M рядко ми харесва нещо като материя.... камоли като качество....и въобще не мога да ги сравнявам като качество с Next или River Island  примерно.....ама то може да е защото аз не пазя  Rolling Eyes или съм капризна  Rolling Eyes

Не си сама, на мен също не ми харесват H&M, на едно ниво с Праймарк са ми.

Bliznachkova,

Чувала съм, че и тук имат като складове за купуване на едро, но не знам къде са. Гугъл нещо?
Това с хотела не го разбирам. Ако не на хотел, то къде тогава..

# 339
Здравейте, извинявам се ако въпросът е обсъждан преди. Правили ли сте пълномощно в нашето посолство и наясно ли сте с процедурата. Не мога да пробия на телефона на консулска служба, звънях и на заклета преводачка с надеждата, че тя ще е запозната с процедурата, но и тя не беше много сигурна. Съпругът ми, който е англичанин, трябва да направи пълномощно за продажба на неговите дялове на фирмата ни в България, за което предполагам ще ми трябва както в България пълномощно на Български, преведено устно от заклет преводач пред консула. Подозирам и че ще трябва да запазя час. Моля ако някой скоро е правил някакво пълномощно на англичанин да потвърди, че това е така или ако процедурата е различна да ми каже каква е. Благодаря предварително.

# 340
Здравейте,
предстои ми заминаване в Англия към средата на Юни, ще поживеем там с мъжа ми около месец. Отиваме с цел да потърсим места на които има търговия с дрехи. Складове..в които продават на едро.Ние сме търговци и се занимаваме с детски дамски и мъжки дрехи на едро. До сега зареждахме от Турция но ни се иска да разучим варианти и за зареждане от Англия.
 По принцип искаме да видим и места където има много магазини- по търговска част, защото имаме и доста клиенти в Англия и ще се радваме да намерим и още клиенти с магазини.
Ще се радвам да ме упътите за подобни места.
Също така се чудим и къде да отседнем. В  хотел няма да стане за толкова време. Няма да сме с децата.
Моля за съдействие

Не съм запозната със складове, мисля, че няма такива като в Турция. Аз съм поръчвала онлайн, всички търговци на едро имат сайтове и може да се поръчва директно без да се идва до УК.  Peace

# 341
varnagirl,

Поздравления за дъщеричката!
Да ви е жива и здрава, много радост да ви носи!

# 342
Мерси, толумбе, и аз да те поздравя за годежа. С малката съвсем не ми остава време да пиша, та само чета Simple Smile и се включвам само ако ми се наложи нещо спешно да питам.

# 343
Мерси ева_82 Simple Smile ще намери как няма да намери Simple Smile ама в тази тъкмо го повишиха, вдигнаха му заплатата и адски си я харесва ... и напуска заради пълни глупости ... ама той милия нали отказва цигарите (3та седмица вече не пуши) и е голям нервак и вярвам, че и това си изигра ролята ... има още 2 интервюта тази седмица и все нещо ще излезе Simple Smile

Аз пък днес получих предложение да мина курс, за да мога да водя antenatal classes в нашия град, но обучението е в 3 различни уйкенда в Ipswich, което е на майната си спрямо Рединг ... но съм се замислила сериозно по въпроса и трябва да реша тези дни Simple Smile

Имам въпросче пак свързано с Trust Fond-ове. Син ми си има такъв и като го открихме му вкарахме и 50те паунда ваучер, който получихме той като се роди . Днес му проверявам сметката и ми пише, че края на Март е получил още 50 от правителството. Та някой може ли да ми обясни защо са му превели още 50 и защо не са ни уведомили де? То лошо няма, но ми стана любопитно понеже не съм чувала от познати след откриването на тръст фонда да са получавали подобно бонуси.

Утре сме на софт-плей център целия ден с мъжлето и хлапето и се надявам на малчото да му допадне, че за пръв път ще ходим. Имаме групичка утре, но ми е нещо скучна, а на малчото му идва малка - той предпочита отворени пространства да може да бяга и дивее, а тази ни е тесничка нещо, та й търсим заместител.

Приятелката на брат ми ей сега се върна от работа - ходи да чисти някаква къща и накрая мърлата й казала, че много се била старала и така не се чистело в Англия и понеже нали още не са й напълно оправени документите не мислела, че заслужава 7 паунда на час и й платила 5 ... сууупер се издразних ... мърлява скапана индийка ....  #Cussing out (и само да вмъкна, че не съм расист, но заради такива дребнави гадове ще взема да стана).

Офф ставам, че ми е раздразнено сега ... едните 6 седмици неплатен пробен период, тази пък защото още нямаш документи все едно си по-долу от другите и не заслужаваш да ти се платят едни мижави 7 на час .... #2gunfire

# 344
varnagirl, честито ти дъщеричка, да ви е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт