Роднините ни в чужбина

• 23 328
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Знаех си аз, че всичко тръгва от нас! а ние сме се самоубедили, че сме смотаняци!

# 376
  • в реалността
Това с парадирането и навирането на собственото благополучие (било то действително или въображаемо) в чуждите очи е въпрос на лошо възпитание и хич не е запазена марка на българите в чужбина. Намирам за уморително и ненужно всеки път, когато си отида в отпуска, да слушам кой си обзавел апартамента с италиански дизайн и последен писък на техниката, кой на какъв спа уикенд ходил, кой по-висока заплата получава и кой на каква яхта или в какъв 5-звезден хотел ще кара лятната отпуска. Става дума за съвсем обикновени, средностатистически хора. Явно някои просто изпитват вътрешна потребност да се изтъкват и градят някакъв социален имидж  Rolling Eyes И не задължително от типа 'вижте ни колко сме по-добре от вас'; те просто така се издигат в собствените си очи и някакси се опитват да се наместят в обществените нагласи, определящи дадени неща като мярка за успех.

# 377
  • 221B Baker Street
Знаех си аз, че всичко тръгва от нас! а ние сме се самоубедили, че сме смотаняци!
аааа,не,отказвам да нося подобна "отговорност"на плещите си... Crossing Arms
предпочитам да поддържам тезата за македонците... bowuu

# 378
аааа,не,отказвам да нося подобна "отговорност"на плещите си... Crossing Arms
предпочитам да поддържам тезата за македонците... bowuu

То и за македонците има една теза, та май Андариел ще се окаже права  Grinning

# 379
  • 221B Baker Street
Цитат
То и за македонците има една теза, та май Андариел ще се окаже права  Grinning

не мой така,макетата са първи,изначални,от тях тръгва всичко... Whistling
преди дни буквално четох за новите им "попълнения",сред които и Чърчил   Sunglasses
чакам новите изследвания да включват и Исус Христос  bowuu

# 380
  • Sofia
Сега като делфийски жрец, без претенциите на мъдрец, но с капка милост към Езоп, ще кажа вече тука

Общи условия

Активация на акаунт