Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
sasheto_7737 според мен под еластичност се има впредвид гъвкавостта и жизнеността на косата, когато е здрава и добре хидратирана, да не е суха и късаща се. Преди, когато се боядисвах платинено руса косата ми беше свръхизтощена и косъмът,докато е мокър, се опъваше така като ластик. След като изсъхнеше отново си ставаше сух и твърд (но аз не го имах за нещо хубаво,а за проблем  Rolling Eyes )

# 586
Само нектар термик.  Flutter
Искам да е нещо И подхранващо, не само да замаскира. Кремчето абсолют тежко ли е?  Thinking

различно е  Peace не е тип кристали, като крем е; придава форма, не оставя косата разхвърчана  Peace

...А проетините кога се ползват, в какви случаи?  Blush ...

когато в следствие на третиране/увреждане косата е загубила и губи кератин, става порьозна, слаба, чуплива, цъфти ....

могат да се ползват и като превенция, за подсилване, но умерено и със знание, редуват се с хидратиращи продукти  Peace

....Та въпроса ми е ампулата за коса loreal absolut repair преди или след боя е по-добре да се използва!А може би и преди и след това ...

коя точно имаш предвид renew C или  power repair B  Rolling Eyes

ако е power repair B - след боя - приглажда кутикулата

Момичета,след еластисайзър и шампоана слагате ли нещо ?  Thinking

аз съм ползвала обикновения и винаги съм слагала  Peace вкл ботокс  Peace
Ех,за ботокс не се сетих,благодаря a.l.e.n.a

# 587
Ботокс след еластисайзър??? Naughty Това за мен е много неуспешна комбинация. Косъмът е пригладен, затворен слред еластисайзър, не знам как ще го поеме този ботокс.  Thinking

# 588
Аз съм от учащите се още,и не знам кои точно продукти отварят и кои затварят косъма,но затова си Ви имам Вас  Peace

# 589
  • Somewhere over the Rainbow
И аз пак да попитам: Термо спрей за стилизиране и блясък ApHogee или Термозащитен стилизиращ мус ApHogee - кой продукт е по-добър за стилизиране с преса на тънка, средно увредена коса  Rolling Eyes?

И още нещо не разбирам  Embarassed. Необходимо ли е да се ползва Ботокс маска за тънка и фина коса Loreal Fiberceutic между процедурите с ампула+запечатка. Нали ампулата се прилага веднъж месечно и ефектът се запазва до 10 измивания. Аз си мия косата през 3 дни, което значи, че след 10 измивания ще ми е пак време за ампула Rolling Eyes. Та имам ли нужда от тази маска? Май не...
Дано някой ми отговори  Praynig, че утре ще купувам продукти от Рибката и само правя списъци и задрасквам, и променям...

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 22:20 от boriana1997

# 590
  • в 1001-та нощ
Ботокс след еластисайзър??? Naughty Това за мен е много неуспешна комбинация. Косъмът е пригладен, затворен слред еластисайзър, не знам как ще го поеме този ботокс.  Thinking

при мен винаги е била много успешна комбинация  Peace ползвала съм обикновения еластисайзер  Peace

получава се двойно напомпване и повече хидратация нищо ненормално не виждам (аз  Peace)

# 591
Вярно е че не съм ползвала обикновения еластисайзер, а другия, но и според мен няма смисъл да се слагат ампули след еластисайзер  Rolling Eyes
Този продукт според мен затваря косъма и след него нищо не прониква.

# 592
И аз пак да попитам: Термо спрей за стилизиране и блясък ApHogee или Термозащитен стилизиращ мус ApHogee - кой продукт е по-добър за стилизиране с преса на тънка, средно увредена коса  Rolling Eyes?

И още нещо не разбирам  Embarassed. Необходимо ли е да се ползва Ботокс маска за тънка и фина коса Loreal Fiberceutic между процедурите с ампула+запечатка. Нали ампулата се прилага веднъж месечно и ефектът се запазва до 10 измивания. Аз си мия косата през 3 дни, което значи, че след 10 измивания ще ми е пак време за ампула Rolling Eyes. Та имам ли нужда от тази маска? Май не...
Дано някой ми отговори  Praynig, че утре ще купувам продукти от Рибката и само правя списъци и задрасквам, и променям...

Във момента имам и двата продукта спрей и мус. Според мен по-подходящ за изправяне с преса е мусът, тъй като спрея е с ефект на лак за коса, а муса като пяна.

# 593
boriana1997, някъде разнищвахме състава на запечатката и маската. Пусни си търсачката, ако искаш. Май запечатката не беше нищо особено. Бих взела ботокс ампула и маска, без запечатка.

a.l.e.n.a, не знам за какво напомване говориш от еластисайзър. За мен няма напомпване, а силно приглаждане. След като е пригладен косъма, той няма как да поеме нещо след това. Не и след еластисайзър. Лично мнение.

# 594

Доста изчетох за този Файбърсютик преди да си го поръчам, но общо взето за максимален ефект ми се струва, че е хубаво да се комбинират и трите продукта. Особено пък ампула+запечатка задължително трябва да са заедно, защото се допълват. Маската е хубава. Преди два дни сложих ампула+запечатка, на следващо измиване маската, днес сложих друга маска. При мен определно се забелязва ефект, косата е по-пълна, с повече обем и блясък. И най-хубавото - пада по-малко!

# 595
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, не знам за какво напомване говориш от еластисайзър. За мен няма напомпване, а силно приглаждане. След като е пригладен косъма, той няма как да поеме нещо след това. Не и след еластисайзър. Лично мнение.

аз също говоря за личен опит с моята коса; поне няколко месеца ползвах така комбинацията, после ползвах отделно еластисайзер и отделно ботокс (в по-далечен план и ботокса го пробвах с различни запечатки)

от обикновения еластисайзер изобщо не усещам супер приглаждане, поне аз  Peace а и после ползвам шампоан, все пак - вероятно има значение какъв  Rolling Eyes

при мен усещането е точно за напомпаност, след ботокса - винаги съм ползвала и запечатката

ти не знам с кой еластисайзер имаш опит, но ако не си ползвала ботокс след обикновения и ако не си ползвала и запечатката - едва ли можеш да прецениш ефекта; но разбира се и косите са различни - не очаквам при всеки да е така  Peace

това отричане - ми звучи, като да се отрича и протеиновата терапия в първия пост - нали започва обилно с масла, пък после се минава на протеин  Rolling Eyes мисля, че ти именно я харесваше и препоръчваше  Peace

# 596
a.l.e.n.a, нямам намерение пак да се обяснявам по сто пъти за едно и също нещо и да защитавам мнението си. Извинявай, ама ми се струва излишно, досадно и отегчително. Изказах личното си мнение за комбинацията еластисайзър и ботокс, ако не можеш да го приемеш си е лично твой проблем.  Peace

Ползвала съм и двата вида Еластисайзър, имам поглед над продуктите.

А твоята коса вече съм разбрала, че е друг чешит и всичко ѝ се отразява по друг начин.

# 597
  • в 1001-та нощ
ок  Peace аз също споделих какво мисля и не виждам никаква драма в това   Blush

# 598
това отричане - ми звучи, като да се отрича и протеиновата терапия в първия пост - нали започва обилно с масла, пък после се минава на протеин  Rolling Eyes мисля, че ти именно я харесваше и препоръчваше  Peace

a.l.e.n.a, не може да сравняваш маслата с еластисайзер  Rolling Eyes
Те се различават доста и при използването на шампоан маслата се отмиват, а еластисайзерът не се отмива така, както маслата и за това не е нужно да се използва преди всяко миене на косата

П.П. аз не си слагам масла по косата преди протеиновите терапии. Маслата ми смъкват боята и се старая да ги избягвам.

# 599
  • в 1001-та нощ
аз лично не ползвам нито масла, нито еластисайзер - преди всяко миене на косата  Peace нито съм предлагала на някого  Peace

при мен маслата се отмиват по-трудно от еластисайзер обикновен  Peace

след обикновения еластисайзер усещам хидратация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт