Ин-витро в Истанбул 6

• 103 312
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Оле, браво момиче  newsm44,  каква прекрасна новина Grinning

Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам от сърце! Прекрасно ЧХГ (на близнашко ми намирисва Simple Smile)

Само такива хубави новини да има в темата! Очаквам вече и другите момичета от майската група да се включат с такива - бременни новини Praynig Praynig Praynig

П.с: Делайт, ти си ни късмета явно Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 15:13 от Надежда :)

# 286
  • София
Оле честитооооооо   bouquet, лека и безпроблемна бременност до термин ти желая  Praynig

Delight31 може да продължаваш да пускаш и другите теми с лека ръка си явно  Heart Eyes

# 287
# 288
Благодаря ви , момичета  Hug
Дано на всички ни финалите бъдат успешни!

Исках само да кажа, че моята ин-витро процедура не е правена в Мемориал, а в ISTABUL TUB BEBEK VE KADIN SAGLIGI MERKEZI (ISTANBUL INFERTILITY AND WOMENS HEALTH CLINIC) и съм изключително доволна от отношението и вниманието, с което подходиха към мен. За тези, които не знаят, моята стимулация продължи 20 дни и на 21ви ден ембриолозите извадиха 46 яйцеклетки (от 48 фоликула), оплодиха се 37 яйцеклетки, от които 18 замразиха в 4 групи (повечето бяха достигнали стадий бластоцист). Обясниха ми, че това е контролирана хиперстимулация, която се прилага съобразно пациента. Болки по време на стимулацията и след изваждането не съм имала никакви. Възстанових се напълно за два дни.

Щастлива съм от избора си на клиника и екип и исках да кажа на всички, които се чудят дали Истанбул е оправдана дестинация : Оправдана е! Вниманието, с което подхождат към вас момичета е невероятно. Нито за миг не съм се чувствала неглижирана, или като "инкубатор", или като "машина за пари и бебета".

Едит: Надявам се да се хванат и развият и двечките ембриончета (колко ще е хубаво!). От дете съм вярвала, че първите ми деца ще са близнаци-момчета. Но каквото стане. Дано всичко да върви по мед и масло (при всички ни).

Delight31Hug надявам се до края на темата да си орисала щастливо още много двойки.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 17:30 от Оле

# 289
Оле, честито и лека бременност!

# 290
  • София
Оле, честита бременност! Важното е, че всичко е наред и има хубав финал. Ти така и не успя да осъзнаеш какво ти направиха, но пък го понесе и си наред, а това е най-важното!
Прекалено лично отношение да ти извадят толкова яйцеклетки и дано останалите жени си ходят в други турски клиники, защото не всеки може да понесе такъв експеримент. Не го казвам, защото съм злобна и завиждам, а защото съм имала хиперстимулация и не го пожелавам на никой.

# 291
На мен ми извадиха 6 яйчица  Wink , но при всеки е различно

# 292
  • София
Оле,много,много се радвам,че успя от раз  Peace Пожелавам ти толкова бебета, с колкото ще се чувстваш спокойна и искаш,защото,наистина намирисва на близнашко ЧХГ  Thinking

# 293
Оле, аз бях сигурна в успеха ти!  Hug Дано всичко е безпроблемно до финала! Стискам палци и очаквам майската група да се похвали с прекрасни резултати!

# 294
  • София
Оле,лека и безпроблемна бременност ти желая с най-щастливия финал Hug Hug Hug

# 295
Еееех още една прекраасна новина! Оле, честито!!! Желая ти безпроблемни следващи месеци и прекрасни бебенца,които да те радват мноого Simple Smile)

Хайде,така както е тръгнало, нека само такива да са бъдещите постове в темата Simple Smile Praynig Hug  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 296
  Simple Smile.....Здравейте....не пиша често тук...но Ви четем най редовно и сме Ви много благодарни .... помогнахте много....
Щастливи сме да прибавим още един положителен резултат от майската група в Мемориал.... Simple Smile
ЧХГ на 03.06 .... 154.50 и днес 05.06. .... 484.70...
Дано така да продължи....Сега сме много щастливи....някой друг път ще посочим подробности...
Успех на всички....

# 297
djilito Hug прекрасна, прекрасна новина! Честито!

# 298
..
Щастливи сме да прибавим още един положителен резултат от майската група в Мемориал.... Simple Smile
ЧХГ на 03.06 .... 154.50 и днес 05.06. .... 484.70...
Ехаааааа, още една бремелинка  newsm44 Бравоооо, честито и лека бременност. На всички пожелавам от сърце като моята бременност- прекрасна, без никакви проблеми  newsm51

# 299
  • София
Djilito честитоооо  newsm51, лека бременност и на финала едно или две сладки бебчета  newsm68
Чакаме подробности около процедурата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт