Ин-витро в Истанбул 6

• 103 320
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Нелчо, тихичко честита ти бременност Hug Hug Hug Много се зарадвах като прочетох новината Grinning Пожелавам ти бременността ти да е лека и безпроблемна и след 9 месеца да гушнеш своето/своите бебче/бебчета Praynig Praynig Praynig

# 196
Майко мила! Нелчо, нямам думи!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • София
нелчо,Честито,миличка Hug Hug HugПожелавам ти лека и безпроблемна бременност до края и щастлива среща на финала Peace

# 198
здравейте и от мен, аз отдавна не съм писала в темата, но ето че отново май ще се готвим за Истанбул. Моят първи опит по фонда (и трети въобще) приключи днес с чхг 5,28 Sad(( Идваше ми да се гръмна като го видях-поне да си беше кръгла 0 като предходните опити,да не се ядосвам толкова,но....какво да се прави. Е,поне видяхме коя стимулация е по-добра за мен и поне с една крачка сме по-напред от преди Simple Smile

# 199
Блумхен, това все пак са добри новини - важно е да се знае на кои лекарства как реагираш. Ако можеш, напиши схемата, може на лични, ще ми е интересно. Аз също съм с ендометриоза и правя по малък брой фоликули досега и ще трябва да търся различна от досегашната стимулация.
А иначе - съжалявам за поредния удар, който получаваш, много ми се иска да можехме да знаем малко повече и да не се мъчим толкова  Cry От сърце ти пожелавам следващият опит да е успешен - на теб и на другите момичета като нас.

# 200
Блумхен, това все пак са добри новини - важно е да се знае на кои лекарства как реагираш. Ако можеш, напиши схемата, може на лични, ще ми е интересно. Аз също съм с ендометриоза и правя по малък брой фоликули досега и ще трябва да търся различна от досегашната стимулация.
А иначе - съжалявам за поредния удар, който получаваш, много ми се иска да можехме да знаем малко повече и да не се мъчим толкова  Cry От сърце ти пожелавам следващият опит да е успешен - на теб и на другите момичета като нас.
Пенка,моята стимулация беше от втория ден до деветия вкл. с 225 сутрин и 225 вечер мерионал,като от 6 ден включиха и цитротид. Този път пункцията ми беше на 12 ден,предходните опити беше на 11 ден. От 9 фоликула,изкараха 5 зрели яйцеклетки (въпреки че Е2 преди пункцията беше 3600), единия фоликул бил ендометриозен (пълен със стара кръв-а на прегледа преди началото го нямаше newsm78) и в останалите-нищо newsm78. Иначе и петте се оплодиха (бяха иксирани),но на 3-тия ден им се появиха леки франгментации-около 5% и доки поиска трансфер на 4-ти ден.Върнаха ми 2 на стадий морула и два не толкова добри.ПОсле аз поисках да продължа с прогетероновите инжекции, които си бях купила от Мемориал.И така,общо взето. Между другото Кахраман беше предложила да е тази стимулация,но разбира се с половината доза и то менопур.Но фонда не поема на 100% менопура и трябваше доста да доплащам,за това доки го замести с мерионал.

# 201
Блум, много съжалявам, миличка!
Дано следващия опит е твоят опит! От сърце ти го желая! Hug Hug Hug

# 202
Блум, много съжалявам, миличка!
Дано следващия опит е твоят опит! От сърце ти го желая! Hug Hug Hug
Благодаря! За сега ще почина малко и физически и психически, а и средства да посъберем и наесен с нови сили се надявам да стартираме последния опит!!!! Tired

# 203
Аз не съм писала от Великден, защото чаках ново развитие, за да се включа в темата.
Вече съм споменала, че на мен ми отказаха трансфер веднага след стимулацията заради огромния брой фоликули / яйцеклетки, които ми извадиха (48 фоликула, 46 яйцеклетки). От тях 37 се оплодиха, 18 са достигнали стадий бластоцист,а 8 са замразени в някакъв друг стадий, но,  цитирам, "пак са много добри".
Три дни след стимулацитята ме прегледаха, за да установят , че се възстановявам добре и ми казаха да се обадя след като ми дойде МЦ, за да насрочим час за контролен преглед. МЦ ми дойде на 20ти април, на 23ти и на 30ти бяхме на контроли. Единия яйчник беше напълно възстановен, а другия - почти. Ендометриума - както трябва. На 4ти май ми казха да си изследвам нивата на прогестерона и да се обадя с резултатите. В момента не се сещам точно какви стойности имах, но след като ги разбра, д-р Камар отказа да извърши трансфер. "Прогестерона ти е висок и ако направим трансера сега ще разчитаме на късмет, за да се хване бластоцида. Предпочитам фактора "късмет" да е сведен до минимум. Ще изчакаме следващия ти МЦ. Обади се щом ти дойде." Кофти. Успокоих се, че поне и другия ми яйчник ще се възстанови напълно.
Изненадващо, МЦ ми дойде с 10/13 дни по-рано - на 10ти май. Обадих се, казаха ми да отида за преглед на 15ти (този Понеделник). На прегледа се видя, че яйчниците са с обичайните си размери, ендометриума си е ок, взеха ми кръв, за да изследват нивата на прогестерона и обясниха, че щом резултатите излязат ще се обадят и ще ми кажат кога пак ме искат за контрол.Започнах да си пия и Естрофем-а (3х1).
Във Вторник се обадиха, извикаха ме на преглед в Петък и казаха да пия Естрофем 4х1 на ден. Вчера - същата процедура - кръв (прогестерон), ехограф (ендометриума ми беше 9мм). Казаха ми да започвам и с останалите лекарства: антибиотик Tetra 500, Prednol 16мг, Crinone (прогестеронов вагинален гел) и инжекции Progestan (мускулно). Снощи се обади моята сестра и ми каза, че прогестерона ми е идеален и трансфера ще е във Вторник (22.05). В деня на трансфера ще ходя рано сутринта на преглед, а следобяд ще трансферират.
Та, така.

Нелчо, чудесна новина! Леко и безпроблемно бременеене! Hug

# 204
Оле,много късмет във Вторник. Това е най-хубавия момент от цялата процедура(поне при мен беше така).Пожелавам ти след 2седмици да видиш моя резултат.И много се радвам за бързото ти възтановяване. baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 205
Блумхен, благодаря.  Hug Виждат ми се високи твоите дози, наистина.
Оле, успех на трансфера и спокойно чакане до теста!

# 206
  • София
Ейй,супер! Най-после положителна новина  Grinning
Нелчо,честито и спокойна бременност-всичко да върви леко до термин  Hug
Блу,съжалявам за тази стойност  Sad Sad Hug...наистина-най-боли,като видиш,че за малко си докоснал успеха и ти се е изплъзнал  #Cussing out
Оле,пожелавам ти много късмет във вторник и да не се налага повече връщане в Истанбул,освен на екскурзия  Praynig Praynig Praynig

# 207
Оле, стискам палци, да върнете най-хубавите бебета. Ти го заслужаваш. Стискам палци!!!

# 208
  • In a surreal moment!
Нелчо - сърдечни поздравления и желая безпроблемен финал!  Heart Eyes Hug

Оле - нека при теб/вас да е все така безоблачно и да се радваме на голям щъркелов подарък!  Heart Eyes Peace

Хубав момент да си взема символично довиждане с темата. Премествам се при пациентките на АГ болинца "Селена" - Пловдив. В четвъртък направих цветна снимка там. Резултата е повече от втрещяващ за мен. Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655945.msg21995434#msg21995434 може да прочетете повече, ако ви е интересно. В събота ми се обадиха от ФАР. Втората ми Заповед е готова. На 1.06. ще отида да си я взема. Пожелавам си да ми се случи Чудото и да не се налага да се записвам пак в тази тема, а до Истанбул да ходя само на разходка!  Grinning
Дай Боже! Желая успех и на всички момичета, с които съдбата ни свърза и се подкрепяхме в мечтата за детенце!  Heart Eyes Peace

# 209
  • София
ИКСИ,от това,което прочетох...... Shocked освен,пълни мърлячи,нямам други думи да определя това безобразие  Shocked Пожелавам ти единствен и успешен опит в новата клиника-да минеш да се похвалиш с растяща лентичка,а децата да ги водите, след време, на екскурзия до Истанбул  Hug

Общи условия

Активация на акаунт