Влезнах преди час и половина с намерението да пиша, но малкият имаше съвсем други планове. Най-накрая заспа.
Вчера във всяко свободно време се опитвах да наваксам изпуснатото, лошото е че най-вероятно половината сигурно ми е изфирясало от главата. Сега да видя какво помня.
Ростислава, добре дошла.
Кити, честито ти християнче. Много сте хубави на снимките.
Деска, доколкото разбрах рождения ден е минал без негативни емоции, въпреки твойте очаквания, което е супер. Снимките на розовата бонбона Йо са страхотни и си личи, че и е забавно. Това, че се връщаш на работа наистина е малко кофти, но в крайна сметка е неизбежно, така че не се настройвай негативно. Така прехода ще е по-безболезнен и за теб, и за Йо. По отношение на гледачката, бих те посъветвала да и кажеш изискванията си, и да държиш на това да се спазват, защото често в името на спокойствието на детето ( имам предвид да не плаче ) се позволяват неща , които ти не би позволила и се получава страшна лигавщина. Даже е възможно Йо да не иска да остава с теб, когато си тръгва гледачката. Казвам го от собствен опит

Силве, честити първи крачки. Гледах на клипчето какъв е пършинг
Ирето, мерси за кафенцето. Да ти кажа честно откакто съм в болничен и майчинство и на мен понеделниците са ми любими, като изключа това, че в този ден трябва да изрина кочината, която са създали моите "прасенца"
Мама Звярка, успех с рехабилитацията. Дано детенце бързо да навакса
.Пао, горкия Марти. Дано да му мине бързичко. Да ти кажа честно аз съм малко притеснена, защото моят младеж е голямо варварче. Всички от семейството ходим нахапани и надрани. Как ли не се опитвах да му говоря, но не...Ако съм с малко по-остър тон, веднага се разревава и в следващата секунда отново е посегнал към лицето да ме одере. Имам съмнения, че изобщо не ме разбира. Та мисълта ми беше, че майката не може да не е знаела, че детето и е агресивно, и не е било редно да го допуска толкова близо до едно безащитно бебе, което дори не може да избегне нападението
.Чинче, много съжалявам за това, че снаха ти успяла да ти развали гостуването при мама и тате. Надявам се да не се повтаря, че вкрайна сметка от това никой не печели. По отношение на случката със смс-а - и аз преди години имах подобна. Попаднах случайно на един смс с текст "Как можа да ми кажеш такова нещо и то гледайки ме в очите"
. Не казах нищо на ММ, но през главата ми минаха хиляди глупости, защото хем искаш да имаш доверие на човека до теб, хем знаеш, че той все пак е просто човек и нищо човешко не му е чуждо. В крайна сметка, след едноседмични терзания започнах да подпитвам сестра му и и споделих за смс-а. ММ разбра,че съм го видяла и се изяснихме. Било грешно разбрани сигнали от някаква клиентка (по-скоро преводачка на клиент), която се изненадала, че той е женен. Реших, че предпочитам да му повярвам, но някъде дълбоко в съзнанието си имам едно на ум. Явно в днешно време жените стават много нападателни и ще трябва да браним мъжете си
.Хелън, браво на Алексче. Мойто момче още не може да вдене за какво става въпрос.
Малкият се събуди, но ще опитам да довърша.
За празниците заминахме на селото на ММ. Изкарахме си много добре, защото там човек си почива много, поне психически. За децата е супер, защото могат да са цял ден на вън с колелата или да играят с нещо друго на двора. За "жалост", от много игри и двамата, големите се разболяха, та останахме на село още една седмица
. За първи път се зарадвах на болки в гърлото и хрема. Наистина добрата новина, е че успях да предпазя Мони, който пък не спря да ми показва нови неща, всеки ден. Вече пляска с ръце, започна да казва ба-ба и ма-ма и почти се научи да пълзи. Сега вече се притеснявам, че не му стига яденето, защото в момента , в който свърши бурканчето с пюрето настава някакъв ужас. Започва да реве и пищи, и много трудно го успокоявам, а и като чели все по-трудно изкарва до следващото хранене. Какви количества е нормално да изяжда дете на тази възраст? На Мони режима е горе долу такъв:Закуска към 6ч. - кърма
Втора закуска към 9.30ч. - попара със сирене и масло или кус кус
Обяд към 13.30ч. - зеленчуково или месно пюре (190гр.)
Следобедна закуска към 17.30ч. - някакъв вид каша около 4-5 лъжици
Вечеря към 21ч. - понякога му правя попара от5-6 бисквитки и кисело млеко, и към 22.30ч. му давам да суче, а понякога го караме само на кърма
Чинче, мисля, че ти беше писала за такъв проблем. Реши ли го по някакъв начин?

Ще разчистя всичко, и ще оставя само дивана и килимчето и толкова. 

С това последното стават убийци, защото децата не се научават да падат когато трябва, а после това има последствия за тях. Тази лекция ми я изнесе той преди 9 г. Всяка една думичка, която каза се оказа вярна. Едно нещо не спазих със Саша и сега съжалявам много за това. Да го бях послушала щеше да има хубав свод на крачето, ама аз... блейка!
дано всичко е наред с гледачката и да се сработите успешно! 

Според мен твърде много се взираш и анализраш,ама все пак ти си знаеш най-добре!
Има в София магазин където има от "специалните" пантофи