Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 822
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Епона  Hug поздравления за добритер резултати, но аз не разбрах кое след кое и с какво си ползвала  Peace

опиши едно след друго кое как си ползвала  Peace

# 631
ДА СПОДЕЛЯ ОТНОСНО МОЯ ПРОБЛЕМ СЪС КОСОПАД КОЙТО ЗАБЕЛЯЗАХ,ПО СКОРО ОРЕДЯВАНЕ НА КОСАТА ПО ЧЕЛО,И ТАКА КУПИХ СИ НА ДЮКРЕ АНАСТИМ КОНЦЕНТРАТА, АПТЕКАРКАТА МИ  ПРЕПОРЪЧА И  ЕДНИ АМПУЛИ МАСЛА ЗА СТИМУЛИРАНЕ РАСТЕЖ НА КОСАТА НА РЕНЕ ФАРДАР,НО МИСЛЯ ДРУГИЯ ПЪТ ДА ПРОБВАМ, ИМАТЕ ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТЯХ?

А КОЙ ШАМПОАН ЩЕ МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ ЗА КОСОПАД ОТ ТОЗИ НА ФИТО ФИТОЦИАН ИЛИ НА ДЮКРЕ АНАФАЗ,ИЛИ ПЪК НЯКОЙ ДРУГ?БЛАГОДАРЯ МИ ПРЕДВАРИТЕЛНО,ВСЯКО ЕДНО ВАШЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЩЕ Е ЦЕННО ЗА МЕН

# 632
  • в 1001-та нощ
анафаз на дюкре

# 633
Алена, мерси ще откликваш на питането ми. Да, наистина много съм доволна от ефект върху косата ми, за съжаление не и върху скалпа ми. Сега ще ти опиша подробно:

Ден 1: био шампоан Лореал Проф. за ежедневна употреба, ето този, след това ампулата файбърсютик и веднага запечатка. Седях 5-6 мин. и отмих. Сърбежът се пояи някъде по това време, или още докато седях със запечатката, или непосредствено след отмиването.

Ден 2: преди стилизиране Митик оил, по-късно през деня същия шампоан + маската файбърсютик

Ден 3: шампоан Интенс рипеър + интенс маската + хидра спрей

Ден 4: шампоан Пюр Рисорс + файбърсютик маската, после мус за обем в корените и термозащитен спрей, сешоар

От появяването си сърбежът не се е променил. Появява се от време на време, тук-таме по скалпа (може би на няколко определни звена - на изпъкналото зад ушите, в зоната на пътя, на тила), но очевидно достатъчно, че да ме дразни.

# 634
БЛАГОДАРЯ АЛЕНА, СИГУРНО ЩЕ Е ДОБРЕ КАТО ЗАПОЧНА ДА Е И ОТ ЕДНА СЕРИЯ ПОНЕ ДА ВИДЯ ЕФЕКТА,  И ТОГАВА ДА ПРЕМИНА НА ДРУГА?
А ТАЗИ МАСКА НА ЛАКМЕ ДАЛИ БИ БИЛА ПОЛЕЗНА ОТ РИБКАТА, ВИДЯХ  И ЧЕ ИМА И АМПУЛИ ОТ НЕЯ ЗА КОСОПАД http://zlatnaribka.com/maska-za-slaba-kosa-lakme-active-250-ml-69-1739.html

# 635
  • в 1001-та нощ
серията на лакме е много добра и е точно за случай, като твоя  Peace

от шампоаните, за които пита - анафаз е най-мекия, този на фито - по памет е много странен - като тъмно катранова течност - може и да се бъркам - ще стана да видя после, но мисля, че анафаз е по-добре  Peace и като шампоан сам за себе си и защото ще са в серия

Епона  Peace според мен - спри файбърсютик серията и био шампоана за изв. време и вземи от аптерката - успокояващ тоник за скалп - на някоя добра марка

ако скалпът ти е чувствителен - отложи рене за след лятото....

като минат 2-3 седмици и всичко е спокойно - ползвай био шампоана - без ботокс след това - да видиш как реагира кожата, ако всичко е наред - на следващото измиване ползвай пак ботокс маската и ще е ясно кое ти дразни  Peace

# 636
Фусио-доуз на мокра коса ли се прави ?
И колко се стои ?

# 637
Драги момичета, извинете, че не е по темата (но косвено засяга четенето й); моля, пишете с нормални букви, не главни, не в италик; всяка прекаленост уморява погледа, затормозява четенето; разбирам, че сред младите вероятно е модно, но на мен, простете, ми се струва инфантилно.

По темата: най-сетне ще пробвам Paul Mitchell, поръчах серията с лимона. Това ще ми е и първата поръчка от lookfantastic, дано пристигне нормално.

# 638
алена аз се притеснявам как ще ми се отрази на самия косъм този шампоан на дюкре за косопада, понеже ми е суха и боядисвана косата , и все я хидратирам с такъмв тип шампоани и маски , и затова дали няма самият косъм да е като слама ми е мисълта,видях че в рибката има на Чи шампоани за косопад за суха коса,боядисвана, който хидратира, незнам ти как мислиш? на теб как ти се отразяват подобни шампоани за косопад?
и дали има нужда от маска за косопад,или само ампулите и шампоана е достатъчно?

и други мнения по въпроса ако имате да споделите

# 639
Фусио-доуз на мокра коса ли се прави ?
И колко се стои ?

На измита и мокра.   Peace
Ето ревюто от Рибката:
http://zlatnaribka.com/koncentrat-oleofiujyn-dylboko-podhranvane … -ml-412-3353.html
Има такова описание на всеки от концентратите и бустерите. Както и на повечето продукти в сайта.

Аглая Епанчина, съгласна съм с написаното.   Wink
От серията с лимона, аз поръчах само шампоана. До сега ползвах специалната серия с чаено дърво - шампоан и балсам.
Чакам и два на МШ - всички са от ЛФ, надявам се този път да не се издънят, защото ще им е за последно.  

# 640
DELI22, за този на Чи мога да кажа само хубави неща:
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-tretirana-kosa … -ml-278-2080.html

Мек шампоан е, съобразен със спецификата на третираната коса. Съдържа съставки, които тонизират скалпа.
При мен, най-добър резултат имаше шампоанът, съчетан с ампули Ревалид.

# 641
Благодаря Feeling

# 642
И аз ти благодаря Feeling , утре ще пробвам  Peace

# 643
за сега мисля около две седмици да ползвам на дюкре тия концентрати анафаз и шампоана,като включа и на Чи шампоана за косопад, а после да премина на Лакме с ето този комплект е на страхотна цена от рибкатаhttp, http://zlatnaribka.com/komplekt-protiv-kosopad-lakme-ktherapy-ac … ive-268-3283.html
 добре ли е така, ила друг вариант да приложа?

# 644
Алена, мерси, за съветите. Може би грешка беше да продължа да слагам маската ф., макар и тя да не присъстваше при първоначалното появяване. Сега я спирам и нея. Дано да отшуми, че много тъпо така.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт