Ин-витро в Истанбул 6

• 103 315
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,момичета!Днес ми е 15-я ден от трасф.и ЧХГ вече е 692.30. В Понеделник на 28.05 съм на преглед.Доктора ми каза,че и сега може да се види,но ако е едно. Ако са две, за по-сигурно в Понеделник.Стискайте палци всичко да е наред.Каза ми да спра аспирина.Продължавам с климарата и утрогестана.

# 211
ИКСИ, да ти кажа честно, чета те напоследък и направо ме изумяваш  Shocked Shocked. Прави ми впечатление, че си доста негативно настроена- не провокирай лошия късмет с черни мисли. Ако се случват лоши неща, ти пък на пук мисли, че само хубави предстоят, знам, че не е лесно.   Crazy Спомням си, че по едно време се тормозеше само за глупости- обувки, палто и тем подобни, влакове, хотели, къпане и миене преди първия преглед (даже спомена, че мислиш хамам да търсиш  Shocked Shocked), езикови бариери. Сега и с това кръвно направо ме разби. По едно време си мислех, че само във форума пишеш, без реални действия.  Тая душа да не е за един ден бе. Shocked  Не подлагай организма си на такъв тормоз. Ще ти трябва за по- важни неща. Не го мисли толкоз, не се стресирай с излишни неща. Айде успех и приемай по- леко нещата   Hug Hug

# 212
Ихаааааааа, нелчо, супееееееееееер. Те да не са две, бе мацка  Heart Eyes Heart Eyes Много се радвам за теб. Още една бремелинка в групичката. Бравоооо.  newsm10 newsm44

# 213
  202uu
ИКСИ, да ти кажа честно, чета те напоследък и направо ме изумяваш  Shocked Shocked. Прави ми впечатление, че си доста негативно настроена- не провокирай лошия късмет с черни мисли. Ако се случват лоши неща, ти пък на пук мисли, че само хубави предстоят, знам, че не е лесно.   Crazy Спомням си, че по едно време се тормозеше само за глупости- обувки, палто и тем подобни, влакове, хотели, къпане и миене преди първия преглед (даже спомена, че мислиш хамам да търсиш  Shocked Shocked), езикови бариери. Сега и с това кръвно направо ме разби. По едно време си мислех, че само във форума пишеш, без реални действия.  Тая душа да не е за един ден бе. Shocked  Не подлагай организма си на такъв тормоз. Ще ти трябва за по- важни неща. Не го мисли толкоз, не се стресирай с излишни неща. Айде успех и приемай по- леко нещата   Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 12:47 от нелчо

# 214
Нелчо, много се радвам миличка! Расте си много добре ЧХГ-то. Стискам палци всичко да е наред! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 215
  • In a surreal moment!
Delight31 -

А на теб защо ти  е този подигравателен анализ сега? Поради каква причина го правиш? Гледам, няма въпросителни знаци, значи не ме питаш, констатираш и съветваш... Без да ме познаваш, без да знаеш нищо за живота ми?!? И нелчосмята, че това е добър постинг....
Аз казвам - довиждане и обръщам гръб и вие ...в гърба - прас....Еми-добре! Чудни хора! Браво! При цялата ми доброномареност към вас?!? Някога аз анализирах ли ви, обидих ли ви с нещо?!?
Нямам думи...потресена съм...значи драскам си в проблемното за кеф...ужас...

Живи и здрави!  Peace

# 216
  • Пловдив
ИКСИ, моля те, не обръщай внимание.  Hug Аз в твоята ситуация не само, че щях да вдигна кръвно, ами не знам дали изобщо щях да съм жива. А за чуждия гръб и тоягите.....българинът има много точни поговорки. Подмини и продължи напред.

Ако имаш нужда от нещо, насреща съм. Аз съм от Пловдив и ако мога с нещо да ти помогна по време на престоя ще се радвам да го направя.  Hug

# 217
ИКСИ Hug Hug Hug Съжалявам да прочета, че напускаш тази тема, защото чувствам близки всички, които пишат тук, но същевременно се радвам, че продължаваш напред в борбата за вашето бебче, а това е по-важното Simple Smile. Жалко е отново да прочета, че видни наши лекари са допуснали толкова брутална и фатална грешка (фатална за изхода на процедурите ти досега), и чак сега разбираш, че имаш оставена тръба и то с голям хидросалпингс...ужасена съм Shocked Close
Хубавото обаче е, че си намерила клиниката и лекаря, на който да се довериш, и че все пак големия проблем - хидросалпингс, е установен и предполагам ще побързате да го отстраните.

Искрено и от сърце ти желая да успеете съвсем скоро и да влезеш в темата и да ни се похвалиш! Praynig Praynig Praynig Оставам само с добри чувства към теб Hug Hug Hug  bouquet

# 218
ИКСИ, не се впрягай, ти не си виновна. Шарен свят - някои толкова им е от бога.
Момичета ИКСИ в случая няма никава вина за това, което й се случва. Виновна е системата, че оставя да практикуват такива лекари, а не ги отстранява доживотно. Виновни сме ние, пациентите, защото такива случай остават достояние единствено във форумите, защото се оставяме майсторски да ни манипулират и не търсим правата си.
ИКСИ давай напред, ти и без това изгуби много ценно време, действай.
Успех.

# 219
ИКСИ аз лично те подкрепям изцяло и в Селенската тема,защото всички в този форум сме тук малко или много от некъдърноста на лекарите.Не си мисли,че ние не сме потресени от твоята история и не ти желаем успех,където и да решиш да го търсиш.Всички знаем колко е трънлив пътя по който вървим.И тук никой не ти е забил тоягите,напротив всички се радваме за теб,че продължаваш да се бориш и сме с теб и те подкрепяме.В теси форуми всички сме еднакви и със еднаква цел,така,че не е нужно да се познаваме за да се съветваме.А кой иска да го приеме за приятелски съвет си е негова работа.Сега си много чувствителна и си приела поста на Deliht31 доста погрешно си мисля.Момичето се опитва да те предпази от излишни притеснения,защото само това ти липсва в момента.Не мисля,че тя те е нападнала или е искала да те обиди.Аз поне разбрах съвета и към теб напълно добронамерен,затова отбелязах   202uu Сега пък някой ще каже"Ти да не си адвокат на Deliht31?" Laughing

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 19:06 от нелчо

# 220
Сега си много чувствителна и си приела поста на Deliht31 доста погрешно си мисля.Момичето се опитва да те предпази от излишни притеснения,защото само това ти липсва в момента.Не мисля,че тя те е нападнала или е искала да те обиди.
Абсолютно съгласна, просто е добре да си малко по- позитивна, наистина е много, много трудно, не просто трудно или някакси трудно, а изключително и зверски трудно. Иска се много сила. Напълно те разбирам. Но от последния ти пост виждам, че освен другото си и адски изнервена. Така по никакъв начин не подпомагаш добрия изход от ситуацията. Съвета ми беше да се успокоиш. Психиката ти е важна и ти трябва в момента повече от всякогаPeace Дръж се момиче, ти можеш. Не забравяй, че успешното ин витро не е само зачеването, но и 9 месеца след това. С тези нерви за най- малките неща как ще ги изкараш тези 9 месеца? давай я по- спокойно и горе главата, ние вярваме в теб. Hug Hug А българските лекари си ги знаем  ooooh! ooooh!

# 221
Delight като прочетох поста  ти и ме провокира да напиша .  Питаш ли я на Икси какво и е и от колко години се бори да си има дете? Не всички имат късмета да забременеят от 1 или 2 опит . И как да не вдигне кръвно толкова години да тъпче в един и същи кръг без да знае ,че си е дала и пари и нерви за нищо.Сега знае поне какъв е проблема и ще знае как да действа. Некадърни лекари колко искаш,но има и добри .  А кажи как да е спокоен човек примерно ако 10 год чака да забременее?Не си ли представяш тази  ситуация?Дано никой да не попада . Аз съм бременна от 2 опит инвитро и като знам колко е трудно и като прочетох какво си написала .Ти коя си да и пишеш как ще изкара 9 месеца?Да не би ти да и носиш бебето та да се притесняваш?
 Извинявай неискам да съм груба или да те разтройвам ,но давай кураж на хората които се борят,не ги съди .

# 222
Не съм я съдила, имах предвид, че тези нерви само й вредят. Знам какво е. И дълбок респект към това през което минава. Искрено се притеснявам за нейното здраве.  Peace Peace

# 223
Здравейте от мен милички.Как вървят нещата при вас?Никой не пише.Днес бях на преглед и видяхме 1 сакче newsm44 другата Сряда пак ще се гледаме може и другото да видим ако се е хванало Praynig  Успех на всички в процедура Hug

# 224
Здравейте от мен милички.Как вървят нещата при вас?Никой не пише.Днес бях на преглед и видяхме 1 сакче newsm44 другата Сряда пак ще се гледаме може и другото да видим ако се е хванало Praynig  Успех на всички в процедура Hug
Eхааа, суууупер, няма по- хубава новина, бравоо нелчо  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт