Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Да , този. Аз лично нанасям веднага  след ампулата и стоя така около 5-10 мин. ( мисля ,че няма проблени и повечко да се постои) Peace

# 496
  • Somewhere over the Rainbow
Да , този. Аз лично нанасям веднага  след ампулата и стоя така около 5-10 мин. ( мисля ,че няма проблени и повечко да се постои) Peace

Hug  bouquet

# 497
5-7 минути и поставям нещо за запечатване.

# 498
  • Варна
Взех решение, ще взема естлайзера, Бей сатен 1, и маска Маскинтез. Имам термо - защита на Чи. Имам и дийп репеър на Джойко. Имам нужда от съвет за финиш. Косата ми е боядисана има кичури (руса е), боядисвам се с Маржиблонд, къса на черта, ползвам обаче преса. Не е съсипана, но искам да я хидратирам, суха е по дължините, явно от пресата. А искам и да я пусна малко по-дълга. Ще съм благодарна за съвет.

# 499
Илиянче от каде си взе Джойко

# 500
Взех решение, ще взема естлайзера, Бей сатен 1, и маска Маскинтез. Имам термо - защита на Чи. Имам и дийп репеър на Джойко. Имам нужда от съвет за финиш. Косата ми е боядисана има кичури (руса е), боядисвам се с Маржиблонд, къса на черта, ползвам обаче преса. Не е съсипана, но искам да я хидратирам, суха е по дължините, явно от пресата. А искам и да я пусна малко по-дълга. Ще съм благодарна за съвет.

# 501
Ух, голямо мъдрене падна!  ooooh! То това си е направо наука за висше образование! Колко неща изчетох само...  #Crazy

В крайна сметка се спрях на продуктите на Лореал проф. Така реших, защото обичам всичко да ми е на една марка, не знам защо точно, но така предпочитам. А и сега им ползвам масовите продукти и ми харесват, просто искам повече. Изчетох им брошурите за трейнинг на фризьори, ревюта на продуктите в различните сайтове и реших какво да си взема, пък щем видим как ще ми се отрази на косата. Тъй като си мия косата всеки ден вси взех шампоана за често употреба от натуралната серия; ще си направя терапията с ботокса (ампула, запечатка и поддържаща маска) и понеже в брошурата пишеше, че най-добре се съчетава с абсолюта при силно увредена коса или с форс вектор при нужда от сила, си поръчах и серията на форс вектор, понеже моята коса определено има нужда от сила заради накъсването и падането, а не е увредена от външни фактори (не я боядисвам, суша, чат-пат я изправям). Също си взех и шампоана и маска интенс за хидратация и обем. За финиш си поръчах кристалите, мус за обем, хидра спрея и митик оил (ще си редувам в зависимост от останалите продукти).

алена, благодаря ти за всички изчерпателни постове, които си писала през годините в тази тема, бяха ми много полезни. Този еластисайзър, който препоръчваш много добре звучи, но ми е абсурд да го ползвам: къпем се винаги заедно с бебока и няма шанс да седя 20мин. с нещо по косата, по-лесни работи ми трябват.

Надявам се да съм направила правилен избор за моята коса, живот и здраве ще споделям впечатления. Вие какво ще кажете?

# 502
  • Варна

От www.feelunique.com и на други места има, но май все в интернет магазини.

# 503

От www.feelunique.com и на други места има, но май все в интернет магазини. Hug Simple Smile

# 504
Момичета, каква е разликата между маската Интенз на Лореал и http://zlatnaribka.com/hidratirashta-maska-s-termo-zashtita-chi- … -ml-271-1991.html и могат ли да се комбинират с хидратиращиа щампоан на Aphogee.
Може ли някой да ми отговори?

# 505
Маската на Лореал Интенсе рипеър е за подхранване и хидратиране Wink

# 506
Момичета,след еластисайзър добре ли е да се прави маска със затопляне ?

# 507

ЗДравей, може ли да ми я опишеш като цвят и консистенция?
Ако някой друг я е изпозлвал ще помоля за мнение също.   bouquet

# 508
от fusio dose какви комбинации сте си слагали? въпросът ми е към тези от вас, които са с изрусени коси и ползват този продукт

# 509

ЗДравей, може ли да ми я опишеш като цвят и консистенция?
Ако някой друг я е изпозлвал ще помоля за мнение също.   bouquet

Перлено бяла, леко прозрачна, но не съвсем, не е гъста, не е и рядка, леко лигава на пипане, мирише ми на банани. Любимата ми маска - не утежнява, много добре подхранва, косата е отлична за разресване и обработка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт