Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 443
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
sara0408,абсолютно си права.При мен сроковете се изместват с един месец-и Ники,и Емилия,и маг Ани.И така до края на света...

# 241
Задравейте.Гледахте ли днес Марияна Николаева при Гала?Мнения за нея? Grinning

# 242
Хм,Марияна Николаева-по-просто същество от нея не съм срещала.Наговори ми едни неща,които не ставаха за нищо.Даже и професията ми не позна.КАто за тридесет лева...

# 243
Първият рунд срокове, който Анелия Лечева  съзря в платените си видения за мен изтече някъде през октомври 2011 г,след което подкара  серията празници Коледа-Нова Година( така се движеше и безумната Албена,представяща се като Карла), после  ,Лечева се прехвърли на 2012(нямаше как,следващата година просто настъпи) и ми бяха продадени варианти за различни дати през първото тримесечие на 2012та,което    скоропостижно също отдавна отмина,без да се съобрази с приказките на Лечева.Но....прогнозите й ще се сбъднат-Веднъж само да дойде 30 февруари!!!
Незаслужено я хулят жената!
Преди няколко месеца разговарях с Н.Узунов-неговият срок беше-"Спокойно, до три дни ще се оправят нещата"
Емилия ми предложи различни версии за бъдещето в различните ни разговори,чиито срокове също минаха и заминаха.
В рамките на съвсем един и същ разговор, Владислав от Шумен, представящ се като Mr.Morrison  видя, срещу заплащане, 2 абсолютно  противоположни и взаимоизключващи се ,развоя на един и същ проблем...Дори неудобно не му стана от сътрисащата глупост,която написа.
Сирма от Бургаско същата история...
Имаше една мустаката Ангелина от Люлин...какво чакане и там беше, какви глупости ....!
Латина срещу мол "Сердика"- и тя си купи доста неща от мола в замяна на пълните глупости, които дрънка...
Съседката й Гюкчен-щях да кажа за нея, че  разтяга турски локуми, но лелята е кратка-носиш нон стоп яйца и пари и така до отвъд прага на безумието.

Пепа от Хаджи Димитър-твърди 30 лв, твърда несбъдваемост!

Разни наистина престъпни лели от телефони 0881("Рада", "Яна" ,"Соня"и какви ли не)които редуват  телефонен секс с 'предсказания" също събраха доста пари да продават глупости и  гаври, стига съзнанието ти е да е нокаутирано от отчаяние.
Ани Никова от Дружба, която , в отговор на моето-"Мислех, че аз ще задавам въпроси на Вас, а не обратното!"троснато ми каза-"Не съм врачка", а на визитната си картичка е написала за себе си-медиум/ясновидство...Дамата с нейното психографско автоматизирано писане не вижда нищо, ако ти сам не й  го кажеш и тогава,срещу 30 лв, тя ти съобщава какво щяло да се случи-Боже мили!!!!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 18:20 от ryannn

# 244
Ах,да,благодаря,ryannn-забравих Сирма-същата история.Морисън или там както е-април,май,юни,юли,глупости.Сега ще видя Пепа какво ще ми каже.Но това ще стане след две седмици.Тогава ще отида,имам предвид.Явно още имам пари за харчене.И накрая ще се подложа на регресия и прогресия-хванала съм се като удавник за сламка за този метод.

# 245
Да не забравим, че излиза нова звезда на хоризонта

# 246
Коя е новата звезда?

# 247

Звезден прах ли беше? Моля да не забравим и целия екип на предаването Пентаграм

# 248
Ах,да-звезден прах.Някой пробвал ли е с този прах вече?

# 249
Не влизам постоянно в сайта и затова не съм ви отговорила .Понеже съм търсила доста помощ и съм удряла на камък попаднах на нея още през 2004г и се свързах с нея по имейл.  Имах здравословни проблеми за които тя ми помогна. Сега като видях  сайта, пощата и е същата реших да споделя с вас защото виждам че споделяте проблеми от този тип. Тази жена не може да говори добре има говорни дефекти но наистина има истински умения. Не ви карам да вярвате това си е ваша работа.

# 250
Ах,да-звезден прах.Някой пробвал ли е с този прах вече?

Е,как?!!!Нали една дама, специално се регистрира, за да съобщи за вселенската благодат, която е получила от врачката, чийто сайт ни съобщи.
Абсолютно по същия начин, както през есента на 2011 , друг субект се регистрира, само за да съобщи тук ,че думата на Лечева на две не става и после се превърна в прах..ама,дали точно  звезден...

Така или иначе, много скоро новата дама-ясновидец, ще има внезапен прилив от запитвания и нещата ще се изяснят и в този случай.

# 251
Хейтър дремещ по цял ден в сайта аз просто искам да помогна а не да плюя като теб.Регистрирах се за да посетя други теми за здравето и тогава си попаднах на тази и реших да споделя.  Ясно ми е ,че всички дремете от сутрин до вечер докато отоци не получите така че сигурно вие си хвърляте прах в очите.. Това че има 10 теми за ясновидци говори колко прах са ви хвърляли ,не ви ли е жал за здравето ви тука рекорди поставяте
как може вие семейства нямате ли си да дремете по цял ден и че се заяждате.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 18:50 от dreb4o4015

# 252
е,добре,де,кажете в крайна сметка за тази дама.Трябва ли непременно да разпитваме?

# 253
И не мислете за нашите отоци.Къде дремем си е наша работа.Тук сме,за да споделяме опит.Щом не искате да кажете,недейте.Но толкова сме се напатили от ясновидци,че без подробна информация,аз лично няма да се възползвам от услугите и.

# 254
Хейтър дремещ по цял ден в сайта аз просто искам да помогна

То това е ясно.Искаш да помогнеш на някой да изкара някой лев, нали? Wink

Общи условия

Активация на акаунт